wujaszek_joe 01.09.09, 10:14 Piękna reklama panie redaktorze. Dużo zapłacili? jakie to wzruszające, rząd nie dopłaca do land roverów, to importer jest taki miły i dobry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: libero72 Jaguary z dopłatami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 10:26 To raczej zemsta Bugaja... Przebrzydli kapitaliści sami dokładają pieniądze wzruszeni nieszczęsciami tego człowieka na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
kle_kotka Re: Jaguary z dopłatami 01.09.09, 11:42 nasze panstwo nie moze doplacac do samochodów bo doplaca do mieszkan (Rodzina na swoim a nie rodzina jezdzi swoim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licho Re: Jaguary z dopłatami IP: *.netpoint.pl 01.09.09, 14:04 Dopłaca i to sporo Dopłaty w III kwartale Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas A jak już wszyscy wymienią auta... 01.09.09, 14:34 ...to co wtedy fabryki będą robiły? Znowu będą ratowane, po popyt siadł? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Jaguary z dopłatami 01.09.09, 10:30 Dostałem orgazmu!! o jej, jaguar i Land Rover walczą z kryzysem światowym na własny koszt i robią nam dobrze! Czytaj: obniżają marże i puszczają swoje wozy po kosztach, bo im zalegają na parkingach. Takie dopłaty to robią wszystkie firmy od wielu lat, panowie "ratownicy światowej gospodarki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Jaguary z dopłatami IP: 89.174.65.* 01.09.09, 12:22 Z tego co czytam kolego to możesz sobie skonfigurować samochód co oznacza że samochody wcale nie stoją tylko są produkowane Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyskydive stoja, stoja... 01.09.09, 15:33 i to w takich ilościach, ze każdy wariant tam znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Re: Jaguary z dopłatami 01.09.09, 18:17 Mozesz sobie skonfigurowac i dostac cene... obrazkow stronie internetowej. Potem idziesz do sprzedawcy samochodow i wybierasz z tego co jest na placu. Jaguar i Land Rover to caly czas masowka, nie jak Bentley. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hal A czemu mamy dopłacać do obcej produkcji ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 10:31 Przecież Polska nie posiada przemysły samochodowego który przeżywał by problemy , owszem , mamy fabryki ale są to fabryki włoskie / niemieckie... Niech dopłacają do nich kraje które są ich posiadaczami. Odpowiedz Link Zgłoś
imw FIAT nie jest własnością państwa włoskiego 01.09.09, 17:12 a OPEL państwa niemieckiego - państwo nie jest od produkcji samochodów, od tego są przedsiębiorcy będący właścicielami firm samochodowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hal Re: FIAT nie jest własnością państwa włoskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 18:33 rozumiem że od razu poczułeś się lepiej .... Odpowiedz Link Zgłoś
terion wymiana aut 01.09.09, 10:33 > Większość państw Unii wspiera wymiany starych aut na nowe. Wiekszość? jakie to państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jandalf Jaguary z dopłatami 01.09.09, 10:34 Toż to skandal wszyscy dopłacają a nasze państwo nie !! kurcze mój Lexus ma już 10 miesięcy potrzebuję nowego wazu, a państwo nie chce mi dopłacić do nowego Jaguara, skandal!! czym ja teraz będę jeździł do pracy ..... chyba się zapłaczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Jaguary z dopłatami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 10:50 SPAM. Zakop. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Niezła kryptoreklama 01.09.09, 10:50 "Generalny Importer samochodów Jaguar i Land Rover postanowił wyręczyć nasz rząd i sam ufundował dopłaty do nowych aut, w wysokości od 4 do 12 tysięcy euro." aż przetarłem oczy ze zdumienia. Niby dlaczego polski podatnik miałby fundować cokolwiek prywatnej firmie, mimo, że i tak funduje niejedno i to rożnym. I to określenie "postanowił wyręczyć" Łaskawcy. Poprostu postanowił zmniejszyć swoją i tak jak się okazuje ogromna marże. Ale kryptoreklama niezła. Redaktorek dostanie do pojeżdżenia jaguarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Dzięki za info ile przepłacamy za te buble. IP: 213.199.193.* 01.09.09, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Jaguary z dopłatami IP: 217.153.117.* 01.09.09, 11:41 Co za news ! - Klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smn Jaguary z dopłatami IP: 213.180.137.* 01.09.09, 12:20 to jest reklama, zaraz to zgłosze jako naduzycie do urzedu ochrony konsumentów - przeciez to jest zwykła promocja, co z tego ze nazywa sie dopłata..!!! skandal! takich rzeczy nie wolno robic! Odpowiedz Link Zgłoś
vonsmroden Jaguary z dopłatami 01.09.09, 13:31 Szkoda tylko że nie zrobią tak koncerny handlujące samochodami którymi jeżdżą normalni, zwykli ludzie... A nasz rząd? Za co go winić, sami go wybraliście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koczkodan Re: Jaguary z dopłatami IP: *.range86-158.btcentralplus.com 01.09.09, 13:44 to znaczy ze ja jestem nienormalny bo mam jaguara ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbpPolka Re: Jaguary z dopłatami IP: *.markom.krakow.pl 01.09.09, 17:06 czy jakikolwiek rząd dopłaca do samochodów z własnej kieszeni? Czy też chciałbyś aby wszyscy podatnicy skladali sie na zakupy aut przez niektorych? Ja wole zapłacić za samochód bez składki wyciagnietej z kieszeni podatników. Mamy tak wiele potrzeb we wszystkich dziedzinach, że dopłatę do samochodów uważam za wniedopuszczalne marnotrawienie podatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Re: Jaguary z dopłatami 01.09.09, 18:19 Zaden rzad nie ma wlasnej kieszeni tylko portfele podatnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekzpoznania a po co dopłacać? 01.09.09, 21:51 Serio chciałbyś rządu dającemu mannę z wanny? Każdy nie_za_głupi wie, że to się kończy katastrofą ekonomiczną. Jakiekolwiek rozdawnictwo. Czy Ty jesteś może za_głupi? Polska nie ma przedsiębiorstw motoryzacyjnych, które wymagają wsparcia i którym wsparcie dane dopłatą na zakup nowego samochodu pomogłoby się rozwijać. Pieniądze poszłyby na rozwój wszystkich koncernów samochodowych, tych, które mają w Polsce fabryki i tej większości, która fabryk w Polsce nie ma. Taki ruch jest zupełnie zrozumiały w przypadku Brytyjczyków, Francuzów, Niemców, czy Włochów, którzy mają na swym terytorium centrale firm motoryzacyjnych, i którzy nawykowo wybierają własne marki (Brytyjczycy produkowane tam marki japońskie). Otwartym pytaniem jest czy Polska postępuje dobrze (ale bardziej w sensie etycznym, a nie ekonomicznym) niewspierając takiej inicjatywy. Jednak wątpliwości nie ma, że ekonomicznie taka akcja byłaby w Polsce bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Jaguary z dopłatami IP: *.softdesk.com.pl 01.09.09, 17:06 Jak Jaguar bedzie w cenie normalnej czyli cena = jakośc uwzgledniając ze jaguar to tak naprawdę TATA Motors to nie bedzie trzeba robic dopłat !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imw dlaczego rząd/państwo ma dopłacać? 01.09.09, 17:10 takie dopłaty to granda w biały dzień! jak można dopłacać bogatym? Odpowiedz Link Zgłoś
idepozapalki Re: dlaczego rząd/państwo ma dopłacać? 01.09.09, 18:16 Ale wykręcacie aferę z niczego. Nasz rząd nie dopłaca do żadnych aut. Dopłaca rodzinom. A importer tych marek po prostu zdecydował się ściąć marżę i sprzedać po kosztach. Ale mylą się Ci, którzy piszą, że sprzedawane są auta z placu. Żadna z tych marek nie produkuje aut "na plac". Pozdrowienia dla automotivu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
imw ... 03.09.09, 12:16 "Większość państw Unii wspiera wymiany starych aut na nowe. Polska nie" czy nie zauważyłeś, że autor żali się o to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Tabletki wziął? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 17:38 Chyba nie. wujaszek_joe napisał: > Piękna reklama panie redaktorze. Dużo zapłacili? > jakie to wzruszające, rząd nie dopłaca do land roverów, to importer jest taki > miły i dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jaguary z dopłatami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 18:37 jaka ordynarna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista? Jaguary z dopłatami IP: *.chello.pl 01.09.09, 19:08 o ja pierd..le kapitalista rozdaje pieniądze niemoże być. świat stanoł nagłowie koniec jest bliski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jaguary z dopłatami IP: *.socal.res.rr.com 01.09.09, 19:21 doplaty o ktorych mowa nie maja nic wspolnego z programem wymiany samochodow. Autor wyraznie nie rozumie jak dziala producent i diler Po prostu producent stosuje normalna jak swiat obnizke ceny bo samochody slabo sie sprzedaja a dilerzy potrzebuja miejsce na modele 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Nie ma bardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 19:22 sku.rwiałego i skorumpowanego zawodu niż dziennikarz motoryzacyjny, czego dowód mamy właśnie na ekranach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosmak Jaguary z dopłatami IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.09.09, 19:49 Europejskich Programów Dopłat? A cóż to takiego drogi (nie podpisany) dziennikarzu? Masz na myśli dopłaty rządu Niemiec? Co to ma wspólnego z promocją Jaguara? Citroen też dawał ostatnio zniżki, ale nikt nie nazwał tego dopłatami, no ale jak diler ładnie poprosi, to się napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picnawodę Sran.e w banie. Obniżyli cenę bo nikt tego IP: 195.150.71.* 01.09.09, 20:55 paliwożernego barachła nie chce kupować i ogłosili wielkie dopłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guernsey Jaguary z dopłatami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 21:32 Zaczynam zbierać na "Jadzie" Jeździłem kiesyś mojego przyjaciela i strasznie mi się spodobał, jednak co "jadzia" to "jadzia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaguary z dopłatami IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 22:18 Boże biedny importer doplaca do samochodu to moze od niego nie kupujmy bo zbankrutuje? . Doplaca nawet 50 tys zł ? Drogi Panie importerze obiecuje ze nie kupie od Pana samochodu jesli mi PAn doplaci 25 tys zl (pozostałe 25tys przeznaczy Pan sobie na co zechce :) )... Ciekawe ile taka reklama kosztuje na GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Na szczęście!!! 02.09.09, 11:01 Na szczęście moja matka emerytka nie musi dopłącać do jaguara, który sobie kupuje jakiś były sbek. Brak dopłat to mądre posunięcie rządu, które bardzo chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś