Dodaj do ulubionych

przedłużanie włosów

• Gość: hairservice.pl Re: przedłużanie włosów IP: *.acn.waw.pl 11.01.10, 00:51
      Chcesz mieć gęste i długie włosy w kilka minut? Wejdź i sprawdź jak to osiagnąć bez
      kosztownych wizyt w salonach fryzjerskich!
      www.hairservice.ploraz
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10948221Zapraszamy!
      • Gość: sandra Re: przedłużanie włosów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 08:56
        chcesz włosy naturalne o znakomitej jakości i 100% satysfakcji!!!!salon zostań motylem tam robią to profesjonalnie i nie
        mam problemów z włosami. ja jestem zachwycona....
    • Gość: Kameleon Re: przedłużanie włosów IP: *.lublin.enterpol.pl 10.05.10, 17:15
      Stylista Fryzur Michał

przedłużanie włosów, fachowo, profesjonalnie, 100% zadowolenia. Super cena:
      pasemka naturalne słowiańskie 8-12zł----całość 800-1200zł. Również inne usługi,
      najlepiej jak zadzwonisz i zapytasz, udzielę wszelkich informacji.
      509678081
    • oszalina Re: przedłużanie włosów 20.07.10, 12:01
      Mi się wydaje, ze jak pójdzie się w dobre miejsce, to na pewno nie ma co się
      martwic, ze takie doczepiane włosy osłabią kondycje tych naturalnych. Zresztą w
      salonie powinni wszystko wytłumaczyć i opisać jak coś takiego się robi, jakie są
      efekty, jak pielęgnuje se takie doczepiane włosy. Z tego co wiem, to bardzo
      dobrze taki zabieg robią w Studio Kleopatra w Warszawie - salon ma dobra opinię,
      maja najlepszych specjalistów, nie tylko w dziedzinie doczepiania włosów.
      • Gość: ala Re: przedłużanie włosów IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.10, 23:59
        ja przedłuzałam miesiac temu włosy u dziewczyny w domu, ma bardzo duz klientek-
        wszystkie zqadowolone. doradzi Ci, porzadnie zrobi, przepnie, dopnie, itd. godna
        poleceniajej nr 514078505
    • Gość: ol Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 07.09.10, 17:21
      troche mnie smieszy, gdy ktos, kto wlosow nie przedluzal, a "widzial u kolezanki", wydaje
      opinie. Nosiłam włosy pół roku. Były to włosy naturalne, europejskie, przedłużane na
      mikroringi.Koszt rzędu 600zł i 100 za podciągnięcie. O włosy, jak zresztą o swoje,
      nalezycie dbalam, uzywajac dobrych (fryzjerskich) szamponow, odzywek i jedwabiu. Ani
      nie wygladaly nienaturalnie, ani nie byly zniszczone, ani moj chlopak bawiac sie wlosami
      nie napotykal na dziwne elementy mojej fryzury. Moje wlasne wlosy za pomoca ampulek i
      szamponu do wlosow starych i zmeczonych, wrocily do formy <a nawet sa w lepszej
      formie, niz byly przed zakladaniem przedluzanych> po miesiącu.
    • Gość: Monia Re: przedłużanie włosów IP: *.skynet.net.pl 07.09.10, 23:41
      Ja sobie przedłużałam wydałam 350zł bardzo tanio włosy miałam około 4 miesięcy efekt był
      świetny polecam każdemu jakbym miała pieniądze to bym sobie przedłużyła ponownie ale nie
      stety nie mam sad przedłużałam na zgrzewy pojedyńcze pasemka np. przy czesaniu wypadały
      mi dopiero przy czesaniu a tak wogóle smile polecam gorącu nie odczułam żadnego przeciążenia
      na włosach i mi sie nie zniszczyły... oczywiściete o te przedłużane wlosy trzeba bardzo dbać
      dużo odżywek ale naprawde warto!wink
    • Gość: ekumeniczny Krotki traktat o "gwiazdach" IP: 74.198.8.* 08.09.10, 14:07
      Kto to sa te "gwiazdy" ?
      Czy to chore psychicznie, wielbiace hinduskich bozkow pacjentki szpitali psychiatrycznych
      jak np. B. Spears? Albo noszace przy sobie narkotyki jak P. Hilton?
      M. Jackson skonczyl z drewnianym nosem bo robil sobie takie "usprawnienia urody"

Gwiazdami sa zwykle POLSKIE dziewczyny, ktore sa tak sliczne ze nie potrzebuja
      silikonowych piersi z rakiem, sztucznych wlosow aby zastapic te wypadajace po
      naduzywaniu roznych substancji, ktore pracuja PRODUKTYWNIE, rodza dzieci, i nie oddaja
      czci hinduskim bozkom i szatanowi.

Polki, nie dajcie sie oglupic tym co wam probuja dac za przyklad do nasladowania wariatki
      ze szpitali psychiatrycznych i nazywaja je "gwiazdami". To wy jestescie gwiazdy a one sa
      dewiantkami.

To byl prosze panstwa krotki traktat nt. nowomowy prasowej wink)))))
      Panstwu zycze dobrego dnia a cenzorowi wytrwalosci w zetknieciu z prawda o gwiazdach
      ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    • mkasmeczyk Re: przedłużanie włosów 17.02.21, 10:44
      Byłam zrobić włosy rekrutacjahr.pl/przedluzanie-wlosow-metoda-pre-bonded/ coś pięknego.
    • agaagusssa Re: przedłużanie włosów 17.05.21, 12:12
      W Poznaniu bardzo ładnie i profesjonalnie przedłużają włosy w tym salonie www.facebook.com/SalonArtChagall. Dziewczyny znają się na rzeczy Przedłużam sobie u nich włosy i jestem mega zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka