Dodaj do ulubionych

Galerianki

• nieidealna16 galeriankiii 26.08.09, 21:47
      na youtubie jest film o galeriankach. składa się z czterech czy trzech części. wink
      i w sumie to polega na tym, że dziewczynki stroją się jak na dyskoteke lub na randkę
      wybierają się do centrum czy gdzieś. zagadują starszego faceta.. i dają mu **** za nowe
      spodnie komórke czy coś tam innego. to jest właśnie coś w stylu prostytucji.. tylko, że
      uczestniczą w tym młode laski. żenujące.
      ale one w sumei nie robią tego tylko dla kasy, ale wydaje mi się , że równiez dlatego, ze
      wtedy czują się seksyy. pociągające i myślą, że są cool.
    • elfowa Re: Galerianki 26.08.09, 21:50
      Dobra, to nie chodzi o podryw młoda damo. Galerianki to dziewczyny które się
      sprzedają za kasę na markowe super fatałaszki i tym podobne. Takie już obcykane
      galerianki, są tak sprytne, że umieją się zamaskować. Więc trudno taką odróżnić,
      bo nie chodzą ubrane byle jak jak jakieś lafiryndy, czy prostytutki.
    • maddzziiaa Re: Galerianki 26.08.09, 21:58
      U mnie w mieście (Białystok) jest ich peeeełnoooo! Moim zdaniem seks za ciuchy
      lub ubrania to koszmar....!!!!!!
      • natu rere 26.08.09, 22:46

wg mnie jest to gatunek na wyginięciu, a jak nie to bardzo dobrze się
        maskują.bo takich nachalnych tapeciar flirtujących z panami np. w Warszawskich
        galeriach nie zauważyłam.

a mam na to jedno zdanie- żenada po całości . najpierw centra handlowe a potem
        lateksowa mini przy lasku.
        • joasiiaa Re: rere 27.08.09, 00:48
          ja osobiście takich dziewczyn nie spotkałam, ale wiem, że istnieją .. dla mnie
          to jest żałosne żeby piep*rzyć sie z facetem po 30tce dla 100 zł .. już by
          lepiej poszły do jakiejś pracy, nie wiem .. pomóc w sklepie, albo roznosić
          ulotki ..
          • rebel_vampire Re: rere 27.08.09, 09:31
            ale za roznoszenie ulotek nie dostaniesz nowej spódniczki z reserved
            widziałam już dużo takich dziewczynek - najlepsze jest to, że one tak na prawdę
            jeszcze nie wiedza co to jest inicjacja a już to robią. Żal mi ich, moim zdaniem
            już lepiej być zwykłą dziwką niżby sprzedawać się w galerii
    • independent_ x.O 27.08.09, 10:29
      *facepalm*

jak widzę niektóre komentarze to mam ochotę się pochlastać.
      galerianki sprzedają swoje ciała za ciuchy albo inne rzeczy, na ktorej nie nie stac.
      dzi*ki. małe kur*w.

a nie, że one przychodza do centrum, podrywaja chlopakow.
    • zuaona Re: Galerianki 27.08.09, 12:46
      ehh , w najnowszym wydaniu 'Wprost' jest pewien bardzo mądry cytat.
      - Ale masz super levisy! Ile za nie dałaś?
      - Dwa razy.

nic dodać nic ująć. o__O
    • emciaaa Galerianki 27.08.09, 12:53
      Ja kiedyś czytałam o nich w Twiscie czy innym czasopismie ..
      ale tez nigdy sie z tym nie spotkałam ..
      bywam w galeriach bardzo czesto ale nigdy nie zwracałam na to wiekszej uwagi ..

ale moim zdaniem, to glupota ..
      zadna normalna dziewczyna nie oddałaby sie facetowi za nawa bluzke czy pare
      spodni .;/

• rossalie Re: Galerianki 27.08.09, 13:06
      Ja się nie spotkałam ... To głupie chodzić niby na zakupy, ale jednak na podryw ... Też
      kocham robienie zakupów ! wink Ale podrywać w sklepach to nie najlepszy pomysł xD
      • independent_ Re: Galerianki 27.08.09, 13:12
        *spada z krzesła*

wy chyba nie rozumiecie tematu.
        one, galerianki, sprzedają swoje ciało = dają dupy = uprawiają seks w zamian za
        chuchy! ludzie, one nie podrywają w sklepach. one się puszczają w samochodzie na
        parkingu albo w toalecie.

ja już nie mogę. no naprawdę nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać.
    • mileydemi Re: Galerianki 27.08.09, 20:33
      chciała bym ten film obejżeć, a prywatnie to z takim czymś się nie spotkałam.
    • natcia1211 Re: Galerianki 27.08.09, 21:00
      Moim zdaniem to głupie że ktoś się sprzedaje ,, tani sposób zarobienia kasy" a
      nie lepiej trochę popracować i nie być prostytutką np. na rozdawaniu ulotek czy
      robieniu lodów(nie w tym sensie big_grin) w życiu nie zostanę galerianką .. bleeee uncertain
      • xooxoo em. 27.08.09, 21:18
        może i moja wypowiedź jest do kitu . ale to presja towarzystwa . nie bronię
        ich w żaden sposób. rzeczywiście próbują zarobić w jak najłatwiejszy sposób
        ... Takim dziewczynom powinno się pomóc, a nie wyśmiewać. Nie znam żadnej
        takiej... ale pewnie w gimnazjum kilka ich będzie. ;D
        • punk_rock_girl Re: em. 27.08.09, 22:14
          idependent masz rację.
          napiszę to w taki sposób żebyście zrozumiały.
          GALERIANKI PIER*OLĄ SIE W ZAMIAN ZA NOWE UBRANIA, BO NORMALNIE ICH NIE STAĆ,ALBO NIE CHCĄ KUR*A IŚĆ DO PRACY!
          DAJĄ DY*Y STARSZYM FACETOM,CZYLI TO NIE JEST PODRYWANIE CHŁOPAKÓW TYLKO PROSTYTUCJA! WIDZIAŁYŚCIE DZIW*I STOJĄCE NA ULICACH? TO SAMO ROBIĄ GALERIANKI TYLKO NIE ZA KASĘ A ZA CIUCHY ALBO TEL. NO I W GALERII HANDLOWEJ!
          NA TYM POLEGA RÓŻNICA!!!
          I CZY TO TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ?!
          a już mniej wulgarnie...
          czy nie możesz przeczytać dokładnie zanim post dodasz?
          • independent_ Re: em. 27.08.09, 22:21
            punk_rock_girl niech Cię Bóg błogosławi. ; D
            • punk_rock_girl xd 27.08.09, 22:31
              hehe...smile

"podrywają chłopaków"
              podrywanie chłopaka i oddawanie się facetowi(czyt. uprawienie se*su) za tel. to spoora różnica.
              a jeżeli nie rozumiecie to wasz problem.
              chcecie żyć w nieświadomości tego co dzieje się za rogiem waszego bloku...?
              • punk_rock_girl Re: xd 28.08.09, 18:35
                jak we fragmencie filmu "jak kupisz mi jeansy,zrobię ci loda" żałosne!!!
                kur*y, bo nie mogą do zwykłej pracy iść...
    • emo_eliza Re: Galerianki 28.08.09, 19:22
      echhh.... moja była koleżanka była Galeriantką,.Ciągle pojawiała się w nowych
      rzeczach zarobionych przez dawanie dupy 40-latkom! uncertain Przez to przestałyśmy się
      kolegować. Ona tak długo nie pociągnie. W końcu policja ją złapie xD Ale
      istnieje takie coś smirk
      • punk_rock_girl x 28.08.09, 19:27
        współczuję koleżanki ,galerianki'
        i dobrze,że przestałaś się z nią kumplować,bo mogłaby ciebie też wciągnąć.
    • somebody Re: Galerianki 28.08.09, 19:29
      u mnie w mieście widać sporo galerianek big_grin
      film zapowiada się całkiem ciekawie, chętnie go obejrzę smile
      • punk_rock_girl Re: Galerianki 28.08.09, 19:32
        ciekawe czy wpuszczą mnie na film...
        jeżeli tak to chętnie obejrzę.
    • pinkpink galerianki 28.08.09, 20:24
      galerianki to debilki...
      ale ja np. chodzę czasami po to żeby popatrzeć na chłopców... czasem się
      najdzie jakiś ładny czternastolatek, ale tylko patrzę... (nieśmiałość ) ;p
    • ksrklubkarolcia Re: Galerianki-glamour 30.08.09, 21:18
      nie wiem czy jeszcze sprzedają glamour z sierpnia ale tam pisze wywiat z tą co wymyślila
      ten film niby to prawda ona mówi ale chyba mało tak robiuncertain
    • petka Re: Galerianki 05.09.09, 17:02
      A ja myślę że zdarzają się takie rzeczy, oczywiście nigdy nie miałam z nimi do
      czynienia, ale wystarczy obejrzec się się po szkole-kto nie ma super komórki,
      markowych ciuchów jest wyśmiewany itp. a na film się chętnie wybiorę, oglądałam
      ten krótkometrażowy, ale kinówka zapowiada się lepiejwinkwink
    • sanderka944 Re: Galerianki 27.09.09, 20:19
      tutaj jest link do krótkometrażowego filmiku 'Galerianki'
      www.youtube.com/watch?v=l92ok_SHxsQ jest to część 1 z 3. jest to swoista
      zapowiedź filmu kinowego. polecam obejrzyjcie!
    • nmnm zal 11.10.09, 20:11
      Dla mnie to zal te galerianki jak można dawac dupe za ciuchy confused to zenada ja bym wolała
      chyba wziasc akas fajna prace chociasz troche groszy by wpadło jeszcze jak ta bidna
      dziewczyna musiała uprawiac sex z takim starym prychem zal zal i jeszcze ra zal za jakas
      dena komórke i ciuchy dawac swje ciało telefon za dwa lata straci wartos normalnie złe
      towarzysto sad wpadła a matka tez nie epsz z jaims facetem bzyka sie po konach sciana
      • selcia17 Re: zal 11.10.09, 20:13
        Dla mnie te galerianki to jeden wielki żal!!
    • ankasal Poszukuję "galerianek" do pracy licencjackiej 11.11.09, 22:09
      Poszukuję "galerianek" do pracy licencjackiej, chciałabym z nimi przeprowadzic
      wywiad. Piszcie na meila salomy@wp.pl
      Potrzebuję również jakiekolwiek materialy na ich temat
      • milka55988 Re: x DDD 26.11.09, 20:22
        hmm...dla mnie są głupie , ale film bardzo chce zobaczyć ! nie wiem czy mnie
        wpuszczą uncertainconfused
        pff. ja bym nigdy nie sprzedała się za parę jeansów lub bluzke z orginalną metką ; !
        oglądałam etiude i bardzo chce zobaczyć film ; PP nie wiecie może czy są tam
        pokazane sceny gdzie one np. robią klientowi loda ? to ważne !
    • beemazzy Re: Galerianki 08.04.10, 10:00
      niestety oglądałam ten film. na początku to wręcz komedia. komedia, że takie dziewczyny
      potrafią podejść do chłopaka, którego nie znają i zwyczajnie powiedzieć "jak mi kupisz
      dżinsy to ci zrobię loda". potem robi się coraz ciekawiej i komedia zmienia się w dramat.
      seks za pieniądze, podryw w galerii i w klubach nocnych. machanie za przeproszeniem
      tyłkami w krótkich spódniczkach i długich białych kozaczkach. na końcu chłopak, który
      jest zakochany w Alicji (tej, która do nich dołącza) popełnia samobójstwo. Dziewczyna zaś
      dowiaduje się wielu ciekawych rzeczy o jej "przyjaciółce" Milenie, dla której Michał był
      zwyczajnym rywalem. Myślę, że film nie wszystkim się podobał, bo nie każdy lubi ten typ
      ekranizacji, w których aktorki co drugie słowo mówią kur*w i ch*j. Polecam książkę, jest
      lepsza. Ale gdzieś tam, napewno są tytułowe galerianki..
    • momo. Re: Galerianki 09.04.10, 19:23
      Ja się nie spotkałam, ale moja mama ostatnio w krakowskiej "Zakopiance" widziała pewien
      incydent... nie chce mi się go tutaj teraz opisywać. Ale wynikało z niego, że dziewczyna w
      wieku około 15-16 lat zrobiła to za paczkę fajek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka