Dodaj do ulubionych

Pretty Little Liars sezon 2

26.06.11, 18:13
Cześć. W internecie pojawiły się dwa pierwsze odcinki 2 sezonu PLL, czy ktoś z was już je oglądał? Jak wrażenia? wink
Moim zdaniem to jest coraz bardziej zawiłe [ w ten dobry sposób]. Jestem strasznie ciekawa kto stoi za tymi włamaniami, ale wydaje mi się że Jason chowa Iana xDD hehe.
Obserwuj wątek
    • janvier Miło wiedzieć, że ktoś ogląda ten serial :) 26.06.11, 18:42
      Mi się bardzo podobały te odcinki, ale 1 był zdecydowanie lepszy smile
      Ten Jason coś ukrywa! big_grin
    • silve Re: Pretty Little Liars sezon 2 26.06.11, 18:42
      mnie się wydaje że któraś z dziewczyn będzie właśnie z Jasonem tongue_out Chociaż mi też się zdaje że coś ukrywa smile Szkoda że w tym sezonie i prawdopodobnie jeszcze poczekamy na dowiedzenie się kim jest "A" . Wydaje mi się że "A:" to Jenna (moim zdaniem ona udaje że nie widzitongue_out, ale to tylko przypuszczenia xD) i kilka innych osób bo sama by tego nie zrobiła smile Szkoda że Emily wyjeżdża ale wszystko się może zmienić smile
    • mari86 Re: Pretty Little Liars sezon 2 28.06.11, 21:32
      Moim zdaniem Ezra ma coś wspólnego z zabójstwem Alison i być może jest A big_grin Jeszcze podejrzewam ewentualnie Monę i Spencer.. W PLL wszystko może się zdarzyć big_grin
      A wydaje mi się, że za włamaniami stoi Ian.
      • dosia321 Re: Pretty Little Liars sezon 2 28.06.11, 21:44
        do mari86 no co ty Ezra miałby być A??/ hahah wątpię big_grin tongue_out
    • dosia321 Re: Pretty Little Liars sezon 2 28.06.11, 21:42
      Ja oglądam, i cieszę się, że PLL ma coraz więcej fanów w Polsce. i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek/ A wiecie, może czy są w Polsce już książki PLL?? suspicious
    • kinia12.11 Re: Pretty Little Liars sezon 2 30.06.11, 13:59
      Oglądałam i bardzo mi się podobały big_grin Świetny serial, szczególnie wątek Toby i Spencer wink Mam nadzieje, że będzie ich mnóstwo przez cały sezon, tak samo jak Caleba i Hanny wink
    • beautiful_ Re: Pretty Little Liars sezon 2 01.07.11, 14:21
      Może to dziwne ale trochę szkoda mi było że Hanna nie była z Lucasem, spoko gościu się z niego zrobił smile
    • beautiful_ Re: Odcinek 4 O.O 08.07.11, 18:11
      Omg... właśnie oglądałam 4 odcinek i jestem coraz bardziej przerażona/podekscytowana/zdenerwowana [oo tak 3 w jednym xD] kto zabił Iana i praktycznie go w to wrobił [wiadomo że A] ale to pytanie kto to jest...
      Ten koleś [chyba Wren] coś do Arii zaczyna kręcić, no niezły to on jest... ;D
      Sorry że tak się rozpisuję ale nie mogę usiedzieć tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka