Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!!

IP: 217.168.133.* 11.05.02, 12:55
    TOMASZEK GOLLOB NIGDY NIE BEDZIE MISTRZEM SWIATA!!!!NIGDY!!..A WIECIE
    DLACZEGO ?..BO TEN PAJAC NIE MA CHARYZMY MISTRZA SWIATA..Z TYM TRZEBA SIE
    URODZIĆ..TO SIE POPROSTU MA...!!!..A TEN CIENIAS TEGO NIE MA...POZA TYM MA ZA
    DUŻO KOMPLEKSÓW ZRESZTĄ TAK JAK WIELU KIBOLI "BYDZI":))(SMIESZY MNIE TO)!!
    BYDGOSZCZ JEST PROWINCJĄ I TYLE...GOLLOB JEST TEŻ TYLKO SREDNIM ZAWODNIKIEM
    JESLI CHODZI O WYCZYNY NA ARENIE MIĘDZYNARODOWEJ..ZROZUMCIE FANATYCY..CO ROKU
    WIELKIE ASPIRACJE..TYTUŁ JEST NASZ..A TU CO?..KLAPA ..NAJLEPSZE ŻE DUPY TO
    GOLLOB DAŁ W ZESZŁYM SEZONIE PRZED SWOJĄ SZOWINISTYCZNĄ WIDOWNIĄ..SAM NA WŁASNE
    ŻYCZENIE..!!!W BYDCE W ZESZŁYM GP ON JEZDZIŁ JAK PAJAC..PO CAŁYM TORZE SZALAŁ
    JAK NIENORMALNY..B.NIEBEZPIECZNIE..I ODPADŁ Z KRETESEM..W NORWEGII BEDZIE
    PODOBNIE ALBO JESZCZE GORZEJ!!!!!..PANIE I PANOWIE...PAMIĘTAJCIE...TYLKO KRÓL
    MOŻE BYĆ KRÓLEM...WATAŻKA TYLKO WATAŻKĄ..!!!!

PPAPA:))))!!!
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!! 11.05.02, 15:43
        Caps ci się zaciął zdaje się.
        Tomasz średnim zawodnikiem? To kim są twoi Kowalik, Jaguś, Bajerski?
        Rozumiem, nie o nich tu mowa, ale pomyśl...Pomyśl...
        Ogólnie tym postem dałeś przykład na postawę niektórych ludzi z Torunia,
        przebiłeś wszystkich znawców swoja wypowiedzią, oczyść tylko swój monitor ze
        śliny, którą pewnie opryskałeś cały ekran z emocji.
        • robert_wl Re: GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!! 11.05.02, 16:53
          Mam nadzieję, że Gollob w "Łodzi" w Hamar jednak nie polegnie. Moim skromnym
          stać go nawet na wielki finał, ale czy potwierdzi to co napisałem, okaże się
          dziś wieczorem. Trzymam kciuki za Polaków.
          • Gość: iah Re: GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 18:02
            nie rozumię skąd tyle jadu i nienawiści w DARTHERZE. Przecierz T.Gollob to
            Polak i Jeżdzi dla Polski i dla Polaków. No cóż, ludzie pokroju DARTHERA już
            wielokrotnie pojawiali się w historii naszej Ojczyzny - vide - Tagowica czy
            kolaboracja z nazistami.
            Mały zakompleksiony człowieczek.....
            • tel-82 Re: GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!! 11.05.02, 20:02
              Gość portalu: iah napisał(a):

> Mały zakompleksiony człowieczek.....

On jest z Torunia. To wszystko tłumaczy.
              Jego kompleksy są dwa razy większe od niego samego.
              • reggie Re: GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!! 11.05.02, 22:24
                Zgadzam się z iah i tel.
                • pit1 Re: GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!! 12.05.02, 00:38
                  reggie napisał(a):

> Zgadzam się z iah i tel.

KOGO ????

To co piszesz obchodzi?

T.Gollob jest wielkim zawodnikiem - to oczywiste !
                  Jest lepszym zawodnikiem od wspomnianych żużlowców Apatopra - to oczywiste.
                  Ale są lepsi od niego - to też oczywiste !
                  (pokazywali to dziś w telewizji. Ostatnio nawet często na GP można na to
                  popatrzeć, nawet u siebie w B-szczy pokazał swoje możliwości).
                  Najlepszą wykładnią jego pozycji są medale w GP (głównie brązik).
                  Robienie z niego ubermena speedwaya - jest chyba formą regionalnego fanatyzmu i
                  jest mało obiektywne.

• Gość: fin Re: GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 12.05.02, 08:13
                    pit1 napisał(a):

> Robienie z niego ubermena speedwaya - jest chyba formą regionalnego fanatyzmu i
                    > jest mało obiektywne.

pit1, my, w Bydgoszcz mamy swojego Tomka Golloba, a Wy, w Toruniu macie swojego idola,
                    ojca dyrektora Tadeusza R.
                    Każdy ma takich ulubieńców, na jakich zasługuje.
                    Ja w każdym razie na pewno bym się z Wami nie zamienił. My jakos Waszego ulubieńca się nie
                    czepiamy, odpieprzcie się więc również od Tomka.
                    Pozdr

• kardos darther ty onanistyczny prymitywie 12.05.02, 10:09
                      nie ma to jak miec za
                      blisko glowe dupy co
                      wtedy mozg sie z gownem
                      miesza
                      i takie posty wychodza
                      tomek jest rownie
                      dobrym zuzlowcem jak crump i
                      rickardsson ale nie ma takiego
                      zaplecza (malak?) /kardos
                      • pit1 Re: Gollob champion !!!! 12.05.02, 11:47
                        cyt fin:
                        "pit1, my, w Bydgoszcz mamy swojego Tomka Golloba, a Wy, w Toruniu macie
                        swojego idola, ojca dyrektora Tadeusza R.
                        Każdy ma takich ulubieńców, na jakich zasługuje.
                        Ja w każdym razie na pewno bym się z Wami nie zamienił. My jakos Waszego
                        ulubieńca się nie czepiamy, odpieprzcie się więc również od Tomka.
                        Pozdr"
                        --------------

Kolego, mało uważnie posty czytasz albo troszkę inaczej kojarzysz:
                        1/Nikt do Golloba się nie "przypieprzał" zatem nie ma powodu by się od
                        niego "odpieprzać".Czy nieprawdę napisałem w poprzednim poście o osiągnięciach
                        medalowych Golloba?
                        2/Nikt także wymiany o.Rydzyka za Golloba Ci nie proponował więc nie musisz się
                        na nią nie zgadzać.

Wiem, że nawet obiektywnie przedstawiona przykra prawda boli, ale żeby zaras
                        rodziła agresję?
                        Ale rację masz w jednym "Każdy ma takich ulubieńców, na jakich zasługuje" -
                        wiem zatem, że dla wielu żużel i cyrk objazdowy to opium ich życia.

• pit1 Re: darther ty onanistyczny prymitywie 12.05.02, 11:59
                        kardos napisał(a):

> nie ma to jak miec za
                        > blisko glowe dupy co
                        > wtedy mozg sie z gownem miesza
                        > i takie posty wychodza
                        > tomek jest rownie
                        > dobrym zuzlowcem jak crump i
                        > rickardsson ale nie ma takiego
                        > zaplecza (malak?) /kardos

----------------------
                        Oj chyba masz rację z tym mieszaniem, bo takie dziwne wnioski ci wyszły.
                        np:
                        "tomek jest rownie dobrym zuzlowcem jak ...rickardsson..." ;-))))
                        Myślę, że jest o wiele lepszym żużlowcem - tylko że wolniej jeżdzi !

"...ale nie ma takiego zaplecza" - nie ma takiego zaplecza ??? A szkoda! Podobno
                        dawni mechanicy Golloba u Toniego teraz pracują! Może dlatego jest gorszy ?

• Gość: fin Re: darther ty onanistyczny prymitywie IP: *.atr.bydgoszcz.pl 12.05.02, 12:24
                          pit1 napisał(a):

> Kolego, mało uważnie posty czytasz albo troszkę inaczej kojarzysz:
                          > 1/Nikt do Golloba się nie "przypieprzał" zatem nie ma powodu by się od
                          > niego "odpieprzać".

To Ty masz kłopoty ze zrozumieniem czytanego tekstu. Napisałem wyraźnie "Wy" bo pisałem do kilku ludzi z Torunia (z
                          założycielem tego wątku na czele) ktorzy wczoraj nas tu odwiedzili. Przeczytaj sobie jeszcze raz post Darthera i z
                          forum głównego niejakiego mama. Może zrozumiesz o co chodzi.

> 2/Nikt także wymiany o.Rydzyka za Golloba Ci nie proponował więc nie musisz się
                          > na nią nie zgadzać.

Nie mam żadnych wątpliwosci, że Wy także nie macie zamiaru pozbywać się swego ulubieńca. W koncu nikt tak jak
                          ON nie rozsławia Waszego miasta w ostatnim czasie.

> Wiem, że nawet obiektywnie przedstawiona przykra prawda boli, ...
                          ...
                          > Ale są lepsi od niego - to też oczywiste !
                          > (pokazywali to dziś w telewizji. Ostatnio nawet często na GP można na to
                          > popatrzeć, nawet u siebie w B-szczy pokazał swoje możliwości).

I to ma być obiektywna prawda? Tomek z pewnoscią jest jednym z 2 najlepszych żużlowców. Wczoraj miał gorszy
                          dzień, ale przypomij sobie, jak było na ostatnich derbach w Toruniu. Jakie bęcki zbierał Rickardsson od Tomka. Tomek
                          miał komplet, a Rickardsson tylko 9 pkt. (chyba się nie mylę).
                          Trudno powiedzieć, kto z tej dwójki jest sportowo lepszy. Organizacyjnie niestety jest lepszy Rickardsson.

> Ale rację masz w jednym "Każdy ma takich ulubieńców, na jakich zasługuje" -
                          > wiem zatem, że dla wielu żużel i cyrk objazdowy to opium ich życia.

Wkurza mnie tylko, jak kilku łepków, ktorzy żużel znają tylko z telewizji wymądrza się, jakby mieli o tym choć blade
                          pojęcie.
                          Pozdr
                          • robert_wl Re: 12.05.02, 14:30
                            Najpierw do Tel-82:
                            Ja też jestem z Torunia i zapewniam Cię, że na żadne kompleksy nie cierpię, a
                            tym bardziej nie są one ode mnie 2 razy większe. Jestem dumny ze swojego
                            miasta, cieszę się że jest takie jakie jest, chwalę się nim, ale też nie jestem
                            wrogo nastawiony do Bydgoszczy i ludzi w tym mieście mieszkających. Zresztą
                            wszyscy bydgoszczanie których znam osobiście, to bardzo fajni ludzie i nie
                            patrzymy na siebie krzywo tylko dlatego, że nie mieszkamy w jednym mieście.

Teraz do Fina:
                            Zgadzam się z Tobą, że Rydzyk jest idolem. Ale nie jest idolem mieszkańców
                            konkretnego miasta - czyli jak napisałeś, Torunia - a przede wszystkim starych
                            babć z całego kraju i nie tylko. Napisałeś, że każdy ma takich ulubieńców na
                            jakich zasługuje. Trudno się z tym zgodzić, ale przyjmijmy że tak jest, dlatego
                            naszymi ulubieńcami są: Kasia Dowbor, Bogusław Linda, Grzegorz Ciechowski wraz
                            z Republiką, Sławek Wierzcholski wraz z Nocną Zmianą Bluesa, Kobranocka,
                            Grażyna Szapołowska. Widzisz więc, że mamy z kogo wybierać własnych idolów,
                            choć lista znanych osób, z których możemy być domni jest dużo dłuższa.
                            Pozdrawiam wiosennie.
                            • Gość: adek Re: IP: *.ic.net.pl 14.05.02, 14:01
                              robert_wl napisał(a):

> naszymi ulubieńcami są: Kasia Dowbor, Bogusław Linda, Grzegorz Ciechowski wraz
                              > z Republiką, Sławek Wierzcholski wraz z Nocną Zmianą Bluesa, Kobranocka,
                              > Grażyna Szapołowska. Widzisz więc, że mamy z kogo wybierać własnych idolów,
                              > choć lista znanych osób, z których możemy być domni jest dużo dłuższa.
                              > Pozdrawiam wiosennie.

Tak na szybko . Z Bydgoszczy :
                              Oczywiście Tomek Gollob , Zbigniew Boniek , Stefan Majewski , Adianna Biedrzyńska
                              Sławek Jeneralski , Marzenka Słupkowska ....
                              • pit1 Re: 14.05.02, 15:46
                                Gość portalu: adek napisał(a):

> Tak na szybko . Z Bydgoszczy :
                                > Oczywiście Tomek Gollob , Zbigniew Boniek , Stefan Majewski , Adianna Biedrzyńs
                                > ka
                                > Sławek Jeneralski , Marzenka Słupkowska ....

Czemu więc się tylko Gollobem podniecają? Spróbujcie np. Stefanem Majewskim.

Czy ty rozumiesz na co tematycznie odpisujesz? Odpowiedz roberta dot. zarzutu, iż
                                jedynym idolem torunian jest o.Rydzyk. Ty zaś to jako regionalną licytację ludzi
                                sławnych traktujesz.
                          • pit1 Re: darther ty onanistyczny prymitywie 12.05.02, 16:16
                            cyt:fin

"...Tomek z pewnoscią jest jednym z 2 najlepszych żużlowców".
                            - Czy jednym z 2-ch, czy może 3-ch, a może dziś jest już troszkę gorzej?

"Wczoraj miał gorszy dzień, ...."
                            - ok, i o tym gorszym dniu właśnie mówimy

"..ale przypomij sobie, jak było na ostatnich derbach w Toruniu. Jakie bęcki
                            zbierał Rickardsson od Tomka".
                            -ok, niech bryluje dalej w Polsce ale dlaczego AUTOMATYCZNIE na świecie ???

"Trudno powiedzieć, kto z tej dwójki jest sportowo lepszy".
                            -popatrz na osiągnięcia sportowe - będzie Ci łatwiej.

"Wkurza mnie tylko, jak kilku łepków, ktorzy żużel znają tylko z telewizji
                            wymądrza się, jakby mieli o tym choć blade pojęcie".
                            - a mnie wkurza jak kilku łebków, którzy znają się tylko i wyłącznie na żużlu
                            uzurpuje sobie prawo do racji absolutnej.

Pozdr
                          • Gość: BRUM do fina. IP: *.bham.ac.uk 13.05.02, 21:39
                            W wielu sprawach sie nie zgadzamy, ale nie daj sie prowokowac, bo tylko
                            napedzasz palantow. Ja nie jestem kibicem Golloba, ale gdzy cztam takie teksty
                            to brak mi slow.....
                            pzdr
                            • Gość: fin Re: do fina. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.05.02, 09:02
                              Gość portalu: BRUM napisał(a):

> W wielu sprawach sie nie zgadzamy, ale nie daj sie prowokowac, bo tylko
                              > napedzasz palantow.

Masz sporo racji kolego. Krew mnie tylko zalała, kiedy przeczytałem post rozpoczynający ten
                              wątek. Takiego ładunku nienawisci, jaki zawiera post DARTHERA, dawno nie czytałem na tym
                              forum.
                              Ale słusznie, trzeba wyluzować, nie ma co napędzać dalej tego głupiego wątku.
                              Pozdrawiam

• Gość: bydzia Re: darther ty onanistyczny prymitywie IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 11:54
                          Barany z torunia (specjalnie mała litera) wy-dalać z forum bo zrobiło się brudno
                          >
                          >
                          >

• Gość: darther Re: GOLLOB POLEGNIE W HAMAR!!! IP: 217.168.133.* 13.05.02, 12:39
                Wiesz..Twoim Kompleksem jest to że ja nie mam zadnych kompleksów..bo niby
                dlaczego miałbym miec...gdybys poczytał wczesniejszy moje wypowiedzi to
                wiedziałbyś czym argumentuje moje stwierdzenia..!!!..
                Pozdrawiam
      • Gość: darther miałem racje!!!! IP: 217.168.133.* 13.05.02, 11:09
        Widze ze moj skromny wątek był bardzo kontrowersyjny..może faktycznie troszkę
        za dużo przelałem w nim swojej niechęci do T.Golloba...urazić nie miałem
        zamiaru nikogo..ale NIESTETY MIAŁEM RACJĘ..GOLLOB POLEGŁ BARDZO SROMOTNIE...TO
        NIE BYŁ WYPADEK PRZY PRACY..!!!!A TŁUMACZENIE SIĘ SPRZĘTEM(PRZEZ KIBOLI)JEST
        TAK BANALNE ..JAK DEBILNE..ALBO PORÓWNYWANIE LIGI DO GRAND PRIX..!!!NAPISAŁEM
        ŻE KRÓLEM MOŻE BYĆ TYLKO KRÓL..(NAPEWNO NIE GOLLOB)..A TO CZY MA POTENCJAŁ..NIE
        CZYNI GO MISTRZEM..TYLKO USTAWIA W SZEREGU OBOK KILKU INNYCH JESZCZE KANDYDATÓW
        DO TYTUŁU MISTRZA ALE DROGA DALEKA DLA GOLLOBA DALEKA.........POZA TOMASZ JEST
        NAJLEPIEJ OPŁACANYM ZAWODNIKIEM SWIATA!!!!!.......I SPRZET GOLLOB MOŻE MIEC
        ROBIONY PRZEZ KOGO TYLKO WSKAŻE ..BO MAMONY NA TEN CEL MA NAJWIĘCEJ NA
        ŚWIECIE...JESLI MÓWIMY O PROFESJONALNYM PODEJSCIU..!!..A POZA TYM KTO NIE MA
        MIEC SPRZĘTU JAK NIE GOLLOB..CO?...K R Ó L J E S T T Y L K O J
        E D E N !!!!!!!
        pozdr.
        • Gość: andrzej Re: miałem racje!!!! IP: 213.77.18.* 13.05.02, 15:38
          Gość portalu: darther napisał(a):

> Widze ze moj skromny wątek był bardzo kontrowersyjny..może faktycznie troszkę
          > za dużo przelałem w nim swojej niechęci do T.Golloba...urazić nie miałem
          > zamiaru nikogo..ale NIESTETY MIAŁEM RACJĘ..GOLLOB POLEGŁ BARDZO SROMOTNIE...TO
          > NIE BYŁ WYPADEK PRZY PRACY..!!!!A TŁUMACZENIE SIĘ SPRZĘTEM(PRZEZ KIBOLI)JEST
          > TAK BANALNE ..JAK DEBILNE..ALBO PORÓWNYWANIE LIGI DO GRAND PRIX..!!!NAPISAŁEM
          > ŻE KRÓLEM MOŻE BYĆ TYLKO KRÓL..(NAPEWNO NIE GOLLOB)..A TO CZY MA POTENCJAŁ..NIE
          >
          > CZYNI GO MISTRZEM..TYLKO USTAWIA W SZEREGU OBOK KILKU INNYCH JESZCZE KANDYDATÓW
          >
          > DO TYTUŁU MISTRZA ALE DROGA DALEKA DLA GOLLOBA DALEKA.........POZA TOMASZ JEST
          > NAJLEPIEJ OPŁACANYM ZAWODNIKIEM SWIATA!!!!!.......I SPRZET GOLLOB MOŻE MIEC
          > ROBIONY PRZEZ KOGO TYLKO WSKAŻE ..BO MAMONY NA TEN CEL MA NAJWIĘCEJ NA
          > ŚWIECIE...JESLI MÓWIMY O PROFESJONALNYM PODEJSCIU..!!..A POZA TYM KTO NIE MA
          > MIEC SPRZĘTU JAK NIE GOLLOB..CO?...K R Ó L J E S T T Y L K O J
          >
          > E D E N !!!!!!!
          > pozdr.

A chory pozostanie chorym!!!!!
        • pit1 Re: miałem racje!!!! 14.05.02, 10:20
          czy masz rację w 100 % ?
          Tego nie wiem lecz wiem, iż zarzuty pod Twoim adresem jakobyś "zrobił bagno na
          forum" są nieprawdziwe.
          Pisałeś może cynicznie i obrazliwie dla kibiców z Bszczy lecz to nie Ty bagno
          tworzyłeś wyzywając ich od "onanistycznych prymitywów" itp.

PS. Pamiętaj, że miłość ślepa jest!
          Mnie też od szmat jakiś "obiektywny" bydgoski miłościk speedwaya na T. forum
          wyzywał gdy napisałem, że T.Gollob wygrał GP! (szkoda, że ów " bystry" kolega
          nie spojrzał na godzinę wysłania postu. Zrobiłem to jeszcze przed rozpoczęciem
          zawodów tak więc nie miało być to szyderstwo.
          Może popraw im samopoczucie i spróbuj przekonać tych zwaiedzionych wielbicieli
          Golloba, że Tomasz był najlepszy !
          Że inni byli na dopingu, że koła w motocyklach mieli większe, że wodorowego
          paliwa rakietowego używali, że powstała międzynarodowa koalicja zawodników
          przeciwko niemu itd. itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka