Gość: poeta IP: *.217.146.194.generacja.pl 03.01.09, 21:45 Ameryka juz sie wali. to kolejny rozdział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taka prawda Re: Amerykański e-handel w dołku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 22:00 Nawet jak się ameryka zawali to będzie tam lepiej niż w Polsce kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
www.openmind.desk.pl 3 % spadek to jeszcze nie zawał 04.01.09, 18:04 powinni pokazać wykres, wystarczy rzut oka na wykres żeby zrozumieć przekaz szybko zamiast czytać pół strony tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ancymon Re: Ameryka sie wali IP: *.uznam.net.pl 03.01.09, 23:56 Ja w tym roku się przyłożyłem do handlu via internet i mam wzrost x2 w stosunku do ubiegłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chik Re: Ameryka sie wali IP: 121.230.92.* 04.01.09, 05:34 Na pewno nie dotyczy to Polski. U nas jest szalenstwo zakupow przez internet i byloby jeszcze lepiej, gdyby nie ch...owa i droga poczta polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Narzekasz na Pocztę Polską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 12:24 Uważasz że droga? Przecież masz do wyboru wiele prywatnych firm spedycyjnych. Mamy wolny rynek. Nie podoba Ci się usługodawca, zmień go a nie obrażaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henyk Re: Narzekasz na Pocztę Polską? IP: 77.223.229.* 04.01.09, 13:57 Naprawić Pocztę Polską jesteśmy w stanie sami. Wystarczy korzystać z usług firm kurierskich których nie brakuje a PP olać. Narzekaniem i biadoleniem niczego nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Narzekasz na Pocztę Polską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.09, 16:54 firmy kurierskie to jeszcze większy badziew niż PP. Drogie, niewydolne... Gdy prowadziłem działalność to zdarzało mi się ponad tydzień czasu czekać na przesyłkę kurierską, bo akurat "nie byłem po drodze", pół dnia kiedyś straciłem by się do jednej z nich dodzwonić nie mówiąc już o tym, że mają wolne soboty, a także dni międzyświąteczne (nie pracowali n.p. pom. świetami a Nowym Rokiem i pomiędzy nowym rokiem a weekendem itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfd Chromolić ameryke. IP: *.moebius.pl 04.01.09, 13:26 Po dziesiecoleciach zycia na kredyt w koncu sie amerykanie zorientowali, ze pieniadze biora sie nie z kart kredytowych a z pracy. No i teraz mamy "kryzys". Amerykanie obudzili sie z reka w nocniku i robia cyrk na caly swiat. Ten kryzys to jest problem ameryki, a nie swiata. To ameryka probuje wmowic swiatu, ze to jest kryzys swiatowy. Nie jest. Dlaczego caly swiat ma teraz splacac dlugi amerykanow? Niech sami splacaja swoje zobowiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knox Re: Chromolić ameryke. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.12.09, 22:54 Jezeli mieszka sie w kraju, ktory wyglada jakby kryzys sie tam nigdy nie skonczyl i zaden kraj w kryzysie do takiego nizu jaki jest w Polsce nie spadnie, to rzeczywiscie o kryzysie wiesz najwiecej... Jeszcze miernota odwaza sie "pouczac" Amerykanow jak pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chichot_historii Re: Chromolić ameryke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 09:05 hmmmmm, Knox gdzie i kiedy ty się nauczyłeś jęz. polskiego? (jeśli to nie tajemnica i możesz nam to powiedzieć) bowiem z zainteresowaniem czytam twoje wpisy i się zastanawiam, dlaczego tyle czasu poświęcasz na pisanie na obcojęzycznym forum o tym jak to USA są lepsze niż Polska. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEWU Wszystko się wali na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.09, 15:18 Dobrze, że ceny mieszkań w Polsce cały czas idą do góry więc jest w co inwestować. <ironia> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrze dobrze, że w polsce IP: 213.17.169.* 04.01.09, 16:23 mamy sklep internetowy agito.pl, który jest najlepszy. nie ma się co martwić w polsce. bo to tani sklep. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra reklama nigdy więc nic nie kupię w tym sklepie IP: *.jjs-isp.pl 26.12.09, 22:46 bo to spamerzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Stiglitz ostrzega przed II kryzysem IP: *.147.171.48.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.12.09, 23:03 To co były to tylko preludium do następnego krachu??? Banking Crisis 2.0 - na obserwatorzefinansowym.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kadi-lak Dokladnie ODWrOTnIE podaja dzis w USA 28.12.09, 16:21 "Online sales were a particular hot spot, fueled by a big increase the weekend before Christmas. They rose 15.5 percent on the season, though they make up less than 10 percent of all retail sales." finance.yahoo.com/news/Shoppers-spend-a-little-more-apf-929281337.html?x=0&sec=topStories&pos=1&asset=&ccode= No coz, w Polsce lgarzami sa nie tylko zwykli ludzie, w polsce lza wszyscy jak najeci. P/N, polska norma. Odpowiedz Link Zgłoś
kadi-lak Ta, ten artykul jest sprzed roku 28.12.09, 16:30 Wiec sie wszystko zgadza.....dzis jest dokladnie odwrotnie, naspailo silne odbicie wlasnie glownie w e-commerce. Odpowiedz Link Zgłoś