Gość: telef_ON IP: 88.220.91.* 11.12.08, 17:53 Największe problemy miałem z TP S.A... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juras UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomunik... IP: *.icpnet.pl 11.12.08, 17:56 uciekajcie od telefonów stacjonarnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomun 11.12.08, 18:05 też nie wiem po co komu telefon stacjonarny. dla mnie to zabytek na miarę kineskopowego telewizora, maszyny do pisania itp gratów co odeszły w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomun 11.12.08, 18:16 router + dect tel. + np. voipdiscount.com i na stacjonarne praktycznie na całym świecie dzwonimy za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomun IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 18:20 > też nie wiem po co komu telefon stacjonarny. dla mnie to zabytek na miarę > kineskopowego telewizora, maszyny do pisania itp gratów co odeszły w niebyt. to ciekawe przez co masz internet koles. telefon stacjonarny zawsze bedzie a wiesz dlaczego? bo jest na kablu!!!! polaczenia kablowe sa lepsze i stabilniejsze i nie sa takie proste do zaklucenia. Mysl kolezko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emkey Re: UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomun IP: *.acn.waw.pl 11.12.08, 18:50 Tak jest "Ziom" telefon stacjonarny to jedyne zrodlo internetu. podobnie jak kon to jedyne zrodlo transportu, ktorego tez nic nigdy nie zastapi, bo jest naturalny, samowystarczalny i niezawodny Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomun 11.12.08, 20:48 zawsze ziom, to bede mial polewe z Ciebie. to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomunik... 11.12.08, 19:22 Niewiele lepsi sa pozostali. Powinni sie przyjrzeć np. karom jakie sobie ustalaja za rozwiązanie umowy terminowej. Np. mnie grozi kara ponad 500 zł w Erze jeśli zerwę z nimi umowe, chociaż przy abonamencie 15 zł do końca umowy zapłacę tylko 150 zł. To jest kpina z ludzi, powinna obowiązywac zasada, że kazda umowa tewrminowa ulega rozwiązaniu z upływem terminu a oni jak im zależy, niech namawiają na jej przedłużenie. Podobnie jest operatorami telewizji satelitarnej, np. w N jeśli sie zapomni o tym, że u zamiarze nie przedłużania umowy nalezy ich poinformowac na 30 dni, to wtedy okres wypowiedzenia wynosi trzy miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reader Re: UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomun IP: *.aster.pl 11.12.08, 21:37 To czytaj umowę i regulamin ZANIM podpiszesz. I pamiętaj, że rynek się zmienia więc jak chcesz mieć największe zniżki wzamian za dłuższą umowę, to za rok-dwa będziesz jęczał, że źle, niedobrze, nieuczciwie... Najlepiej to mieć wszystko za 1 zeta i jeszcze płacić z opóźnieniem i wielką łaską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logika UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomunik... IP: *.toya.net.pl 11.12.08, 19:29 Podpowiada że do sprawy poruszanej powyżej należy dodać praktyki monopolistyczne, wspieerające dyktowanie warunków klientom. A praktyk takich jest sporo i należy sięim przyjrzeć bo klienci są właśnie wtedy bezradni gdy jest monopol (mimo że jest zakazany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 A Sferia? Okradli nie kiedys na 1500zl! ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.12.08, 19:36 Nic nie dalo sie zrobic i tylko ten durny usmiech kiedy nie chcieli uznac faktow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo_googleticus A tepsa cacy `(|:-) IP: *.mobile.playmobile.pl 11.12.08, 19:43 Jakaś równowaga dla rozpasania UKE musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomunik... IP: *.chello.pl 11.12.08, 20:15 np TELE 2 to bandziory!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klyent Re: UOKiK ma zastrzeżenia do operatorów telekomun IP: *.chello.pl 11.12.08, 21:16 Masz rację. KZK GOP to też bandziory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Aster olewa klientów IP: *.acn.waw.pl 11.12.08, 22:25 Cieszę się, że w wypadku Aster sprawa trafiła do sądu. Ta sieć od dawna ma w nosie klientów - standardem jest dowolne zmienianie oferty programowej bez uprzedzenia. Oczywiście na infolinii Aster twierdzą, że jedynie gwarantują przybliżoną ilość kanałów, a to, co jest w ofercie, to całkiem inna sprawa i nie podlega to reklamacji. Skandal! Czyli co, Aster może złapać klientów na ciekawą ofertę, potem pokasować lepsze kanały i stwierdzić, że wszystko jest w porządku? Ostatnio "testowo" pojawiła się w Aster TVN Warszawa i Religia TV. W zamian zniknął TVN CNBC. Latem usunęli Polsat Sport, za to dali jakieś badziewne Wedding TV. Robią co chcą! To obecnie najgorsza sieć w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś