Dodaj do ulubionych

Problem ! Kłótniaa ... :/

25.09.10, 20:20
otóż w tym roku poszłam do gimnazjum , czyli oznaczało to rozstanie z koleżankami.
2 z nich poszły do klasy A , a ja wraz z moja przyjaciółką do B .
Parę dni po rozpoczęciu roku ja z mojom przyjaciółką napisaliśmy "tak sobie" na nk do takiego jednego chłopaka co się podobał mojej koleżance z tej klasy A.
Rozmowa sie kręciła na temat takiego jednego , aż w końcu napisalismy ze koleżanka z byłej klasy sie w nim buja. <nie napisałysmy tego specjalnie> on zaczął sie wypytywac która to. Nie chciałysmy powiedziec , ale on zaczął pisac ze puści na nas plotke więc napisałyśmy że to <imie> z klasy A . On jej to napisał i też ze my to mu powiedziłyśmy . Teraz ta koleżanka jest na mnie i na moją przyjaciółkę obrażona , mówiła ze zrobiłyśmy to specjalnie ale to nie prawda ! Nadal chcemy sie z nią kumplowac ale nie wiem jak z nią pogadac , nie przyjmuje przeprosin ani nic.

Co mamy zrobic żeby uwierzyła nam i przestałą sie na nas gniewac ? crying

Obserwuj wątek
    • ave_szatan Nie chce mi się czytać :D 25.09.10, 20:23
    • morphine_ Re: Problem ! Kłótniaa ... :/ 25.09.10, 20:25
      Zawiodłyście jej zaufanie, i ciężko będzie wam je odbudować. A na dodatek
      zażenowałyście ja przy chłopaku.
      Powinniście teraz na realu ja przeprosić i prosić o druga szanse, a tak ze
      obiecać ze to już więcej się nie powtórzy.
      • ultra_fiolet Re: Problem ! Kłótniaa ... :/ 25.09.10, 20:30
        No... to masz problem ;p
        Ja sb dobieram takie przyjaciółki które się nie obrażają;d poza tym mogłyście
        pomyśleć nad tym co piszecie i jakie mogą być tego konsekwencje. Ja na waszym
        miejscu napisał temu chłopakowi że żartowałyście, bo się pokłóciłyście z tą z A
        i chciałyście jej zrobić siarę;d czy coś w tym stylu. Musicie to teraz odkręcić
        pzdr. ;d
    • ashley_1985 Re: Problem ! Kłótniaa ... :/ 25.09.10, 20:37
      Same sobie zawiniłyście sad
      Ja na jej miejscu pewnie też bym się tak zachowywała, poczuj się w jej sytuacji
      czy tobie by nie było przykro i byś tak od razu wybaczyła i przyjęła przeprosiny???
      No chyba nie, bo nikt tak od razu nie wybacza i trzeba czasu jak to wszystko
      przycichnie, a potem na pewno będzie wszystko dobrze i będziecie takimi dobrymi
      koleżankami jak kiedyś smile

to jest moje zdanie smile

• tsst Re: Problem ! Kłótniaa ... :/ 25.09.10, 20:46
      predzej czy pozniej sie pogodziecie . hormony .
      • geniaaa Re: Problem ! Kłótniaa ... :/ 25.09.10, 20:51
        to wasza wina, a poza tym też mi groźba ze strony tego chłopaka .
    • krasula14 Re: Problem ! Kłótniaa ... :/ 25.09.10, 20:51
      Może kupcie jej coś fajnego i jeszcze raz przeproście.
      Lub powiedzcie jej że przeciez teraz on wiem że jej się podoba może on też ją lubi kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka