Dodaj do ulubionych

anime anime *__*

27.02.11, 14:35
elo elo, otóż chciałabym obejrzeć jakieś anime, a konkretnie coś z tych:' Pandora Hearts', 'Otaku', 'Bleach','Code geass', 'Death note'. czytałam gdzieś, że są bardzo fajne i chciałabym obejrzeć, tylko nie wiem gdzie. jeśli oglądałyście lub przynajmniej wiecie na jakich stronach za darmo oglądać poszczególne anime to proszę o nazwy stron lub linki. thx;**
Obserwuj wątek
    • angel33 Re: anime anime *__* 27.02.11, 14:37
      ejj kotkiii;>
      • kawaiikimie Re: anime anime *__* 27.02.11, 14:50
        Ja oglądałam Death Note na kreskowki.pl ale wolę czytać- jako komix jest fajniejszee D
    • bella177 tutaj 27.02.11, 14:48
      kreskowka.pl/
      kreskowki.fani.pl/
    • jonasofanka ja oglądałam... 27.02.11, 14:49
      Death Note, tylko, że nie anime wink. Polecam, na serio , warto obejrzeć ;P. a gdzie to nie mam pojęcia, może na yt jest ?
      • cheema Re: ja oglądałam... 05.04.25, 15:21
        jonasofanka napisał(a):

> Death Note, tylko, że nie anime wink. Polecam, na serio , warto obejrzeć ;P. a gd
        > zie to nie mam pojęcia, może na yt jest ?

Death Note — definitely worth watching, even though technically it's not just "anime" in the usual sense. It's a powerful story. You should really check it out.

If you're not sure where to watch it, try Dead Toons India — it's one of the best platforms for streaming anime,
        • cheema Re: ja oglądałam... 19.04.25, 19:19
          cheema napisał(a):

> jonasofanka napisał(a):
          >
          > > Death Note, tylko, że nie anime wink. Polecam, na serio , warto obejrzeć ;P
          > . a gd
          > > zie to nie mam pojęcia, może na yt jest ?
          >
          > Death Note — definitely worth watching, even though technically it's not just "
          > anime" in the usual sense. It's a powerful story. You should really check it ou
          > t.
          >
          > If you're not sure where to watch it, try deadtoonindia.org — it's one of the be
          > st platforms for streaming anime,
    • imperativ anime anime *__* 27.02.11, 15:42
      DEATH NOTE. <33 OMFG.
      Najlepsze anime, jakie kiedykolwiek widziałam <3 Wciąga na maxa.

btw. oglądnij też Kuroshitsuji *-*

kreskoweczka . pl
      kreskowka . pl
    • light Re: anime anime *__* 27.02.11, 21:45
      Death Note nie jest fajny. Death Note jest zajebisty i drugiego takiego animca nie widziałam.
      Oglądałam na wrzucie, bo na innych stronach były tylko z lektorem i limitem [HFSDFDGFHDFGHDFG], a ja wolałam z napisami. Chociaż jakość jest okropna.
    • ghastly Re: anime anime *__* 28.02.11, 19:50
      www.dansetsu.pl/news.php
      no, a reszty to pisać nie będę, bo już mnie uprzedzili XD
      • jaejung .. 11.03.11, 19:14

smuci mnie, że jedno z najlepszych anime, tj. Death Note jest jak to się mówi po angielsku, overrated.
    • by_moonlight Re: anime anime *__* 11.03.11, 20:55
      kreskowki.tv lub kreskowka.pl
      Obejrzyj Black Lagoon, naprawdę świetne. Nie jestem ogromną fanką anime, ale to naprawdę mi się podoba.
    • ladislavciernik Re: anime anime *__* 29.05.20, 21:07
      Radzę obejrzeć Onepunchman, to anime, na które zasługujemy-komedię, akcję i zabawną fabułę. Gorąco radzę do oglądania ,)
      • cheema Re: anime anime *__* 19.04.25, 19:21
        ladislavciernik napisała:

> Radzę obejrzeć Onepunchman, to anime, na które zasługujemy-komedię, akcję i zab
        > awną fabułę. Gorąco radzę do oglądania ,)

Absolutely agree—One Punch Man is legendary! If you're looking for more awesome stuff like that, definitely check out deadtoonindia.org
        They’ve got One Punch Man and tons of other epic anime dubbed in Hindi—perfect for a binge session!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka