alexis69 09.05.10, 14:03 Chciałabym sobie zrobić kolczyka w języku ale szczerze mówiąc to trochę się boje . Wiecie czy to boli ? Ma ktoś z Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 14:12 Podobno boli, a później przez jakiś czas masz spuchnięty język Mnie osobiście się to nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 14:46 boli. musisz liczyć się z tym, że przez pewien czas będziesz miała opuchnięty język. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 14:53 aileen napisał(a): > boli. musisz liczyć się z tym, że przez pewien czas będziesz miała opuchnięty > język. Tak jak napisała aileen .. A przy wyciąganiu to w ogóle masakra ;p Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 14:49 Nie mam. Ale prawie nie czuć jak to powiedziała moja kuzynka, która ma kolczyk w języku. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 15:00 Ja nie mam, ale znam dziewczynę, która ma. Koleżanka jej robiła. Mówiła, że bolało strasznie, a krwi była masa. Radzę Ci więc wybrać się do salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx też chciałam mieć 09.05.10, 15:09 ale teraz wole mieć pępku ;d z tego co wiem, to boli przy przekłóciu. nie aż tak strasznie, jeśli u kosmetyczki c: w sumie to zależy, każdy odczuwa inaczej (; Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 17:10 nie wiem ale to fajnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 18:20 Ja miałam. nie umiem ci powiedzieć czy boli. Bardzo ciężko jest dbać w pierwszych dniach, bo można jeść tylko jogurty, a wiadomo, że nie każdy je lubi. No i w szkole mogą mieć sapy. Mnie się wychowawca pytał czy mama wie, i powiedział, że będzie z nią o tym rozmawiał. No ale ona wiedziała. Teraz nie noszę. Poprostu dałam się wtedy namówić koleżance, która sobie przekuwała. Jakieś 2 miesiące temu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Wejdź tu łaskawie. 09.05.10, 18:29 Po pierwsze- nurtuje mnie pytanie: dlaczego ludzie tak lubią powielać tematy i tym samym zaśmiecać forum? Po drugie- wg mnie kolczyk w języku wygląda debilnie. Bardzo dużo osób go teraz ma i choćby z tego względu nie zrobiłabym sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 19:50 ja nie mam i nie zamierzam miec, choc to fajnie wyglada. wiem tylko ze jak juz przekujesz jezyk to bedziesz miec przez kilka dni caly spuchniety. a i jeszcze: tak, to boli! Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Kolczyk w języku . 10.05.10, 12:57 bleeee- chcesz być drugą doda??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Uh, nie! Beznadzieja =.= 09.05.10, 19:52 Kolczyki w języku moim zdaniem wyglądają obrzydliwie i zniechęcająco. Na dodatek często występują reakcje alergiczne itp. - chcesz, żeby spuchł Ci język tak, abyś o mało się nie udusiła? -.-'' Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Kolczyk w języku . 09.05.10, 19:58 pewnie boli, według mnie to wygląda okropnie, tak jak kolczyk w nosie. nie wygląda to ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Khm. 10.05.10, 12:48 Nikt nie jest w stanie Ci dokładnie powiedzieć ,Czy to boli ,Bo każdy odczuwa inaczej . Też bym chciała mieć kolczyka w języku ale na samą myśl o przekłuwaniu ,Zmienianiu/wyciąganiu kolczyka robi mi się naprawdę słabo. Poza tym język Ci może spuchnąć ,A Ty możesz się udusić. Chyba byśmy tego nie chcieli.? Przez jakiś czas nie możesz jeść ,Bo boli . Więc przemyśl to kilka razy ;x . Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Kolczyk w języku . 10.05.10, 16:48 boli puchnie i nie możesz jeść serków ani pić mleka przez jakiś tydzień bo dostaniesz pleśniawki. tylko z językiem idź do salonu, bo znieczulenie musi być i szczypce, do tego trzeba uważać dokładnie jak sie przekłuwa, bo można stracić smak. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Kolczyk w języku . 10.05.10, 16:56 nie mam. ;> ale moje koleżanki mają, o ile wiem, nie ma się czego bać. mnie się strasznie podobają takie klik i mam zamiar w najbliższym czasie, sobie takiego sprawić.xd Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka BOLI 10.05.10, 17:05 Boli i to bardzo i wgl nie warto. Moja kumpela zemdlala podczas przebijania jezyka Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: . 11.05.10, 15:47 nie wiem czy boli czy nie boli. ale to czysta głupota - pozatym jest to bardzo niehigieniczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xd Kolczyk w języku. 11.05.10, 15:53 Odradzam, ale jeżeli chcesz Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiiniaaa Re: Kolczyk w języku . 11.05.10, 15:54 mam....samo przekłucie nie boli, ale jak się goi, to juz troszeczke gorzej Odpowiedz Link Zgłoś