Gość: tygrysek IP: 212.122.214.* 24.08.03, 21:15 Duzo szczescia mial dzisial Apator. Jesli Wlokniarz nie zdobedzie DMP to bedzie to duza niesprawiedliwosc( oni sa w tym sezonie najlepsi). Gdyby jezdzil Ulamek to rozniesliby ten naciagany Dream Team Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagobeut Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 24.08.03, 21:58 Jak nie zdobedzie znaczy ze jest slabszy. A to juz niesprawiedliwe raczej nie jest... A gdyby babcia miała wąsy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj pi :))) Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 23:11 Gość portalu: dagobeut napisał(a): > Jak nie zdobedzie znaczy ze jest slabszy. A to juz > niesprawiedliwe raczej nie jest... > A gdyby babcia miała wąsy... I TAK NIE MA CO UKRYWAĆ, ŻE APATOR TO DRUŻYNA ZŁOŻONA Z PEDAŁÓW NA CZELE Z JEDNĄ WIELKĄ PIZDĄ POLSKIEGO SPEEDWAYA CZYLI PROTASIEWICZEM. JA SIĘ DZIWIĘ WSZYSTKIM DEBILOM Z TORUNIA ŻE JESZCZE MAJĄ NADZIEJĘ NA TYTÓŁ! MISTRZEM BĘDZIE WŁÓKNIARZ I BRAWO IM ZA TO. A PIERDOLONY I WSIUŃSKI APATOREK NIECH SIĘ CIESZY Z WICEMISTRZOSTWA. A W PRZYSZŁYM ROKU ZOSTANIE BANKRUTEM BO KARWAN OLEJE TĄ ŚMIESZNĄ DRUŻYNKĘ ZŁOŻONĄ Z NIEUDACZNIKÓW. >>> JEBAĆ TORUŃ <<< >>> JEBAĆ TORUŃ <<< >>> JEBAĆ TORUŃ <<< >>> JEBAĆ TORUŃ <<< >>> JEBAĆ TORUŃ <<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 24.08.03, 23:31 Zal mi sie robi ludzi piszacych takie posty... wszystko i tak przeciez roztrzygnie sie prawdopodobnie w Cz-wie 21.IX dziś Apator był lepszy i wygrał, zdobywając 46 punktów, dywagacje na temat wyniku z udziałem Ułamka do niczego nie doprowadza, bo moze jakby on jezdził to torunskim zawodnikom nie rozleciałyby się silniki w drobny mak, Ricki nie dotknął taśmy a pan Ja(ja)nas podejmując niepiewszą kontrowersyjną decyzję w swojej karierze wykluczył któregoś z jeźdźców do końca meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj pi Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 02:27 Gość portalu: Wozzie napisał(a): > Zal mi sie robi ludzi piszacych takie posty... wszystko i tak przeciez > roztrzygnie sie prawdopodobnie w Cz-wie 21.IX dziś Apator był lepszy i wygrał, > zdobywając 46 punktów, dywagacje na temat wyniku z udziałem Ułamka do niczego > nie doprowadza, bo moze jakby on jezdził to torunskim zawodnikom nie > rozleciałyby się silniki w drobny mak, Ricki nie dotknął taśmy a pan Ja(ja)nas > podejmując niepiewszą kontrowersyjną decyzję w swojej karierze wykluczył > któregoś z jeźdźców do końca meczu. Rickardsson nie dotknął taśmy??????? chłopie!!!!! ty chyba oglądałeś ten mecz na tortorze i nie dostrzegłeś ewidentnego wjechania w taśme!!!! i widocznie w lokalnej telewizji też nie widziałeś powtórki, bo pewnie masz w domu tylko radio i do tego jeszcze słuchasz w nim II-go programu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad bez komentarza IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 00:19 Gość portalu: aj pi :))) napisał(a): > TYTÓŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 00:24 Gość portalu: dagobeut :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.122.214.* 24.08.03, 23:36 Co ty za bzdury wygadujesz. Gdyby jezdzil Ulamek to moglby im sie rozleciec silniki bo i tak byliby na ostatnich miejscach. Uwazam ze sprawa mistrzostwa rozstrzygnie sie za tydzien bo Apator z taka jazda przegra z Wroclawiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 00:03 "Tygrysek" i "aj pi" - super kultura z Częstochowy. Dzisiaj nasi kibice po 13 biegu bili brawo Walaskowi i Czerwinskiemu , ale i tak wy tego nie zrozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 08:54 Gość portalu: Ajax napisał(a): > "Tygrysek" i "aj pi" - super kultura z Częstochowy. > Dzisiaj nasi kibice po 13 biegu bili brawo Walaskowi i Czerwinskiemu , ale i > tak wy tego nie zrozumiecie. Dobrze byloby przyjac na forum zasade: nie odpowiadamy na posty w stylu "tygryska" i "aj pi". Ci ludzie, osamotnieni w swoim chamstwie i glupocie wlasnie na to licza, ze dolaczy do nich ktos podobny. Po co sie znizac do ich poziomu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 11:36 Gość portalu: iks napisał(a): > Gość portalu: Ajax napisał(a): > > > "Tygrysek" i "aj pi" - super kultura z Częstochowy. > > Dzisiaj nasi kibice po 13 biegu bili brawo Walaskowi i Czerwinskiemu , ale > i > > tak wy tego nie zrozumiecie. > > Dobrze byloby przyjac na forum zasade: nie odpowiadamy na posty w > stylu "tygryska" i "aj pi". Ci ludzie, osamotnieni w swoim chamstwie i glupocie > > wlasnie na to licza, ze dolaczy do nich ktos podobny. Po co sie znizac do ich > poziomu? tylko nie wiem co Wam sie nie podoba w postach tygryska. takie raczej kulturalne sa pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.122.214.* 25.08.03, 22:01 Widze ze niektorym nie podoba sie jak pisze. No coz wszystkich nie idzie naraz zadowolic. Pewnie lepiej jakbym pisal ze Apator jest najlepszy i pewnie zdobedzie DMP. Ale rzeczywistosc jest inna i to Wlokniarz na koniec roku zasluzenie zdobedzie zloto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.calor.com.pl 27.08.03, 15:23 a co ty jasnowidzem jestes...tytuł zdobędzie zespół który wygra ostatni mecz w Częstochowie i nieważne że Apator nawet przegra we Wrocławiu..jesli wygraby ostatni mecz w Czestochowie miałby taką samą ilość dużych punktów czyli decydowałyby bezpośrednie mecze Apator-Włókniarz.. A swoją drogą to większa presja będzie spoczywać na Włókniarzu. Własny stadion, 30 tys. luda oczekujących tylko na zwycięstwo..normalnie tak jak w Toruniu 1996..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: ALE FUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 29.08.03, 12:24 Chodzi o to, że odrobina obiektywizmu czasem nie boli- Włókniarz przegrał, to od razu nazwałeś to 'fuksem'. Wiesz, jak sądzę, że mecz wygrywa drużyna która zdobędzie więcej punktów- w tym akurat przypadku był to Apator, który w ładnym stylu wygrał decydujący ostatni bieg. Nie było w nim żadnych defektów a spotkali sie najlepsi zawodnicy obu drużyn- gdzie tu 'fuks'? Para CKM miała taką samą szansę i nie wykorzystała jej- ciężko to przełóknąć ale to fakt. Dla mnie dużą klasę zachował trener Włókniarza, który zdobył się na odrobinę obiektywizmu i przyznał że defekty Apatora wyrównały nieobecność Ułamka. Wystarczy policzyć- 5 defektów to tak, jakby jeden zawodnik w ogóle nie wystartował. Zresztą długo by dyskutować- wszystko rozstrzygnie się w Częstochowie, a zasłużonym faworytem do tytułu jest dla mnie Włókniarz (choć chciałbym się mylić) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś