Dodaj do ulubionych

"INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer

18.03.09, 16:03
Tutaj możecie wypowiadać się na temat owej książki: pisać o bohaterach, ulubionych wątkach, itp. kiss smile

ANTYFANI WON!!! (Najwyżej zróbcie sobie inny wątek!) sciana

Taka natarczywość, żeby nie było zbędnych komentarzy! smirk wink

...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sonia Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:15
      Intruz to moja ulubiona książka zaraz po Sadze Zmierzchu smile Mam nadzieję że Pani
      Meyer szybko napisze drugą część smile
    • klimka Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 18.03.09, 16:18
      Ja jestem w trakcie czytania tej książki i muszę przyznać, że bardo mnie
      wciągnęła smile Naprawdę polecam big_grin
    • Gość: D! Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:36
      ja jeszcze nie czytałam ale mam zamiar jak tylko skończę 'Przed świtem' nie chcę sie 'wybijać' ze świata wampirów ;p
    • explosive Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 18.03.09, 16:38
      Intruz jest naprawde świetny...to moja ulubiona ksiażka zaraz po zmierzchu i pozostałych czesciachsmile
      Ulubiona bohaterka to oczywiscie Wanda jest super uwielbiam tez Ianaserce
      Uwazam ze ta ksiazka jest idealna dla osob lubiacych Steph Meyer...czyta sie ja jednym tchem nie mozna sie odniej
      odejsc nawet na chwile...big_grin Daje duzo do myslenia...jest jedna z tych ktore pozostaja na dlugo w pamiecismirk
      POLECAM!!!!!tongue_out
      • Gość: KORAL Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:07
        Intruz jest boski !!!!! Ale na końcu to się popłakałam jak Wanda miała umrzeć ...dobrze że wszystko dobrze się
        skończyło ! Mam nadzieję że będą kolejne część " The Slouc" i "The Seker " czyli "Dusza" i "Łowca" big_grin
    • edwardandbella Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 18.03.09, 19:44
      Ja natomiast ryczałam, gdy Ian zaczął płakać - to było nie do zniesienia! crying I jeszcze, gdy Wanda miała się zabić i
      gdy wczesniej bił ją Jared, szczególnie wtedy, gdy Jamie walnął go w twarz... crying A powieść jest PRZECUDOWNA!
      Polecam wszystkim!!! kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss (Żeby nie było - to dla Ian'a).
    • nygus_95 Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 19.03.09, 17:17
      The Host jest moim zdaniem o wiele lepszy niż Twilight. ma przesłanie, nie jest
      tak płytki i jest przynajmniej więcej akcji. jestem team Ian wink.
      NIE CHCĘ EKRANIZACJI TEJ KSIĄŻKI, bo stanie się z nią to samo co ze Zmierzchem,
      zrobi się masówka, komercja i ogólny szał na Intruza. nie, nie chcę sobie tego
      nawet wyobrażać.
    • aniolek1st1991 Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 19.03.09, 19:44
      Mam tą książkę wink Ciekawa nie powiem , ale spodziewałam się trochę lepszej książki wink
    • Gość: emi Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.centertel.pl 19.03.09, 21:48
      mi tam się cała książka podobała..oprócz końca. Trochę za cukierkowo to rozwiązała. Wanda powinna umrzeć,
      żeby było realistycznie, smile)
    • natalka_xd Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 20.03.09, 19:27
      Nie czytałam jeszczesad
    • eluchna Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 20.03.09, 20:11
      Nie czytałam.

Warto ?
      • rudaa Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 21.07.09, 21:19
        Heh, ja mam <zasługa mamy> i jestem na samiusieńkim początku ;D
    • edwardandbella Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 22.03.09, 21:51
      Warto i to cholernie! smilesmile serce
      • Gość: Renesmee Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 16:42
        A o czym ona właściwie opowiada?
    • edwardandbella Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 23.03.09, 19:14
      Nie chciałabym za dużo napisać: Opowiadao tym jak ludzkie ciała zostały przejęte przez Dusze, które nie pozwalają
      ludziom prowadzić normalnego życia. Opisana jest tu historia Melanie, która wpada jednak w ręce wroga i w jej
      ciale zostaje wprowadzona Wagabunda. Melanie stara się ukrywać przed nią myśli, ale mimo to posuwa coraz to
      nowsze wspomnienia jej ukochanego mężczyzny Jareda. Wkrótce obie postanawiają wyruszyć, by go odnaleźć...

SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM (SZCZEGÓLNIE DZIEWCZYNOM!)!!! serce kiss smile
    • Gość: xmadziunia14x Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 24.03.09, 21:13
      ,,Intruz'' podobał mi sie bardziej od Zmierzchu. Było ciekawiej . Jared był taki
      ..wredny. Ian za to opiekował sie Wandą. A Wanda taka niewinna. Melanie się
      rządziła. Ogólnie to super książka i czekam na ciąg dalszy.
      • blood_ Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 21.07.09, 21:40
        książka bardzo mi się podobała, ale nic nie pobije sagi "Zmierzch" serce!
        Uwielbiam Stephenie Meyer. Czekam na więcej książek tej autorki wink
        • blood_ Re: "INTRUZ" - "The Host" Stephenie Meyer 21.07.09, 21:45
          na wikipedii jest napisane, że Stephenie planuje napisac powieśc o duchach
          "Summer House". Nie mogę się doczekac kiedy ją zacznie pisac! kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka