edwardandbella 18.03.09, 16:03 Tutaj możecie wypowiadać się na temat owej książki: pisać o bohaterach, ulubionych wątkach, itp. ANTYFANI WON!!! (Najwyżej zróbcie sobie inny wątek!) Taka natarczywość, żeby nie było zbędnych komentarzy! ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sonia Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:15 Intruz to moja ulubiona książka zaraz po Sadze Zmierzchu Mam nadzieję że Pani Meyer szybko napisze drugą część Odpowiedz Link Zgłoś
klimka Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 18.03.09, 16:18 Ja jestem w trakcie czytania tej książki i muszę przyznać, że bardo mnie wciągnęła Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D! Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:36 ja jeszcze nie czytałam ale mam zamiar jak tylko skończę 'Przed świtem' nie chcę sie 'wybijać' ze świata wampirów ;p Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 18.03.09, 16:38 Intruz jest naprawde świetny...to moja ulubiona ksiażka zaraz po zmierzchu i pozostałych czesciach Ulubiona bohaterka to oczywiscie Wanda jest super uwielbiam tez Iana Uwazam ze ta ksiazka jest idealna dla osob lubiacych Steph Meyer...czyta sie ja jednym tchem nie mozna sie odniej odejsc nawet na chwile... Daje duzo do myslenia...jest jedna z tych ktore pozostaja na dlugo w pamieci POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORAL Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:07 Intruz jest boski !!!!! Ale na końcu to się popłakałam jak Wanda miała umrzeć ...dobrze że wszystko dobrze się skończyło ! Mam nadzieję że będą kolejne część " The Slouc" i "The Seker " czyli "Dusza" i "Łowca" Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 18.03.09, 19:44 Ja natomiast ryczałam, gdy Ian zaczął płakać - to było nie do zniesienia! I jeszcze, gdy Wanda miała się zabić i gdy wczesniej bił ją Jared, szczególnie wtedy, gdy Jamie walnął go w twarz... A powieść jest PRZECUDOWNA! Polecam wszystkim!!! (Żeby nie było - to dla Ian'a). Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 19.03.09, 17:17 The Host jest moim zdaniem o wiele lepszy niż Twilight. ma przesłanie, nie jest tak płytki i jest przynajmniej więcej akcji. jestem team Ian . NIE CHCĘ EKRANIZACJI TEJ KSIĄŻKI, bo stanie się z nią to samo co ze Zmierzchem, zrobi się masówka, komercja i ogólny szał na Intruza. nie, nie chcę sobie tego nawet wyobrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1st1991 Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 19.03.09, 19:44 Mam tą książkę Ciekawa nie powiem , ale spodziewałam się trochę lepszej książki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.centertel.pl 19.03.09, 21:48 mi tam się cała książka podobała..oprócz końca. Trochę za cukierkowo to rozwiązała. Wanda powinna umrzeć, żeby było realistycznie, ) Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 20.03.09, 19:27 Nie czytałam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
eluchna Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 20.03.09, 20:11 Nie czytałam. Warto ? Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 21.07.09, 21:19 Heh, ja mam <zasługa mamy> i jestem na samiusieńkim początku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 22.03.09, 21:51 Warto i to cholernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renesmee Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 16:42 A o czym ona właściwie opowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 23.03.09, 19:14 Nie chciałabym za dużo napisać: Opowiadao tym jak ludzkie ciała zostały przejęte przez Dusze, które nie pozwalają ludziom prowadzić normalnego życia. Opisana jest tu historia Melanie, która wpada jednak w ręce wroga i w jej ciale zostaje wprowadzona Wagabunda. Melanie stara się ukrywać przed nią myśli, ale mimo to posuwa coraz to nowsze wspomnienia jej ukochanego mężczyzny Jareda. Wkrótce obie postanawiają wyruszyć, by go odnaleźć... SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM (SZCZEGÓLNIE DZIEWCZYNOM!)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmadziunia14x Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 24.03.09, 21:13 ,,Intruz'' podobał mi sie bardziej od Zmierzchu. Było ciekawiej . Jared był taki ..wredny. Ian za to opiekował sie Wandą. A Wanda taka niewinna. Melanie się rządziła. Ogólnie to super książka i czekam na ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 21.07.09, 21:40 książka bardzo mi się podobała, ale nic nie pobije sagi "Zmierzch" ! Uwielbiam Stephenie Meyer. Czekam na więcej książek tej autorki Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 21.07.09, 21:45 na wikipedii jest napisane, że Stephenie planuje napisac powieśc o duchach "Summer House". Nie mogę się doczekac kiedy ją zacznie pisac! Odpowiedz Link Zgłoś