Dodaj do ulubionych

Świąteczne prezenty

27.11.14, 09:53
Co kupujecie sobie lub swoim połówkom?Szukam inspiracji :) na prezent dla faceta informatyka
Obserwuj wątek
    • klaudiawrona Re: Świąteczne prezenty 27.11.14, 10:03
      Kup mu jakąś grę! Na pewno się ucieszy :D Albo podkładkę pod nadgarstek ;) :P
    • yaska re 28.11.14, 23:40
      Bluzę Ralpha Laurena mężowi zamówiłam: www.pierreriu.com/pl/offer/ralph_lauren/ogolna/o_a_1411484744 Cena świetna, a bluza na pewno oryginalna, bo dają na nią gwarancję.
      • berciakowa Re: re 29.11.14, 14:07
        Bluza odpada, gra tez raczej nie bo on nie gra w gry tylko w programach siedzi, myślałam o jakimś większym prezencie - drukarka, monitor, tylko jaki?
        • layllaa Re: re 29.11.14, 14:43
          Kup mu taki www.lg.com/pl/monitory/lg-29EA73 :-D
    • lulrun Re: Świąteczne prezenty 30.11.14, 23:46
      Sweter:)
    • wikki Re: Świąteczne prezenty 01.12.14, 15:24
      A ma jakieś zainteresowania??? Ciężko doradzić cokolwiek, jak wiem tylko, że jest programistą. To przecież niczego nie przesądza :P Może kup mu karnet na siłownię. Albo całą serię "Gwiezdnych wojen" na DVD xD Albo takie rękawiczki ze słuchawką do odbierania telefonu. Gadżetów jest mnóstwo w Galeriach Handlowych i w Internecie. Poszukaj!
    • rude_wredne Re: Świąteczne prezenty 11.12.14, 14:23
      ja postawiłam na prezent dla dwojga :D jedziemy do spa "nad wodospadem" na weekendowy wypoczynek. spedzimy torche czasu razem, zrelaksujemy sie. mysle, ze takie prezenty dobrze sie sprawdzaja :)
    • blachostka Re: Świąteczne prezenty 12.12.14, 19:16
      ja mojemu kupiłam spinki do maniektów Yes i no jakby inaczej GTA 5... no ale to kwestia co twój mąż lubi, natomiast fajnie to u nas działa w drugą stronę bo on no co tu dużo mówić nie umie kupowac :prezent: dlatego kupuje mi karty podarunkowe, w tym roku z toprogeria.pl :) przynajmniej wiem, że prezent będzie trafiony :-D
    • luluska Re: Świąteczne prezenty 14.12.14, 10:26
      Nowe okulary ;)
    • lulrun Re: Świąteczne prezenty 17.12.14, 14:39
      Po prostu romantyczna kolacja i piękny sweter:)
    • wuwunio dla faceta 18.12.14, 12:39
      większość facetów lubi gry komputerowe więc jakiś gadżet z tym związany to dobry pomysł, tu macie poradnik: www.morele.net/wiadomosc/akcesoria-dla-gracza-komputerowego-jak-wybrac/605/ - ja bym chciał na przykład myszkę na palec
    • iwonn Re: Świąteczne prezenty 18.12.14, 12:53
      ja nie mam pomysłu, siostrze kupiłam dwa dywany dziecięce dla jej córki, ale nie wiem czy to jest odpowiedni prezent...
    • olena123 książka? 18.12.14, 13:18
      a lubi czytać? ja swojemu kupiłam super wydane słuchowisko - Sezon Burz Sapkowskiego produkcji Fonopolis. Trylogii husyckiej słuchał jak opętany - pomimo, że nie czyta za dużo, za to jest mega fanem gry Wiedźmin :)
    • iren Re: Świąteczne prezenty 18.12.14, 14:24
      ja nie mam pieniędzy na prezentów, bo ostatnio musiałam kupić nasada do kominów i to mój cały budżet mocno nadszarpnęło
    • anita10 Re: Świąteczne prezenty 19.12.14, 11:43
      Kup mu koszule i krawat- to mu się zawsze przyda. Chyba, że nie lubi to jakis fajny sweter lub bluzę albo perfumy. Coś co będzie mu przypominało Ciebie.
    • greene ochrona wzroku 02.01.15, 14:47
      Informatycy przeważnie mają problemy ze wzrokiem dlatego w trosce o jego zdrowie proponuje konsultacje z
      specjalista wysokiej klasy - Weronika Leszczyńska galeriawidzenia.com/
    • ciapek1111 Re: Świąteczne prezenty 11.01.15, 15:40
      A może pochwalmy się teraz co dostaliśmy na święta? Ja, jak co roku zresztą, zostałam obdarowana książkami - wszyscy wiedzą, że ten rodzaj prezentu lubię najbardziej.
    • alamendoza Re: hurom 26.01.15, 11:18
      Zastanawiam się jaką wybrać.:-? Ten Kuvings ma bardzo dobre opinie www.hurtmedyczny.pl/pl/p/Wyciskarki-do-sokow-i-warzyw-Kuvings-Big-Mouth-B6000-Gratis-Ksiazka-z-Przepisami-i-WYSYLKA/883
      Dodatkowo dają długą gwarancję i gratisy.

Z kolei Hurom jest bardziej znaną marką
      www.hurtmedyczny.pl/pl/p/Wyciskarka-soku-Hurom-HE-HU-500-3-kolory-do-wyboru-Wyslka-Gratis/859

Kupie na pewno w tym sklepie, bo wcześniej kupowałam tam szczoteczkę soniczną i ciśnieniomierz dla taty. Zawsze było szybko i bez problemów.:-)
    • kasol Re: Świąteczne prezenty 05.02.15, 10:21
      Ja swojemu chłopakowi kupiłam obudowę do telefonu, bo nie wiedziałam co mu kupić, ja dostałam za to od niego przepiękne kolczyki wiszące srebrne. Oboje byliśmy zadowoleni z prezentów, liczy się przecież gest:)
    • lulrun Re: Świąteczne prezenty 06.02.15, 14:46
      myślę, że dobrze się jest po prostu spytać:)
    • osqa Re: Świąteczne prezenty 07.02.15, 12:01
      Ja akurat nie mam z tym problemów bo mój facet stał się nagle nawiedzonym fotoreporterem. Jeździ cały dzień na rowerze po mieście i okolicach i szuka ciągle nowych inspiracji fotograficznych. Dlatego wystarczą mi fotograficzne sklepy internetowe. Ostatnio kupiłam mu blend do doświetlania zdjęć w dzień fripers.pl/index.php/cat/c15_Blendy---Plaszyzny.html . To go ciągle rajcuje.
      On jest jak dziecko z zabawką jak coś dostanie to zaraz jedzie sprawdzić jak to działa :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka