Dodaj do ulubionych

Który dodatek?

26.01.11, 15:32
Na urodziny chciałam poprosić rodziców o dodatek the sims 3. Ale nie mam pojęcia który wybrać. Bardzo proszę o pomoc. Napiszcie który według was jest najlepszy i dlaczego, oraz który najgorszy i najnudniejszy. Chodzi mi o to taki dodatek w którym nie idzie się nudzić, jest dużo do robienia.
A więc:
-Wymarzone podróże
-Kariera
-Po zmroku

Z góry dziękuję! smile
Obserwuj wątek
    • pofu Re: Który dodatek? 26.01.11, 15:36
      Jeśli miałabym wybierać spośród tych trzech , to po zmroku lub kariera tongue_out . Jakoś mnie podróże nie fascynują XD .

Pozdro kwiat .
    • beautiful_ Re: Który dodatek? 26.01.11, 15:40
      Ja odradzam dodatki do The Sims 3 w zeszłym roku czy tam 2 lata temu strasznie chciałam Simsy 3 właśnie jak wyszły i kupiłam je sobie a po roku mi się znudziły i teraz leżą bo nawet sprzedać nie idzie [nikt nie chce kupić] i pieniądze w błoto...
    • ka123 podróże 26.01.11, 16:01
      ja kupiłam sobie po zmroku i wymarzone podróże. po zmroku są ciekawe można chodzić do klubów, stać się gwiazdą, wampirem (+ są fajne ubrania ;d). fajne choć po dwóch/trzech tygodniach mi się znudziły. podróże są świetne, kiedy jedziesz na wakacje wykonujesz coś w rodzaju 'misji'. no i właśnie chyba to nie można się nudzić. poleciłabym ci ten dodatek.
      nie polecam ci po kariery. grałam, strasznie mało się dzieje. nie polecam.
      też miałam problem z wybraniem i zrobiłam ankietę. większość osób podpowiadało mi po zmroku, potem karierę i jedna dziewczyna karierę : )
    • dancer_ Tu . 26.01.11, 16:06

Kariera i Po zmroku nie grałam ale jest jeszcze jeden dodatek " nowoczesny apartament "
      tylko ze jest troche nudny bo są tlyko meble i ciuchy nowe itp. Ale fajne tongue_out

Podróż też fajna

kwiat

Pozdro *_*
    • zisek Re: Który dodatek? 26.01.11, 16:10

> A więc:
      > -Wymarzone podróże
      > -Kariera
      > -Po zmroku
      Nie wiem mam wszystkie, najbardziej jednak przypodobał mi po zmroku. tak poprostucool
    • ciapolka Re: Który dodatek? 26.01.11, 16:22
      Wymarzone podróże = Możesz się wybrać do Chin, Egiptu lub Paryża. Zawsze masz jakies misje do wykonania lecz czasem naprawdę mogą strasznie wyczerpać twojego sima, więc na wszelki wypadek kupuj jedzenie w spray'u, prysznic w spray'u i namiot. W Chinach możesz też się nauczyć sztuki walki.

Kariera = w karierze nie za dużo się zmienia oprócz tego że doszło ci więcej możliwosci (np. bycie strażakiem.)

Po zmroku = ten dodatek chyba najbardziej polecam. Możesz stać się wampirem i wypijać z innych simów krew. Przypominam, że nie mogą wychodzić na słońce i jesli będzie cię na to stać możesz kupić swojemu wampirowi trumnę. Dostajesz też do tego możliwosci np. szybsze bieganie czy czytanie innym simą w myslach. Możesz też załorzyć własny zespół, dawać koncerty i dostawać simuleony.

polecam też zajerzeć na pl.thesims3.com/game/ep3
    • milya Re: Który dodatek? 26.01.11, 16:24
      najlepszy to chyba po zmroku. najszybciej znudzila mi sie kariera. w po zmroku mozna sie niezle ubawic lataja po nocnych klubach jako wampir itd.. : D
    • martucha. Re: Który dodatek? 26.01.11, 16:26
      Kariera ^^
    • temptation Re: Który dodatek? 26.01.11, 17:59
      Hmm... po zmroku : )
    • wikuuusss Re: Który dodatek? 27.01.11, 13:31
      Ktoś jeszcze się wypowie? Jutro idę kupić i muszę wiedzieć.
    • klama_kcmil # 28.01.11, 21:45
      Hm. Raczej Po Zmroku.
    • alicecullen7 Re: Który dodatek? 30.01.11, 00:40
      mam wymarzone podróże i nie robią szału . po kilku dniach sie nudza . Kariery też nie polecam .Najlepsze po zmroku : chodzisz po klubach balujesz z gwiazdami możesz byc wampirem mozesz otworzyc własny klub itd. ;pp
      polecam Po zmroku .! <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka