Gość: ~ prezesom oczywiście się pensji nie obcina. IP: 80.48.2.* 20.04.09, 12:29 tylko próbuje doić z klientów. ale taki kij ma 2 końce, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie pogodzi się z takim zdzierstwem tylko pójdzie do konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruis A co z 0% IP: *.aster.pl 20.04.09, 14:32 nikt w artykule nie wspomniał nic że Millenium ustalił oprocentowanie w koncie na 0%...to przecież żart zwłaszcza że każe sobie za wszystko płacić, obraca moimi pieniędzmi i daje 0% w koncie. zmieniam tych złodziei na inny bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Sprawa prosta - likwidacja konta. To ich nauczy IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 15:10 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: *.mia.three.co.uk 20.04.09, 15:38 moj bank prowadzi za ..darmo cale konto nawet nie place za przelewy i oplaty 0 zero Barclays Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: *.chello.pl 20.04.09, 16:30 ALIOR!!! wiem, ze bank jest swiezy i nie pozwoli sobie zbyt szybko na naciaganie (nie oszukujmy sie banki to instytucje charytatywne), ale maja WSZYSTKIE BANKOMATY ZA DARMO!!! mam tam konto od momentu afery z mBankiem i tam trzymam swoja kaske...jestem bardzo zadowolony....sprobujcie...zachecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardooo Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: *.mysmart.ie 20.04.09, 17:44 Dziwi mnie to ,że ludzie płacą za prowadzenie konta, ja mam konto w mBanku zarówno "normalne" jak i oszczednościowe i nic nie płacę za prowadzenie konta, a wypłaty w sieci euronet są za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz millenium IP: *.chello.pl 20.04.09, 17:55 ja zrezygnowałem z usług tego banku miesiąc temu. Obliczyłem, że roczny koszt darmowego konta to dla mnie 85 zł (opłaty za mieszkanie, internet, prąd i gaz i oczywiście około 2 zakupów na allegro). I jeszcze 15 zl za kożystanie z karty debetowej visa. W oddziale wszystko jest darmowe ale jak wracasz do domu to się dziwisz jak mogłeś się tak dać zrobić w ch... Nie dajmy się doić deutsche bankowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabian Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: 62.209.196.* 20.04.09, 19:28 Milleniu to najgorszy bank - omijajcie go szerokim kołem bo inaczej na ślle na Was komornika a koszty zjedzą Was ......... Przestrzegam najgorsz Bank w Polsce !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo emerytka Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:07 trzeba będzie przenieśc oszczędności do innego banku,bardziej przyjaznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Banki szukają oszczędności. Klienci Millenniu IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 21:02 i jeszcze ten tekst na samym wstępie pisma do klienta: " w celu polepszenia jakości usług" no po prostu w mordę lać kretynów! Czy oni mają klientów za idiotów??? To najbardziej mnie wnerwiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Re: Banki szukają oszczędności. Klienci Millenniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 15:29 Gość portalu: amelka napisał(a): > i jeszcze ten tekst na samym wstępie pisma do klienta: " w celu > polepszenia jakości usług" Chodzi o to, żebyś przy wizycie w oddziale banku doznała poczucia luksusu zobaczywszy jego dyrektora w krawacie jedwabnym a nie zwykłym poliestrowym. A na taki trzeba zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: *.ghnet.pl 20.04.09, 21:32 W Raiffeisen wypłata za darmo w każdym bankomacie, nie tylko w Polsce, również na całym świecie (sprawdzone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 21:36 To w tym banku dyrektor zarabiał 400 tys miesięcznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milluś Niech Kotowi obetną pensję! IP: *.acn.airbites.pl 20.04.09, 21:41 Nie oszukujmy się, trzeba znaleźć kogos kto zaplaci za pensje prezesa (1,5 mln) Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Jest tańsza konkurencja 21.04.09, 08:07 1. mBank. Euronet, WBK i chyba Cash4you za zero zł. Prowadzenie rachunku: zero zł. Karta - chyba zero zł. 2. ING, konto Direct. Bankomaty ING i chyba Euronet: zero zł. Prowadzenie rachunku zero zł. Karta za zero zł z małym haczykiem (min. 200-300 zł miesięcznie wydatków opłaconych kartą). 3... 4... Ale jak ktoś się uprze, żeby płacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Ale jak długo będzie tańsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 08:39 Nie łudźmy się, że część banków podniesie opłaty a część zostawi je na poziomie 0 zł. Tyle, że wyższe opłaty będą za różne usługi: w tym banku za prowadzenie konta, w tym za korzystanie z karty debetowej, w innym za przelewy a jeszcze gdzieś za wypłaty w obcych bankomatach Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak i będzie gorzej ;-) 21.04.09, 09:02 Każdy bank może coś podnieść, lub opuścić. A jutro będzie gorzej, niż dziś, tylko usiąść i płakać. ;-))) Może sprawdź czego potrzebujesz i zapisz się tam, gdzie jest najtaniej. Albo siedź na tyłku i narzekaj, że wszędzie MOŻE BYĆ źle ...choć na razie nie jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Najczęściej i tak potrzeba wszystkich podst. usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 15:26 and_nowak napisał: > jutro będzie gorzej, niż dziś, > tylko usiąść i płakać. ;-))) Powiało pesymizmem, aż mi firanki koło monitora powachlowały :) > Może sprawdź czego potrzebujesz i zapisz się tam, gdzie jest najtaniej. Tu masz oczywiście rację. Jak ktoś potrzebuje tylko ror-u + karty bankomatowej, to szuka banku z bezpłatnym kontem, jak ktoś dużo płaci przelewami to woli zapłacić za konto a przelewy mieć taniej lub darmo. Ale... tak naprawdę to zdecydowana większość klientów potrzebuje wszystkich podstawowych usług (pomijam kredyty i karty kredytowe): i karty do wyciągania gotówki, i przelewów / poleceń zapłaty do płacenia choćby za rachunki, i jakiegoś konta oszczędnościowego w celu oszczędzania powalającej sumy 20 zł miesięcznie na starość... I tak wracamy do punktu wyjścia - jeśli bank nie łupnie nas na tym, to łupnie nas na czymś innym. I nie chodzi o to, że łupnie, bo w końcu to nie instytucja dobroczynna, ale żeby nie łupał za dużo i żeby nie łupał ukradkiem, cichaczem i za naszymi plecami, za pomocą zapisów czcionką arial 6 pkt na 20. stronie umowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były klient PKO SA Polecam Bank Nordea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:29 Tam pobieranie z wszzystkich bankomatów jest bezpłatne, a przy miesięcznym wpływie minimum 1500zł. także prowadzenie konta jest bezpłatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: *.acn.waw.pl 21.04.09, 17:36 co do zmiany bankomatów z Euronet na te 2inne, to o tym wiem od lipca2008(czyli od momentu gdy zacząłem tam pracę)więc zmiana ta nie wiążę się z szukaniem oszczędności przez Bank. Ktoś podłapał temat bo jest KRYZYS:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Banki szukają oszczędności. Klienci Millennium ... IP: 195.8.216.* 29.04.09, 14:03 coż ... skoro klient jest dla nich taki "drogi" to czas pokłonić się innym bankom.. Odpowiedz Link Zgłoś