szeneee 26.03.09, 15:47 Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? bo mi tak ? trochę to staje się nudne ... jakoś nie widze jjakieś nowej piosenki ... bez urazy ;| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaw120 Hmm... 02.04.09, 14:58 Ja się nimi tak nie interesuję Dla mnie to lalusie, ale lubie ich niektóre piosenki. Dla mnie nuda cały czas to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katy Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 06:21 ja kocham Jonas Brothers i zawsze będę bo jestem ich fanką a fanki nie opuszczają swoich idoli ze względu np. jak już napisałeś na nową piosenkę - niedługo będzie film Jonas Brothers 3D a tam będą nowe piosenki bo słuchałam na youtube jak mówili więc mi się nie znudzili i pewnie jeszcze długo nie znudzą pozdro dla fanek JB Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? 27.03.09, 13:37 Katy nie denerwuj się tak szeneee tylko pyta.! A mnie też się znudzili, bo strasznie się zmienili;/ Nick to zwykły drań, Joe to laluś a Kevin to nie wiem hehe.;/ Przez Nicka kłócą się wszystkie fanki Miley i Seleny ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? 27.03.09, 20:15 troche mnie już oni wkurzają.. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? 27.03.09, 21:20 halo.!nie nagrywaja piosenek bo jest krecony "Camp rock 2".!nie mają czasu.!.zgadzam sie z Katy.!zawsze bede ich fanką.! Odpowiedz Link Zgłoś
mania012 Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? 28.03.09, 13:27 Oni są super, ja tez zawsze bede ich fanką. Na wieki wieków Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? 28.03.09, 14:43 nie i raczej mi sie w przyszłości nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 23:48 Prawdziwemu fanowi, w tym przypadku prawdziwej fance nigdy nie znudzi się muzyka swoich idoli, takie jest moje zdanie ;d Ich nowa płyta ma wyjść podobno na przełomie czerwca/lipca tego roku, więc... bedą nowe piosenki xp Odpowiedz Link Zgłoś
sleepybee Znudziło się, och znudziło 31.03.09, 10:28 Tzn. czy znudziło to raczej nie. Nigdy ich nie lubiłam. Same smętne piosenki o miłości ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
opaopa Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? 01.04.09, 16:36 (Do poprzedniego)-Nie prawda. Twoj komentarz świadczy o tym, że praktycznie ich nie znasz. (Do tego przed poprzednim )-A Love is on it`s way?? Nie jest przecież starą piosenką. Mi sie nie nudzą, piosenki są fajne lubie je śpiewać. Praktycznie pół roku ich "znam" i sie nie nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 :sciana: 01.04.09, 21:26 Hahahahhaa Tos mnie teraz rozwalila xD Gusta muzyczne zmieniaja sie jak w kalejdoskopie (sama wiem po sobie- jeszcze rok temu o tym czasie sluchalam techno ;p a teraz post-hardcore, rapcore i ogolnie muzyka, ktora dla ludzi o wrazliwych uszach jest nie do przyjecia ;p). Wiec nie wmawiaj nikomu (a przede wszystkim sobie), ze bedizesz ich sluchac do konca zycia xD hah. Bo po 1. za 2 lata juz ich nie bedzie, po 2. dojrzejesz do czegos powazniejszego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmadziunia14x Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 02.04.09, 14:35 Powiem tak.Trochę się znudziło ,ale fankom to ja jestem Odpowiedz Link Zgłoś
tila Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? 04.04.09, 22:23 znudziło. ale nadal mam pociąg do nicka ;| a k u r w a nie chcę mieć. ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czy nie znudziło wam się Jonas Brathers ? IP: 88.220.69.* 05.04.09, 09:58 nowej piosenki?? niedawno nagrali kilka kawalkow tylko nie mają teledyskow jak np. "love is on it's away"ja ich uwielbiam i nigdy mi sie nie znudzą mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś