Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:20
    Witam wszystkich.
    Jak moze niektorzy zauważyli nie było mnie przez 5 dni- wyjazd z dala od
    cywilizacji. Nie uprzedzalem nikogo aby nie prowokowac potencjalnych
    bluzgaczy, w symbolicznym wymiarze obserwował forum moj brat. Ponieważ
    wracalem pociagiem przez Wrocław, to każdy kto śledzil wiadomości moze
    domyslac sie jaka miałem fantastyczna podróż:-/
    Generalnie dzis siadam do sprzatania na forum, jezeli bedzie takowe potrzebne-
    jezeli mozecie mi pomoc nakierowując mnie na konkretne wątki będe wdzięczny.
    Ominęła mnie kolejna runda typowania, zatem podejrzewam że strace sporo w
    punktacji generalnej, ale taki lajf...
    Pozdrawiam wszystkich
    Obserwuj wątek
      • Gość: Toma Toruń Re: Wrócilem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:26
        Nareszcie:). Trochę baedziewia tutaj się przyplątało. Sam ocenisz co i jak.
        Pozdrawiam
      • Gość: Christopher Re: Wrócilem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 31.05.05, 10:34
        Dobrze że wrociłeś:) Osobiście jak przeczytasz niektóre wątki, to na pewno sam
        dojdziesz do wniosku że niejaki ROSSI46, próbuje zmontować tutaj małą
        rebelie...:)Troche mnie poniosło w ten week, i wdałem się w polemike z
        FOLWARKIEM ZWIERZECYM:))): Crump szmata to chyba najwiekszy brud i
        wypociny, "Dowcipny Chris" powielanie watku i watek nie na temat, no i "Koniec
        Apatora" piana z ust, a zapomniałem o kretynku o pseudonimie Nicki:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=302&w=24253726&a=24541005
        A tak ogolnie to gitara gra czekam na mecz z WTS-em ...:)))Pozdrawiam
        • Gość: Christopher Re: Wrócilem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 31.05.05, 10:50
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=302&w=24499784
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=302&w=24540663

MATI I KLECHA to jedna osoba piszaca od tego samego operatora CAPSEM podobnie
          jak ROSSI 46, dowiedziałem się również bystrzac dokładnie watki ze
          Iviiiii:]:]:] jest pełną krwi kobieta, która z godnością broni Anielski klub z
          Torunia. POZDRAWIAM
          • Gość: Jazon Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:21
            Mati, Klecha i Rossi46 maja takie same IP- faktycznie komus sie nudziło...
      • Gość: Jazon Re: Wrócilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:47
        Dobra na razie chyba wystarczy. Oj uderzylo sloneczko co niektorym... W każdym
        razie przepraszam wszystkich ktorzy zwatpili we mnie- mój brat troche dał ciala
        (w sobote wieczorem wyslalem mu nawet typy na kolejke...i zapomniał o nich). Od
        tej chwili znów przegladam forum po staremu. A z bluzgaczami nie gadajcie-
        naucza sie grzeczności albo bede ich usuwal.
        • Gość: kolabor Re: Wrócilem IP: *.torun.mm.pl 31.05.05, 11:25
          Witaj Jazon. Dobrze, że wróciłeś bo "pieniacze" zdobywali przewagę :P .
          Ponosiło nawet zwykłych forumowiczów. No ale teraz forum znowu wygląda "jak
          trzeba". Dzięki za oczyszczenie
          Co do typowań to szkoda wielkaśna, że typy nie dotarły, bo spoooro straciłeś.
          Jest jeszcze trochę kolejek, więc typuj i wracaj "na swoje miejsce" :)
          pozdr
      • Gość: Iviiiii;] Re: Wrócilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:54
        wreszcie...;]
        LOL dziękuje Chris. szczerze mówiąc, ja jako choleryk nie potrafię pozostać
        głuchą na jakiekolwiek insynuacje na mój temat, więc tez 'polemizowałam" z ekhm
        coniektórymi. w sumie to prowadziłam monolog- ich wypowiedzi przedstawiają
        wątpliwy poziom. szkoda, że skasowałeś ostatnią wiadomość nicki'ego- chciałam
        zobaczyć jakimi epitetami mnie o brzuci. widać, że koelś musi mieć zawsze
        ostatnie słowo. powielę się i powiem, że strasznie się cieszę, że wróciłes;]
      • Gość: cs Mam propozycje IP: *.k102.webspeed.dk 31.05.05, 16:33
        Moze otworzyc jeden temat tylko dla Nickiego i tego dzieciaka z Hamburga, zeby
        sobie podyskutowali.
        Ale bedzie ubaw :o)
      • Gość: byzydura Re: Wrócilem IP: *.tvgawex.pl 31.05.05, 18:20
        chwała Bogu, że jesteś :) biedny, mały Rossi :P
        • Gość: Toma Toruń Re: Wrócilem IP: *.petrus.com.pl 31.05.05, 18:47
          A może Rossi to Paolo Rossi... dla mniej wtajemniczonych Król Strzelców
          Piłkarskich Mistrzostw Świata w Hiszpanii w 1982 roku...
          • Gość: kolabor Re: Wrócilem IP: *.torun.mm.pl 31.05.05, 20:11
            heh, bardziej po drodze z żużlem byłby Valentino Rossi. Motocyklowy mistrz
            świata we wszystkich klasach jakie wymyślono :P
            • sadura1 Re: Wrócilem 01.06.05, 10:00
              Gość portalu: kolabor napisał(a):

> heh, bardziej po drodze z żużlem byłby Valentino Rossi. Motocyklowy mistrz
              > świata we wszystkich klasach jakie wymyślono :P

I jeżdżacy z numerem 46....... Więc to na pewno o tego chodzi. Szkoda tylko, że
              tak strasznie wątły intelekt podszywa się pod bądź co bądź mistrza jednej z
              konkurencji motocyklowych. Ale i tak żużel jest najlepszy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka