Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 212.122.214.* 24.08.03, 21:15
    Duzo szczescia mial dzisial Apator. Jesli Wlokniarz nie zdobedzie DMP to
    bedzie to duza niesprawiedliwosc( oni sa w tym sezonie najlepsi). Gdyby
    jezdzil Ulamek to rozniesliby ten naciagany Dream Team
    Obserwuj wątek
      • Gość: dagobeut Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 24.08.03, 21:58
        Jak nie zdobedzie znaczy ze jest slabszy. A to juz
        niesprawiedliwe raczej nie jest...
        A gdyby babcia miała wąsy...
        • Gość: aj pi :))) Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 23:11
          Gość portalu: dagobeut napisał(a):

> Jak nie zdobedzie znaczy ze jest slabszy. A to juz
          > niesprawiedliwe raczej nie jest...
          > A gdyby babcia miała wąsy...

I TAK NIE MA CO UKRYWAĆ, ŻE APATOR TO DRUŻYNA ZŁOŻONA Z
          PEDAŁÓW NA CZELE Z JEDNĄ WIELKĄ PIZDĄ POLSKIEGO SPEEDWAYA
          CZYLI PROTASIEWICZEM. JA SIĘ DZIWIĘ WSZYSTKIM DEBILOM Z
          TORUNIA ŻE JESZCZE MAJĄ NADZIEJĘ NA TYTÓŁ! MISTRZEM
          BĘDZIE WŁÓKNIARZ I BRAWO IM ZA TO. A PIERDOLONY I
          WSIUŃSKI APATOREK NIECH SIĘ CIESZY Z WICEMISTRZOSTWA. A W
          PRZYSZŁYM ROKU ZOSTANIE BANKRUTEM BO KARWAN OLEJE TĄ
          ŚMIESZNĄ DRUŻYNKĘ ZŁOŻONĄ Z NIEUDACZNIKÓW.

>>> JEBAĆ TORUŃ <<<
          >>> JEBAĆ TORUŃ <<<
          >>> JEBAĆ TORUŃ <<<
          >>> JEBAĆ TORUŃ <<<
          >>> JEBAĆ TORUŃ <<<
          • Gość: Wozzie Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 24.08.03, 23:31
            Zal mi sie robi ludzi piszacych takie posty... wszystko i tak przeciez
            roztrzygnie sie prawdopodobnie w Cz-wie 21.IX dziś Apator był lepszy i wygrał,
            zdobywając 46 punktów, dywagacje na temat wyniku z udziałem Ułamka do niczego
            nie doprowadza, bo moze jakby on jezdził to torunskim zawodnikom nie
            rozleciałyby się silniki w drobny mak, Ricki nie dotknął taśmy a pan Ja(ja)nas
            podejmując niepiewszą kontrowersyjną decyzję w swojej karierze wykluczył
            któregoś z jeźdźców do końca meczu.
            • Gość: aj pi Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 02:27
              Gość portalu: Wozzie napisał(a):

> Zal mi sie robi ludzi piszacych takie posty... wszystko
              i tak przeciez
              > roztrzygnie sie prawdopodobnie w Cz-wie 21.IX dziś
              Apator był lepszy i wygrał,
              > zdobywając 46 punktów, dywagacje na temat wyniku z
              udziałem Ułamka do niczego
              > nie doprowadza, bo moze jakby on jezdził to torunskim
              zawodnikom nie
              > rozleciałyby się silniki w drobny mak, Ricki nie
              dotknął taśmy a pan Ja(ja)nas
              > podejmując niepiewszą kontrowersyjną decyzję w swojej
              karierze wykluczył
              > któregoś z jeźdźców do końca meczu.

Rickardsson nie dotknął taśmy???????
              chłopie!!!!! ty chyba oglądałeś ten mecz na tortorze i
              nie dostrzegłeś ewidentnego wjechania w taśme!!!! i
              widocznie w lokalnej telewizji też nie widziałeś
              powtórki, bo pewnie masz w domu tylko radio i do tego
              jeszcze słuchasz w nim II-go programu!!!!!
          • Gość: sasiad bez komentarza IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 00:19
            Gość portalu: aj pi :))) napisał(a):

> TYTÓŁ!

• Gość: sasiad Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 00:24
          Gość portalu: dagobeut

:)

• Gość: tygrysek Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.122.214.* 24.08.03, 23:36
        Co ty za bzdury wygadujesz. Gdyby jezdzil Ulamek to moglby im sie rozleciec
        silniki bo i tak byliby na ostatnich miejscach. Uwazam ze sprawa mistrzostwa
        rozstrzygnie sie za tydzien bo Apator z taka jazda przegra z Wroclawiem
        • Gość: Ajax Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 00:03
          "Tygrysek" i "aj pi" - super kultura z Częstochowy.
          Dzisiaj nasi kibice po 13 biegu bili brawo Walaskowi i Czerwinskiemu , ale i
          tak wy tego nie zrozumiecie.
          • Gość: iks Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 08:54
            Gość portalu: Ajax napisał(a):

> "Tygrysek" i "aj pi" - super kultura z Częstochowy.
            > Dzisiaj nasi kibice po 13 biegu bili brawo Walaskowi i Czerwinskiemu , ale i
            > tak wy tego nie zrozumiecie.

Dobrze byloby przyjac na forum zasade: nie odpowiadamy na posty w
            stylu "tygryska" i "aj pi". Ci ludzie, osamotnieni w swoim chamstwie i glupocie
            wlasnie na to licza, ze dolaczy do nich ktos podobny. Po co sie znizac do ich
            poziomu?
            • Gość: sasiad Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 11:36
              Gość portalu: iks napisał(a):

> Gość portalu: Ajax napisał(a):
              >
              > > "Tygrysek" i "aj pi" - super kultura z Częstochowy.
              > > Dzisiaj nasi kibice po 13 biegu bili brawo Walaskowi i Czerwinskiemu , ale
              > i
              > > tak wy tego nie zrozumiecie.
              >
              > Dobrze byloby przyjac na forum zasade: nie odpowiadamy na posty w
              > stylu "tygryska" i "aj pi". Ci ludzie, osamotnieni w swoim chamstwie i
              glupocie
              >
              > wlasnie na to licza, ze dolaczy do nich ktos podobny. Po co sie znizac do
              ich
              > poziomu?

tylko nie wiem co Wam sie nie podoba w postach tygryska. takie raczej
              kulturalne sa
              pzdr
      • Gość: tygrysek Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.122.214.* 25.08.03, 22:01
        Widze ze niektorym nie podoba sie jak pisze. No coz wszystkich nie idzie naraz
        zadowolic. Pewnie lepiej jakbym pisal ze Apator jest najlepszy i pewnie
        zdobedzie DMP. Ale rzeczywistosc jest inna i to Wlokniarz na koniec roku
        zasluzenie zdobedzie zloto. Pozdrawiam
        • Gość: obiektywny Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.calor.com.pl 27.08.03, 15:23

a co ty jasnowidzem jestes...tytuł zdobędzie zespół który wygra ostatni mecz w
          Częstochowie i nieważne że Apator nawet przegra we Wrocławiu..jesli wygraby
          ostatni mecz w Czestochowie miałby taką samą ilość dużych punktów czyli
          decydowałyby bezpośrednie mecze Apator-Włókniarz..
          A swoją drogą to większa presja będzie spoczywać na Włókniarzu. Własny stadion,
          30 tys. luda oczekujących tylko na zwycięstwo..normalnie tak jak w Toruniu
          1996..:)
        • Gość: Jazon Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 29.08.03, 12:24
          Chodzi o to, że odrobina obiektywizmu czasem nie boli- Włókniarz przegrał, to
          od razu nazwałeś to 'fuksem'. Wiesz, jak sądzę, że mecz wygrywa drużyna która
          zdobędzie więcej punktów- w tym akurat przypadku był to Apator, który w ładnym
          stylu wygrał decydujący ostatni bieg. Nie było w nim żadnych defektów a
          spotkali sie najlepsi zawodnicy obu drużyn- gdzie tu 'fuks'? Para CKM miała
          taką samą szansę i nie wykorzystała jej- ciężko to przełóknąć ale to fakt. Dla
          mnie dużą klasę zachował trener Włókniarza, który zdobył się na odrobinę
          obiektywizmu i przyznał że defekty Apatora wyrównały nieobecność Ułamka.
          Wystarczy policzyć- 5 defektów to tak, jakby jeden zawodnik w ogóle nie
          wystartował. Zresztą długo by dyskutować- wszystko rozstrzygnie się w
          Częstochowie, a zasłużonym faworytem do tytułu jest dla mnie Włókniarz (choć
          chciałbym się mylić) pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka