nikki122 30.01.06, 17:58 www.eurscpl.webd.pl Zapraszam. Jeszcze jest tam mało rzeczy, ale niedługo będzie więcej :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_wi99 Re: www.eurscpl.webd.pl 30.01.06, 20:43 Gratuluje i zycze dynamicznego rozwoju i wielu dobrych pomyslow! M. Odpowiedz Link
kdjpiaskowy Re: www.eurscpl.webd.pl 31.01.06, 09:02 nikki - trzymam kciuki i prosze o więcej powodzenia!!! Odpowiedz Link
danka44 Re: www.eurscpl.webd.pl 31.01.06, 10:50 Weszłam sobie na stronkę i założyłam konto na forum ;), żeby cos się tam działo. Stronę sekcji polskiej robią sami uczniowie, przy pomocy p. Kos ( nauczycielka j.polskiego). Będą pisać porady, odpowiadać na pytania, zamieszczać swoją twórczość. Myślę, że to dobre zajęcie dla uczniów i korzystne dla innych. Teraz dzieci, które dopiero się przymierzają do tej szkoły będą mogły porozmawiać na forum z innymi uczniami. Możemy tym uczniom trochę pomóc podrzucając im jakieś tematy, a może twórczość własnych dzieci... W planach jest też dołączenie informacji o podstawówce i przedszkolu. Odpowiedz Link
tomi_22 Drobna uwaga 31.01.06, 10:59 Ja bym zlikwidowal NAZWISKA uczniow kolo zdjec. Imiona sa ok, ale za duzo danych to nie dobrze. Ale to tylko taka mala uwaga, jak bedzie, zadecyduje ten kto to robi :) Odpowiedz Link
mortest Re: Drobna uwaga 31.01.06, 18:53 Cóż, muszę powiedzieć, ze zdziwiło mnie, że strona której wstępny szkic wrzuciłem niecały tydzien na serwer zanim została skończona ma już taką reklamę :) Za dużo danych to niedobrze... dałem imiona i nazwiska z tego powodu, że imiona się tutaj wyjątkowo często powtarzają - jak na tak mała grupę 2 Anie, 2 Pawłów i 2 Janów może narobić zamieszania :) (Jeszcze wszyscy uczniowie nie są wypisani). W końcu PESELu _nie_ podaję ;) Odpowiedz Link