Dodaj do ulubionych

czuję się samotna

30.01.12, 21:56
Chciałabym tu napisać co mnie trapi i prosić Was o poradę...ponieważ nie mam tak na prawdę komu się zwierzyć. Czuję się samotna, nierozumiana. Mam jedną przyjaciółkę, która zawsze mnie wysłucha, poradzi, staram się często spędzać z nią czas,jednak nie idzie to na rękę bo niestety chodzimy do różnych szkół. W klasie mam dwie dobre koleżanki, z jedną bardzo dobrze się trzymam a z drugą się przyjaźnię dla "śmiechu" do spędzenia czasu (za nic w świecie bym jej nie zaufała). Z resztą klasy nie mam dobrego kontaktu (prócz chłopaków) bo pozostałe dziewczyny są po prostu sztuczne. Przerwy zazwyczaj spędzam z moimi dwiema koleżankami, jednak ostatnio zaczęły mnie one olewać. Niby normalnie gadamy,jednak czuję się odrzucona przez nie. Tak jakby bardziej się zaprzyjażniły i zapomniały o mnie. Często wychodzę szybko z klasy (tak jak one) by nie spędzić przerwy samej tylko z nimi...czasami mam wrażenie że spędzam z nimi czas tylko dlatego by nie być samej. Już sama nie wiem co mam robić.
Obserwuj wątek
    • kropeczka23 Re: czuję się samotna 31.01.12, 02:28
      oj, trudne to. :c

Po pierwsze: Nie załamuj się !
      Skoro masz tą przyjaciółkę, to dbaj o tą przyjaźń, spotykajcie się jak najczęściej..

Te koleżanki z klasy: Jesteś tą trzecia, tak ? One się bardziej "styknęły" i zostajesz na boku.. :c Pogadaj z tą z którą masz lepszy kontakt, na osobności, dlaczego są takie w stosunku do ciebie, powiedz że nie jesteś przedmiotem którym można pomiatać.. Jeśli rozmowa nie przyniesie skutków to widocznie nie są warte twojej przyjaźni. Nimi sie nie przejmuj.. Może są jacyś fajni chłopacy w twojej klasie. U mnie w szkole częstym widokiem jest kiedy jest dziewczyna i chłopacy, moze z nimi lepiej się dogadasz. Spróbuj!

Innym wyjściem jest jeszcze przepisanie się do szkoły gdzie chodzi ta twoja najlepsza przyjaciółka. Pogadaj o tym z nią i mamą, moze jak nie teraz to na kolejny rok. smile Wytrzymasz! : *

Jakbys chciała pogadać to pisz na gg: 11640372.
      Trzymaj się! kwiat
    • fiolek223 Re: czuję się samotna 31.01.12, 10:27
      Nie martw się napewno znajdziesz kogos komu mozesz zaufac.A rada odemnie do cb jest tak zebys jak dasz rade to kumpluj sie z chłopcami mi to zawsze działawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka