Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Naprawdę śpicie !

15.12.06, 20:49
    Ja piszę. "Lodowa Gala"
    9ygrał Miedziński a propos).
    A Wy Szczepaniak. Odpisuję Lee u nas do 2011. Odpowiedź a Szczepaniak.
    Ja który. Wy Szczepaniak.
    Piszę Wam na Waszym wątku co myślę o rozwoju żużlowców w Cz-wie. Że
    Szczepaniak odszedł wiec jest gorszy. A Wy. Zero odpowiedzi.
    Skorupiaki ?
    Obserwuj wątek
      • czefan Re: Naprawdę śpicie ! 15.12.06, 20:55
        i w kółko.
        W Bydzi.
        W Bydzi.
        W Bydzi.
        A w Polsce?
        • czefan Re: Naprawdę śpicie ! 15.12.06, 21:05
          Kto zajmie piąte miejsce w naszej drużynie?
          Christian Hefenbrock, Lukaš Dryml, a może jednak Sławek Drabik?
          Czemu nie dyskutujecie o tym?
          Przecież jest to forum OGÓLNOPOLSKIE.
          Zapomnieliście?
          Dyskutujcie, kto z numerem piątym we Włokniniarzu?
          • Gość: help Re: Naprawdę śpicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:47
            to dyskutuj kto Ci zabrania
          • kolabor86 Re: Naprawdę śpicie ! 15.12.06, 22:07
            i to tylko potwierdza regułę, że nie powinno się po jakimś większym świętowaniu
            nic pisać na forum

z numerem piątym, jako lider pary, pojedzie Hancock :P
            • czefan Re: Naprawdę śpicie ! 15.12.06, 23:38
              Masz rację co do świętowania po V gali lodowej.
              Wygrał lepszy.
              Tym razem niespodzianka.
              Chodzi mi o to aby to forum wyszło poza Bydgoszcz, bo oficjalnie jest przecież
              ogólnopolskie.
            • czefan Hancock 5-tka ciężko ?! 15.12.06, 23:43
              Prędzej jedna Lee.
              Dać mu szansę.
              • kolabor86 Re: Hancock 5-tka ciężko ?! 16.12.06, 15:52
                No forum jest lokalne, bo na forach toruńskich i bydgoskich są odnośniki do
                niego. Fora zielonogórskie czy gorzowskie, na których zresztą dziwne rzeczy się
                dzieją, powstały później, więc zrobiono z naszego forum ogólnopolskie :) No
                więc czefan, jak masz jakieś nowinki, to je tu zamieszczaj. Chętnie poczytam.
                ---

Dla mnie Czewa jest kandydatem do medalu, ale jednak nie do złota. Moim zdaniem
                taki Antonio Ryan'a nie zastąpi, do Lukasa nigdy nie byłem przekonany, a coś mi
                się czuje, że i Greg trochę spuści z tonu. Natomiast macie perełkę w postaci
                Hefe i sam jestem ciekaw, co pokaże w przyszłym roku. Ja się o tyle Czewy
                obawiam, że zawsze potrafiliście w Toruniu dobrze jeździć. I chyba jednak
                lepiej nie trafić na Was w play off'ach, bo ostatnimi czasy rozgrywki
                zaczynacie tak, jakbyście chcieli, a nie mogli, za to rozkręcacie się w ich
                trakcie. A "5tką" niech będzie ten Dryml. Drabik już chyba powoli zwija
                zabawki :)
                • czefan Re: Hancock 5-tka ciężko ?! 16.12.06, 16:24
                  Sądzę, że pary będą prowadzić Hancock i Ułamek. Trzecią parę chyba jednak
                  poprowadzi Antonio L.
                  Druga linia to dwa miejsca seniorskie. Kandydaci: Hefe, Lee, Lukaš, Sławek.
                  Prawdopodobnie Sławek zostanie nomen omen "na lodzie".
                  Będziemy więc mieli tylko jednego seniora Polaka w składzie. Przykre :(
                  Dobrze, że przynajmniej juniora nie mamy z zagranicy.
                  Też masz rację jeśli chodzi o początki sezonów.
                  Mnóstwo punktów tracimy zanim się dotrzemy.
      • czefan Adrian Miedziński !!! 16.12.06, 00:05
        www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=52&k2_id=124&dzial_id=441&news_id=164249
        BRAWO !!!
        • Gość: DX Re: Adrian Miedziński !!! IP: *.dllstx.fios.verizon.net 16.12.06, 08:15
          Kiedy Bydgoszcz jest teraz na fali. Najpierw zasadzali sie na nie wiadomo jakie
          wzmocnienia - a teraz robia w gacie, zeby ich Rzeszow nie spuscil do drugiej
          ligi. Bydgoszcz jest na fali, bo u nich sie najwiecej dzialo w tzw. "martwym
          sezonie".
          A we Wlokniarzu takich wstrzasow nie bylo, wiec i nie ma sie czym podniecac.
          Druzyne macie silna i jesli Hancock bedzie jezdzil tak jak w zeszlym sezonie, to
          bedziecie jednym z faworytow do zlota. Pozdro z Torunia
          • Gość: Szrek Re: Adrian Miedziński !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 10:05
            Czewa ma naprawdę fajną ekipę i jest przynajmniej dla mnie jednym z
            najpoważniejszych kandydatów do złota.
            Co się zaś tyczy wpisu DXa: jeszcze się w otoczeniu smród nie rozszedł po
            gó..e jakie toruniacy mieli w swoich gaciach, a ty już szukasz brudów w
            bieliźnie bydgoszczan. Zbastuj człeku! Każdy ma taką drużynę na jaką go stać a
            wy jeszcze niedawno mieliście tylko..... Batorskiego. I zanim zaCZNIESZ
            KOGOKOLWIEK OBWINIAĆ ZA TO, ŻE MASZ SŁOMĘ W BUTACH TO SOBIE JĄ WYCIĄGNIJ ŻEBY
            CIĘ JESZCZE BARDZIEJ NIE POKALECZYŁA.
            Pozdrawiam normalnych Torunian
        • czefan Re: Adrian Miedziński !!! 16.12.06, 14:49
          www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=52&k2_id=124&dzial_id=441&news_id=164336
          www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=52&k2_id=124&dzial_id=441&news_id=164375
          • Gość: baca Re: Adrian Miedziński !!! IP: 83.238.147.* 16.12.06, 16:18
            A jo żech je baca i czynstochowa mnie łobchodzi jano jak tyściowa idzie na
            pielgrzymka z mojo staro i bez tydzień je doma spokój. Hej.
      • arius5 To znaczy - co mamy zrobic ? 16.12.06, 19:49
        My, z Torunia i z Bydgoszczy, mamy zaczac dyskutowac o Wlokniarzu albo Lesznie ?
        A co na to obchodzi ?
        Jak Ci zalezy, to zorganizuj sobie paru kumpli z Czewy, zalogujcie sie na forum
        i dyskutujcie ile wam sie podoba.
        • Gość: Szrek Re: To znaczy - co mamy zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 10:04
          To forum nazywa się "żużel" a nie "żużel bydgoski" czy "żużel toruński",
          dlatego nie widzę powodów by nie dyskutować o Czewie czy innych ośrodkach. Byle
          nie były to pyskówki palantów, a rozmowy kibiców.
          • Gość: Michu Re: To znaczy - co mamy zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 18:09
            Faktycznie, to forum żuzlowe. Ale co zrobić, kiedy pojawia sie tu co jakiś czas
            palant i próbuje wykazać się wszechwiedzą wytykając innym to, co jemu brakuje.
            Nie będę wymieniał nicków, bo każdy wie o kogo chodzi.
            Osobiści na myśli mam pewną pleciugę, co to nie potrafi w kilku zdaniach
            zawrzeć myśli, i pisze okrótnie długie dyrdymały...
            • Gość: Biim Re: To znaczy - co mamy zrobic ? IP: *.as.kn.pl 18.12.06, 23:15
              Mozna dyskutować...pewnie tak, ale mistrz jest jeden...SPARTA WROCŁAW!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka