Gość: Norbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:08 Nestle zlekceważyła pracowników. Firma powinna zostać przykładowo ukarana wysokimi odszkodowaniami. Może po tym precedensie duże firmy bardziej będą się liczyły ze swoimi pracownikami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mon67@tlen.pl Akcjonariusze Goplany kontra Nestlé Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:29 mam taka sama sytuacje. posiadam 1 akcje spolki Sofitrade, ktora przejela Pewex. prosze, chcialam sie dowiedziec.Dwukrotnie prosili mnie o jej sprzedanie. sprawa ucichla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://xyriusz.free-host.com/l Re: Akcjonariusze Goplany kontra Nestlé Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:33 gniesc burzuazyjne mendy! niech sobie nie mysla ze moga prostym czlowiekiem gardzic i pomiatac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deLUC Re:Nestle - laurka prezydencka i przyszlosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:00 www.prezydent.pl/nip/nagrody.php3?tem_ID=5358&kategoria=Nagroda+Gospodarcza+Prezydenta+RP www.ue.bluelightemiter.com/nestle.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasco vieho Re: Akcjonariusze Goplany kontra Nestlé Polska IP: *.acn.waw.pl 22.10.03, 00:02 powinni firmie Nestle (czy jak tam się te mendy każa pisać) tak dopier....ić żeby przez 20 lat się nie wypłacili.Kapitalizm i liberalna gospodarka to jedno, ale robienie z ludzi wariatów i złodziejstwo to co innego. Liczę na surowy wymiar kary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZCIWY Re: Akcjonariusze Goplany kontra Nestlé Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:13 WY BARANY JEDNE WY ĆWOKI NIE WYUCZONE A DLACZEGO JA NIE DOSTAŁEM AKCJI GOPLANY I INNYCH FIRM PRZECIEŻ TEZ BUDOWAŁEM MAJĄTEK NARADOWY DAĆ PRACOWNIKOM KOPA W D...... I TYLE ICH HAROWANIE TO ŚMIESZNOŚĆ CAŁE ŻYCIE WTRYNIALI SŁODYCZE KIEDY JA MUSIAŁEM DZIECIOM NA KARTKI KUPOWAĆ ATERAZ JESZCE COŚ CHCĄ WSTYDU NIE MAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Akcjonariusze Goplany kontra Nestlé Polska IP: *.gdynia.mm.pl 22.10.03, 01:27 Gość portalu: vasco vieho napisał(a): > powinni firmie Nestle (czy jak tam się te mendy każa pisać) tak > dopier....ić żeby przez 20 lat się nie wypłacili.Kapitalizm i > liberalna gospodarka to jedno, ale robienie z ludzi wariatów i > złodziejstwo to co innego. Liczę na surowy wymiar kary Przecież sami możemy to zrobić. Nic tak nie boli producenta, jak spadek sprzedaży. Nie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Brawo pracownicy !!! Tak właśnie ich je....... IP: 195.85.227.* 22.10.03, 09:17 Tą bronią się walczy z szubrawcami - albo nie kupując ich produktów (ale to musi mieć skalę masową, więc jest słabo wykonalne) albo w sądzie !!! Tak trzymać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid Kazdy koncern mozna przydusic.... IP: firewall:* / 192.168.200.* 22.10.03, 12:16 wystarczy nie kupowac ich produktow i juz - od razu im rura zmieknie jak ktos chce zapoznac sie z ofrtia Nestle, to prosze bardzo www.nestle.pl/fram.asp?st=or_nowe.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nibla5 Re: Akcjonariusze Goplany kontra Nestlé Polska IP: *.echostar.pl 22.10.03, 12:55 skoro są dowody, to gdzie wymiar sprawiedliwości. już zwolniono 2/3 pracowników. znowu wygrywa ten co ma pieniądze. szaraczków do piachu,bogaci do willi. pan prezydent daje takim nagrodę dla najlepszego inwestora !!!. no tak , ale przecież my tego nie rozumiemy, takie są wymagania współczesnej rzeczywistości, amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redek Re: Akcjonariusze Goplany kontra Nestlé Polska IP: *.echostar.pl 22.10.03, 13:24 Zwykły pracownik jest bez szans.Można go oszukać w majestacie prawa.Jeszcze można za to dostać nagrodę od Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś