Gość: hairservice.pl Re: przedłużanie włosów IP: *.acn.waw.pl 11.01.10, 00:51 Chcesz mieć gęste i długie włosy w kilka minut? Wejdź i sprawdź jak to osiagnąć bez kosztownych wizyt w salonach fryzjerskich! www.hairservice.ploraz www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10948221Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: przedłużanie włosów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 08:56 chcesz włosy naturalne o znakomitej jakości i 100% satysfakcji!!!!salon zostań motylem tam robią to profesjonalnie i nie mam problemów z włosami. ja jestem zachwycona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kameleon Re: przedłużanie włosów IP: *.lublin.enterpol.pl 10.05.10, 17:15 Stylista Fryzur Michał przedłużanie włosów, fachowo, profesjonalnie, 100% zadowolenia. Super cena: pasemka naturalne słowiańskie 8-12zł----całość 800-1200zł. Również inne usługi, najlepiej jak zadzwonisz i zapytasz, udzielę wszelkich informacji. 509678081 Odpowiedz Link Zgłoś
oszalina Re: przedłużanie włosów 20.07.10, 12:01 Mi się wydaje, ze jak pójdzie się w dobre miejsce, to na pewno nie ma co się martwic, ze takie doczepiane włosy osłabią kondycje tych naturalnych. Zresztą w salonie powinni wszystko wytłumaczyć i opisać jak coś takiego się robi, jakie są efekty, jak pielęgnuje se takie doczepiane włosy. Z tego co wiem, to bardzo dobrze taki zabieg robią w Studio Kleopatra w Warszawie - salon ma dobra opinię, maja najlepszych specjalistów, nie tylko w dziedzinie doczepiania włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: przedłużanie włosów IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.10, 23:59 ja przedłuzałam miesiac temu włosy u dziewczyny w domu, ma bardzo duz klientek- wszystkie zqadowolone. doradzi Ci, porzadnie zrobi, przepnie, dopnie, itd. godna poleceniajej nr 514078505 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 07.09.10, 17:21 troche mnie smieszy, gdy ktos, kto wlosow nie przedluzal, a "widzial u kolezanki", wydaje opinie. Nosiłam włosy pół roku. Były to włosy naturalne, europejskie, przedłużane na mikroringi.Koszt rzędu 600zł i 100 za podciągnięcie. O włosy, jak zresztą o swoje, nalezycie dbalam, uzywajac dobrych (fryzjerskich) szamponow, odzywek i jedwabiu. Ani nie wygladaly nienaturalnie, ani nie byly zniszczone, ani moj chlopak bawiac sie wlosami nie napotykal na dziwne elementy mojej fryzury. Moje wlasne wlosy za pomoca ampulek i szamponu do wlosow starych i zmeczonych, wrocily do formy <a nawet sa w lepszej formie, niz byly przed zakladaniem przedluzanych> po miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: przedłużanie włosów IP: *.skynet.net.pl 07.09.10, 23:41 Ja sobie przedłużałam wydałam 350zł bardzo tanio włosy miałam około 4 miesięcy efekt był świetny polecam każdemu jakbym miała pieniądze to bym sobie przedłużyła ponownie ale nie stety nie mam przedłużałam na zgrzewy pojedyńcze pasemka np. przy czesaniu wypadały mi dopiero przy czesaniu a tak wogóle polecam gorącu nie odczułam żadnego przeciążenia na włosach i mi sie nie zniszczyły... oczywiściete o te przedłużane wlosy trzeba bardzo dbać dużo odżywek ale naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekumeniczny Krotki traktat o "gwiazdach" IP: 74.198.8.* 08.09.10, 14:07 Kto to sa te "gwiazdy" ? Czy to chore psychicznie, wielbiace hinduskich bozkow pacjentki szpitali psychiatrycznych jak np. B. Spears? Albo noszace przy sobie narkotyki jak P. Hilton? M. Jackson skonczyl z drewnianym nosem bo robil sobie takie "usprawnienia urody" Gwiazdami sa zwykle POLSKIE dziewczyny, ktore sa tak sliczne ze nie potrzebuja silikonowych piersi z rakiem, sztucznych wlosow aby zastapic te wypadajace po naduzywaniu roznych substancji, ktore pracuja PRODUKTYWNIE, rodza dzieci, i nie oddaja czci hinduskim bozkom i szatanowi. Polki, nie dajcie sie oglupic tym co wam probuja dac za przyklad do nasladowania wariatki ze szpitali psychiatrycznych i nazywaja je "gwiazdami". To wy jestescie gwiazdy a one sa dewiantkami. To byl prosze panstwa krotki traktat nt. nowomowy prasowej ))))) Panstwu zycze dobrego dnia a cenzorowi wytrwalosci w zetknieciu z prawda o gwiazdach ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
mkasmeczyk Re: przedłużanie włosów 17.02.21, 10:44 Byłam zrobić włosy rekrutacjahr.pl/przedluzanie-wlosow-metoda-pre-bonded/ coś pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
agaagusssa Re: przedłużanie włosów 17.05.21, 12:12 W Poznaniu bardzo ładnie i profesjonalnie przedłużają włosy w tym salonie www.facebook.com/SalonArtChagall. Dziewczyny znają się na rzeczy Przedłużam sobie u nich włosy i jestem mega zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś