Gość: qwe IP: *.centertel.pl 20.08.09, 13:55 a z czego wynikają te widełki opłat miesiecznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mam_talent Flotis - Efektywny i tani monitoring pojazdów f... 28.08.09, 10:37 To zależy za ile kupisz urządzenie, masz dwie opcje - 1 zł./mies. i płacisz 399 zł.(pozniej 20zł./mies.), albo 20zł./mies i płacisz 229zł. za urzadzenie. Korzystam z ich usług i jestem zadowolony. Wg mnie to bardzo dobra oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
dotpay1 Re: Flotis - Efektywny i tani monitoring pojazdów 30.08.09, 15:42 Szkoda czasu na dotpay.pl to angielskie g*** kiedy zarobisz kilka tysięcy zablokują ci konto ponieważ mają takie prawo bez podania powodu -czytaj regulamin hehehe Lepiej zakladac konto u innych posredników DotPay to Chamy i złodzieje sms-y o tresci ( ... )na numer 91968 (AT.TAK) 92568 (AT.NIE) (koszt 1,22zł) Super nagrody od dotgowno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigben Flotis - Efektywny i tani monitoring pojazdów f... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.09.09, 14:07 Ktoś juz z tego korzysta? bo nie słyszałem o tym wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muti Flotis - Efektywny i tani monitoring pojazdów f... IP: *.centertel.pl 02.09.09, 10:27 Korzysta, wpisz sobie w googlu flotis i poczytaj na forach, jest tego pełno Odpowiedz Link Zgłoś
itmakesnodifference Flotis - Efektywny i tani monitoring pojazdów f... 04.09.09, 13:10 szkoda, że na stronie producenta nie ma forum Odpowiedz Link Zgłoś
expertis flotis 25.11.09, 11:25 Korzystamy w firmie z flotisu, w tej chwili jezdzi 25 aut, od 1 grudnia zaopatrzona zostanie reszta samochodów. Bezawaryjnie (przynajmniej do tej pory), wszystko co niezbędne przy lokalizacji pojazdów + niskie koszty. Mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś