asiunia.lux Re: jutro mecz 11.10.05, 22:52 No wlasnie. Gdzie, kto wkoncu idzie ogladac bo juz sie troche pogubilam... Odpowiedz Link
epsiak Re: jutro mecz 11.10.05, 23:06 epsiak i asiunia.vie (z ktora sie wlasnie konsultuje i mowi ze nawet szalik wyprala na ta okazje) zastanawiamy sie gdzie to w koncu mamy isc :) do jutra Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: jutro mecz 11.10.05, 23:15 Tzn, tak na dobra sprawe to ja na mecz sie nie wybieram bo mam czas dopiero po 22.00 (to chyba bedzie juz po, co?), ale potem z checia do Was dolacze, jak bede wiesziala gdzie! BTW: ja swoja flage tez juz wyciagnelam...;) Odpowiedz Link
albano1947 Re: jutro mecz 11.10.05, 23:11 Ja mysle ze na Polsat Sport mozna zobaczyc. Mam wrazenie ze mimo wszystko ze Polska i Anglia sie do puli finalowej zakwalifikowali bedziemy ogladac ciekawy mecz Pozdr Moderator TenisZiemny pl www.cyberfor.w.szu.pl/phpBB2/index.php? Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: jutro mecz 12.10.05, 10:00 Jeszcze kilka postow i bedziemy mogli mowic o "odwiecznej walce miedzy Britannica a Ecosse", co w jakis przewrotny sposob ma swoj sens ;-) A moze tak, krakowskim targiem, na samym srodku Clausenbreeck? To wypada akurat w polowie drogi miedzy tymi lokalami, a ponadto, gdyby sie zaopatrzyc w lornetki, to mozna by ogladac przez witryny tych knajp mecz i tu i tu. Zadowala taki kompromis? :)) Odpowiedz Link
albano1947 Re: jutro mecz 12.10.05, 11:39 A JA MYSLE ZE JUTRO JUZ JEST PO MECZU. Pozdr Moderator TenisZiemny pl www.cyberfor.w.szu.pl/phpBB2/index.php? Odpowiedz Link
jespere Re: jutro mecz 12.10.05, 19:23 A JA MYSLE ZE JUTRO JUZ JEST PO MECZU tylko ze post jest wczorajszy do zobaczenia w britannice Odpowiedz Link