Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WAZNE SPRAWA PROTASA-pewne informacje

IP: *.tvgawex.pl 06.10.04, 21:52
    Jak wiem z dobrze poinformowanych zrodel! Ojciec zna paru dzialaczy w tym P.
    Sawarskiego! POLONIA ma daleko posuniete rozmowy z Protasem i b.
    Kaszprzakami! Sa to transfery pewne na 90% w tym momencie! JESLI INFORMACJA
    SIE POTWIERDZI A JEST NA TO OGROMNA SZANSA W PEZYSZLYM ROKU MEDAL!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Re: WAZNE SPRAWA PROTASA-pewne informacje IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.10.04, 06:24
        Miłą wiadomość, ale wątpie...
        Jeśli chodzi o Protasiewicza to mogę się zgodzić, lecz uważam że bracia
        Kasprzakowie nie są AŻ TAK potrzebni.
        • Gość: B A Rafik siedzie i zawije te info w sreberka IP: *.geofizyka.torun.pl / *.geofizyka.torun.pl 07.10.04, 13:38
          Te, RAfik, moze bys tak puscil farbe na sportsboardzie.
          Wielu juz sie za toba stesknilo.
      • Gość: z Re: WAZNE SPRAWA PROTASA-pewne informacje IP: 81.190.24.* 07.10.04, 20:18
        ty a moj ojciec zna bin ladena i mowil ze w styczniu zrzucą na wasz stadion 2
        bomby i nie bedziecie mieli gdzie jeździć.
        gosciu daj sobie spokoj z takimi "newsami" to ze twoj ojciec kogos zna to
        wiesz...ja tez znam wielu i roznie z tym moze jeszcze byc....
      • Gość: z Re: WAZNE SPRAWA PROTASA-pewne informacje IP: 81.190.24.* 07.10.04, 20:18
        ty a moj ojciec zna bin ladena i mowil ze w styczniu zrzucą na wasz stadion 2
        bomby i nie bedziecie mieli gdzie jeździć.
        gosciu daj sobie spokoj z takimi "newsami" to ze twoj ojciec kogos zna to
        wiesz...ja tez znam wielu i roznie z tym moze jeszcze byc....
      • Gość: Paulina K.(Pamela) Re: WAZNE SPRAWA PROTASA-pewne informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:53
        Jeśli to prawda to zajebiście !!!! Lecę otwierać szampana ,trzeba to oblać !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka