Gość: Maria IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 15:41 Jestem w trudnej sytuacji finansowej. Czy ktoś zna jakieś sposoby wyjścia z długów i unikięcia komornika? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BRvUngern-Sternber Re: JAK WYJŚĆ Z DŁUGÓW?????? IP: *.bg.am.lodz.pl 06.11.03, 18:08 Nie ma innej drogi niz ciecia w wydatkach i oszczednosci na kosztach.Mozna tez wziasc kredyt NIZEJ OPROCENTOWANY aby splacic ten oprocentowany WYZEJ i w ten sposob zmniejszyc dlug.Tyle.Chyba ze jakies metody bezprawne ale to ja juz nie bede polecal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: JAK WYJŚĆ Z DŁUGÓW?????? IP: 195.117.95.* 07.11.03, 01:14 Jeżeli jest to dług bankowy, to jak najszybciej zglosić się do banku i rozpoczą rozmowy ugodowe aby bank nie zaczą naliczać karnych odsetek bo to jest wtedy koniec, poprostu licytacja. jeżli brakuje gotówki na spłacanie gotówki i odsetek to ułożyć się z bankiem, żeby spłacać odsetki a kapitał rozłozonyć jest na dłuższy okres a więc raty kapitału będą mniejsze. Ponadto jeżeli mamy jakąś relną perspektywę dodatkowych dochodów to zdecydować się na jakiś czas na spłatę tylko odsetek (banki tego nie lubią). Stanowczo odradzam kapitalizowanie odsetek bo to prowadzi do bankructwa. Za mało mam danych aby dalej prowadzić dywagacje na ten temat. Życzę powodzenia w walce z długami. Pozdrawiam "Smutny" Odpowiedz Link Zgłoś