Dodaj do ulubionych

Do czarnej sukni

IP: *.net.stream.pl 23.02.11, 15:02
Witam, mam pewien problem gdyż chce świetnie wyglądać przy najbliższym spotkaniu i chciałabym się was zapytać, co byście mi doradziły mi z biżuterii do długiej czarnej sukni, może coś z białego złota lub kamienia szlachetnego, co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: divava Re: Do czarnej sukni IP: *.router1.tygrys.net 28.02.11, 13:54
      Do czarnej sukienki jest o tyle łatwo że większość kolorów pasuje, ale ja bym ci zaproponowała coś białego np. z białego złota obydwa kolory pięknie się z sobą komponują lub coś o kolorze czerwieni wtedy powinnaś wyglądać bardziej sexy wink Ciekawe dodatki tego typu maja na selana.pl powinnaś zajrzeć.
    • alfacentauri Re: Do czarnej sukni 14.04.11, 12:42
      Jeśli suknia jest długa i prosta, sama bez zbędnych ozdób, to myślę, że z biżuterią możesz poszaleć i wybrać coś przyciągającego uwagę, np. mocno błyszczące Swarovskie ze srebrnymi elementami, np. takie w odcieniu klasycznej czerwieni - powinnaś wyglądać bardzo elegancko smile
    • olka22 Re: Do czarnej sukni 14.04.11, 14:14
      Myślę, że zarówno białe złoto jak i kamienie pasowałyby do czarnej sukni. Wszystko zależy jaki efekt chcesz uzyskać. Jeżeli chcesz wyglądać dostojnie to delikatna biżuteria ze złota na pewno się sprawdzi. Tak jak moje przedmówczynie uważam, że czerwony doda Ci seksapilusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka