Dodaj do ulubionych

www.eurscpl.webd.pl

30.01.06, 17:58
www.eurscpl.webd.pl Zapraszam. Jeszcze jest tam mało rzeczy, ale niedługo
będzie więcej :)
Obserwuj wątek
    • ma_wi99 Re: www.eurscpl.webd.pl 30.01.06, 20:43
      Gratuluje i zycze dynamicznego rozwoju i wielu dobrych pomyslow!

M.
      • tomi_22 Re: www.eurscpl.webd.pl 30.01.06, 20:49
        Dobre. Nawet bardzo dobre. Kibicuje.
    • kdjpiaskowy Re: www.eurscpl.webd.pl 31.01.06, 09:02
      nikki - trzymam kciuki i prosze o więcej
      powodzenia!!!
      • danka44 Re: www.eurscpl.webd.pl 31.01.06, 10:50
        Weszłam sobie na stronkę i założyłam konto na forum ;), żeby cos się tam działo.

Stronę sekcji polskiej robią sami uczniowie, przy pomocy p. Kos ( nauczycielka
        j.polskiego). Będą pisać porady, odpowiadać na pytania, zamieszczać swoją
        twórczość. Myślę, że to dobre zajęcie dla uczniów i korzystne dla innych. Teraz
        dzieci, które dopiero się przymierzają do tej szkoły będą mogły porozmawiać na
        forum z innymi uczniami.

Możemy tym uczniom trochę pomóc podrzucając im jakieś tematy, a może twórczość
        własnych dzieci...
        W planach jest też dołączenie informacji o podstawówce i przedszkolu.

• tomi_22 Drobna uwaga 31.01.06, 10:59
          Ja bym zlikwidowal NAZWISKA uczniow kolo zdjec. Imiona sa ok, ale za duzo
          danych to nie dobrze. Ale to tylko taka mala uwaga, jak bedzie, zadecyduje ten
          kto to robi :)
          • mortest Re: Drobna uwaga 31.01.06, 18:53
            Cóż, muszę powiedzieć, ze zdziwiło mnie, że strona której wstępny szkic
            wrzuciłem niecały tydzien na serwer zanim została skończona ma już taką reklamę :)
            Za dużo danych to niedobrze... dałem imiona i nazwiska z tego powodu, że imiona
            się tutaj wyjątkowo często powtarzają - jak na tak mała grupę 2 Anie, 2 Pawłów i
            2 Janów może narobić zamieszania :) (Jeszcze wszyscy uczniowie nie są wypisani).
            W końcu PESELu _nie_ podaję ;)
            • tomi_22 Re: Drobna uwaga 31.01.06, 20:27
              E, no to rzeczywiscie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka