Gość: Marian IP: 83.238.100.* 24.06.09, 16:54 co za głupota - kupiłem rok temu akcję i chcę na nich zarabiać. Giełda bez dywidendy jest tylko piramidą finansową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajet za moje pieniądze!!! IP: *.chello.pl 24.06.09, 16:59 ku... i to wszystko za moje pieniądze, te ich spoty. Precz z dotacjami dla partii politycznych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorjuan Skompromitowana Światowa Natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 18:51 Światowa Natalia nie ma pojęcia o czym mówi, jak zwykle zresztą. Skompromitowała się jednym słynnym zdaniem na komisji sejmowej stwierdzając, że bełkotnik nie mający pojęcia o bankach jest wspaniałym kandydatem na prezesa NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Akcjonariusz przeciwny dywidendzie - Buhahahahaaaa 25.06.09, 08:11 toż to jakiś absurd i tylko orły z pis mogły na to wpaść. Jest przeciez logiczne że ludzie nie chcą otrzymywac odsetek od zainwestowanego kapitału. Taka nowa pisowa ekonomia. Nauki pobierane u marksa. PKO BP i tak nie ma pomysłu na to co zrobić z taką kasą i akcjonariusze ją lepiej wydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Posłanka akcjonariusz spotuje za nasze podatki 26.06.09, 15:18 To jest dopiero skandal, walczy o swoje cwaniara Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Nowy spot PiS: Nie dopuśćmy do wypłaty dywidend... 24.06.09, 17:00 Natali na Łotwę ta będzie pani miała pole do popisu. Dobrze że PIS dostał kopa od wyborców bo Łotwę mieli byśmy nad Wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
kom.pot Nowy spot PiS: Nie dopuśćmy do wypłaty dywidend.. 24.06.09, 17:02 Gratulacje dla Samcika i Gazety Wyborczej za przygotowanie gruntu dla tej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
henwoj2 Nowy spot PiS: Nie dopuśćmy do wypłaty dywidend... 24.06.09, 17:15 Kolejny raz redaktorek nie przeczytał co nasmarował. Oj poziom zerowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Jeżeli jest coś w Polsce do popsucia to Piśdzie.lc 24.06.09, 17:35 Jeżeli jest coś w Polsce do popsucia to Piśdzie.lce podejmą się tego na pewno. Nie sądzę żeby za darmo. To kto im płaci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek PKO to państwowa firma (większość udziałów) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:57 Dlaczego nie ma państwo skorzystać z zysku tej firmy, gdy brakuje mu pieniędzy? Trochę zatka dziurę wbudżecie, i dobrze! W przeciwnym razie dla zatkania tej dziury weźmie forsę ode mnie w postaci jakiejś akcyzy lub podatku. Owszem, bankowi byłoby lepiej miec taką forsę, ale po co jest firma jeśli właścicielowi nie przynosi zysku? Lepiej ma miec bank czy my, obywatele (jakoś przecież też jego właściciele) Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 bo Państwo powinno sięgać najpierw po reformy!! 24.06.09, 20:37 KRUS, lewe renty a nie okradać jedyny polski bank!! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz okradać??? 25.06.09, 08:15 mil1231 napisał: > KRUS, lewe renty a nie okradać jedyny polski bank!! Puknij się. Jakie okradać? Jak można okraść samego siebie??? Od tego jest firma by przynosić dochód właścicielowi - jak widac w Polsce to wciąż temat nowy. W poprzednich latach też wypłacali dywodendy i nikt nie marudził mimo że zyski były niższe niż ten za 2008r. Wypłacanie dywidendy to norma, chore jest nie wypłacanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Nowy spot PiS: Nie dopuśćmy do wypłaty dywidend.. IP: *.pools.arcor-ip.net 24.06.09, 18:27 osmieszania sie PISu ciag dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akcjonariusz autor gamoń IP: *.chello.pl 24.06.09, 18:35 Autorze gamoniu! Mogła akcje kupić tydzień temu, a ostatnie oświadczenie składała 31.03.2009 ze stanu na 31.12.2009. Wstyd dla Wyborczej za brak rzetelności (wiedzy?) autora! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: autor gamoń 25.06.09, 08:17 Gość portalu: akcjonariusz napisał(a): > Autorze gamoniu! Mogła akcje kupić tydzień temu, To bardzo dobrze świadczy o jej prawdziwych intencjach. Kupiła by robić szum i tyle a nie z prawdziwej troski. > składała 31.03.2009 ze stanu na 31.12.2009. Wstyd dla Wyborczej za > brak rzetelności (wiedzy?) autora! Stan na 31.12.2009r.? I mówiłeś o rzetelności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Sepleniastej paprotcie coś się pomerdało. 24.06.09, 18:37 Typowa pisuardesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catch22 Nowy spot PiS: Nie dopuśćmy do wypłaty dywidend... IP: *.aster.pl 24.06.09, 18:56 szkoda każdego słowa na pisuary. Jakim cudem te chore dziwolągi mogą mieć poparcie kogololwiek... Stare panny, nie wiem czy się pisze pedały czy też ludzie o innej orientacji seksualnej, starzy kawalerowie, nawiedzeni... i jeszcze grupa przyklejonych i tzw, "krzewiacych rodzinę" . Wszyscy opętani wartościami ch. i szukaniem haków na myślących inaczej. Dramat. To cały PiS. Niech jadą do Ziemi Świętej i tam założą pisulandię a następnie wywalą papieża bo nie jest dostatecznie ziobrowaty i nie ma wyglądu kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś