makbrajd 22.11.05, 23:58 pobladłem dłonie zadrżały z zimna zawiało mroźnym wiatrem z północy ale vitality wystarczyło jesień nadal panuje niepodzielnie zima, wiosna ani lato nie przeszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 08:05 O Boże, to jakaś epidemia? Tobie serce stanęło, Nutopia ma bezdech... Chyba jedna przestanę oszczędzać na kawie importowanej z Suwałk. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 09:34 z rana już nieco lepiej, ale tylko nieco póki co mam się na zycie;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 09:35 aaaa jest ponoć rada na to - odstawić fajki,alkohol i sex... jeno jakoś tak pustawo by się zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 11:36 To ile aplikujesz sobie papierosów, alkoholu i ssssseksu, że w tak młodym wieku serce nie wytrzymuje? Mam radęna to żebyś był zdrowszy. Każdego papierosa wypalaj do połowy, każdą butelkę alkoholu wypij do połowy, za każdym razem gdy się seksisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 12:28 a czy skorzystam z twych rad? palę bo jestem nerwowy (i lubię palić:) piję bo jestem nerwowy(i lubię wypić browarka) a sekszczę się bo ją kocham (od pewnego czasu;) (i lubię to) cóz mi zostanie więc z życiowych egoistycznych przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 13:31 Zawsze zostaje Ci zbieranie znaczków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 14:41 zewsi napisał: > Zawsze zostaje Ci zbieranie znaczków :-) ze znaczkami zatrzymałem sie gdzieś w 1991 roku może kupię sobie chomika? Odpowiedz Link Zgłoś
elilama Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 20:56 makbrajd napisał: > zewsi napisał: > > > Zawsze zostaje Ci zbieranie znaczków :-) > > ze znaczkami zatrzymałem sie gdzieś w 1991 roku > > może kupię sobie chomika? > Nie kupuj tylko dżungarskiego bo jak go puścisz to łun lata po pokoju jak bąk cichaczek / taki jest szybki / i go nie chycisz. Kup se Syryjskiego - łatwiej go namierzyć bo jest większy i wolniej posuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 21:17 > > > Nie kupuj tylko dżungarskiego bo jak go puścisz to łun lata po pokoju jak > bąk cichaczek / taki jest szybki / i go nie chycisz. > Kup se Syryjskiego - łatwiej go namierzyć bo jest większy i wolniej posuwa. wolniej posuwa? uściślij Morfi..........;) Odpowiedz Link Zgłoś
elilama Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 23:50 nutopia napisała: > wolniej posuwa? uściślij Morfi..........;) no wolniej do przodu przecież,bo do tyłu to raczej jeszcze łone nie chodzom no jak piszesz chodzom morfi,no jak,jak... no... no może i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
elilama Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 19:08 makbrajd napisał: > a czy skorzystam z twych rad? > > palę bo jestem nerwowy (i lubię palić:) > piję bo jestem nerwowy(i lubię wypić browarka) > a sekszczę się bo ją kocham (od pewnego czasu;) (i lubię to) > > cóz mi zostanie więc z życiowych egoistycznych przyjemności? > > > > > > Makbrajd,tak myślałem to Ty jednak pijesz Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 20:22 elilama napisała: > makbrajd napisał: > > > a czy skorzystam z twych rad? > > > > palę bo jestem nerwowy (i lubię palić:) > > piję bo jestem nerwowy(i lubię wypić browarka) > > a sekszczę się bo ją kocham (od pewnego czasu;) (i lubię to) > > > > > > cóz mi zostanie więc z życiowych egoistycznych przyjemności? > > > > > > > > > > > > > > > Makbrajd,tak myślałem to Ty jednak pijesz co piję? do kogo piję? (dwa obalone wytrawne wina z nutopią przecież o niczym nie świadczą...) Odpowiedz Link Zgłoś
elilama Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 21:01 makbrajd napisał; > > co piję? do kogo piję? > (dwa obalone wytrawne wina z nutopią przecież o niczym nie świadczą...) > Tak dwa obalone? Mam uwierzyć że były naprawdę lechchkie? I czy to dwa kelonki byli,czy Two bottle of wine? No ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 21:19 > > Makbrajd,tak myślałem to Ty jednak pijesz > > co piję? do kogo piję? > (dwa obalone wytrawne wina z nutopią przecież o niczym nie świadczą...) > i tu wychodzi szydło z worka....nutopia na dwóch by nie poprzestała fantasta z ciebie makbrajd:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: dzięki zewsi za troskę (bez ironii!!) 23.11.05, 21:21 wspomniałem tylko o dwóch...dla przyzwoitości i morale czytaczy forum... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd czyżbyś Zewsi miał rację? 24.11.05, 08:54 zewsi napisał: > To ile aplikujesz sobie papierosów, alkoholu i ssssseksu, że w tak młodym wieku > > serce nie wytrzymuje? > Mam radęna to żebyś był zdrowszy. Każdego papierosa wypalaj do połowy, każdą > butelkę alkoholu wypij do połowy, za każdym razem gdy się seksisz..... hmmm...tak sobie kalkuluję.... troche trudno mi teraz bedzie mniej palić (dodatkowe nerwy się zjawiły) ale jednak od wczoraj mniej palę:)) bo dwóch wczorajszych kielonkach słodkiej Sofii do teraz jest mi niedobrze więc nie będe pił już....wstrzymuję się do soboty;)) a zamiast sexu to faktycznie lepiej iść na basen;) (zresztą nie mam wyjscia;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: czyżbyś Zewsi miał rację? 24.11.05, 10:09 zmiana planów... do soboty nie da rady...;) dziś 20:30 w "Amsterdamie", ktoś zajrzy? Póki co męska obsada (czterech już jest) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 16:10 zostawić was tylko na chwilę a już gadacie o seksie! a zewsi na nawet do połowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 20:32 nutopia napisała: > zostawić was tylko na chwilę a już gadacie o seksie! a zewsi na nawet do > połowy:) półdystansowiec? ;) ...ale finisz chyba osiąga mimo wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 21:17 nie wątpię ;) w końcu jesteś ze wsi;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 21:21 W romantyzmie pastuszków uważano za najlepszych kochanków. (musiałem to powiedzieć, wybaczcie, to w ramach przypominania sobie tej epoki hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 21:23 nekroskop88 napisał: > W romantyzmie pastuszków uważano za najlepszych kochanków. (musiałem to > powiedzieć, wybaczcie, to w ramach przypominania sobie tej epoki hehe) > > czego was w tych szkołach uczą teraz...... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 21:43 nekroskop88 napisał: > To nie ja! To Mickiewicz ;) > > ciekawe czy adaś lubił pastuszków:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 21:46 Obecnie takie stwierdzenie nie jest poprawne politycznie. Tak samo jak to, że romantycy ćpali bez opamiętania, o tym na lekcjach sie nie mówi, bo "to nie jest najważniejsza cecha romantyków" hehehe jak nie najważniejsza, jak oni wtedy tworzyli, nie dziwota, że mieli tyle wizji zakręconych. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 21:20 zewsi napisał: > Nawet z zamkniętymi oczami ;-) a po co się zamyka oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 21:31 Przypomniał mi się serial Alternatywy 4. W tym filmie występowała rodzina "repatriantów" z jakiejś melinowatego osiadla. Jedno z licznych dzieci (a konkretnie najstarszy syn) pani Popiołkowej (tak chyba nazywała się) zapytało rodziców co to jest Alternatywy. Ojciec wyraźnie zdenerwowany odpowiedział "Jak dorośniesz, to Ci dziewczyny wytłumaczą". So, dryla, moja odpowiedź brzmi: Jak dorośniesz, to Ci chłopaki wytłumaczą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 21:41 soł zewsi:) ja żem już dorosła to może ty mi wytłumacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:02 Soł, soł soł. Od czego by tu zacząć? Hmmmmmm. Może zacznę od początku. Na początku nie było niczego, ani nikogo. Był tylko Bóg (słowo, chaos itepe, itede). Ale długo nie był sam (nie był długo, bo wtedy nie było niczego, więc czasu też nie było, a nawet nie było zegarków marki Rakieta). I potem nastąpił Wielki Bang. Tak wielki, że większego do czasów tego Bangu nie było. Gdybyś przejeżdżała obok, to byś musiał szybko zamknąć szyby w samochodzie i muzykę byś musiała o 2, a może nawet 3 podkręcić. Jak nastąpił Wielki Bang, to zaczęły szybko gnać protony i elektrony i antyprotony i antyneutrony i zaczęły się ze sobą zderzać i zaczęły powstawać atomy i Romy (na Tytusy było jeszcze za wcześnie. I cieszył się Bóg widząc to wszystko, bo wiedział, że to było dobre. I rzekł Bóg "Niech stanie się światłość, więć ktoś skoczył, do takiego małego sklepu kolonialnego za rogiem po paczkę świeczek, a że do każdej paczki świeczek dawali w promocji paczkę ogarków więc przyniósł paczkę świeczek i paczkę ogarków. Pan Bóg pożyczył od Nikity Siergiejewicza pudełko zapałek i podpalił knot i wiedział Bóg, ze to było dobre. I wiedział to Nikita Siergiejewicz a także wszyscy z całego kołchozu..... CDMN. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:04 ...yyyyyyyyyy...... ja tego...... ale ty zamykasz czy nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:05 > czasu też nie było, a nawet nie było zegarków marki Rakieta Nie wierzę. Zegarki marki Rakieta były od początku świata! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:05 nekroskop88 napisał: > > czasu też nie było, a nawet nie było zegarków marki Rakieta > > Nie wierzę. Zegarki marki Rakieta były od początku świata! > > :))))))) ale wiecie co? uwielbiam jak zewsi tak pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:06 Zewsi! Zewsi! Wydaj książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:06 nekroskop88 napisał: > Zewsi! Zewsi! Wydaj książkę. > > żeby twoje słowa nekro w złoto się zamieniły....nawet nie wiesz jak jesteś blisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:15 Jak już coś napiszę, to chciałbym by to było tak dobre, żebym od razu dostał za to Nobla (a w zasadzie koplet Nobli. Wyobrażacie sobie co by to było? Nobel z fizyki-zewsi, nobel z medycyny-zewsi, nobel z ekonomii-zewsi itd. I to wszystko za jedną książkę). I dopóki to co piszę nie będzie na tyle dobre, to chyba nie zdecyduję się na wydanie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:17 zewsi napisał: > Jak już coś napiszę, to chciałbym by to było tak dobre, żebym od razu dostał za > to Nobla (a w zasadzie koplet Nobli. Wyobrażacie sobie co by to było? Nobel z > fizyki-zewsi, nobel z medycyny-zewsi, nobel z ekonomii-zewsi itd. I to wszystko > za jedną książkę). I dopóki to co piszę nie będzie na tyle dobre, to chyba nie > zdecyduję się na wydanie. :-) mój drogi! nigdy nie zdobędziesz kompletu nobli! jeden zawsze będzie dryli! Nobel za odkrywanie młodych talentów gołs tu nutopiaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:17 Żeby dostać Nobla Twoja książka musi mieć cztery tomy, każdy musi opisywać inną porę roku, a w ogóle to muszą mówić o chłopach. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:18 nekroskop88 napisał: > Żeby dostać Nobla Twoja książka musi mieć cztery tomy, każdy musi opisywać inną > > porę roku, a w ogóle to muszą mówić o chłopach. > albo o pastuszkach:) (strasznie mi się to spodobało:) jest w klubokawiarni może jakiś pastuszek na stanie?);)))> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:21 zewsi napisał: > A czy satyr może być? satyr odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:23 Szkoda :-(. Myślałem, że się nadam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:27 zewsi napisał: > Szkoda :-(. Myślałem, że się nadam. no troche zewsi jesteś ale pewnie do pastuszka ci daleko:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:31 Dlaczego, bo świnek tudzież gąsek mi brakuje? Co ja zrobię, że jestem pastuszkiem na dorobku?! Buuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:33 nekroskop88 napisał: > Taś, taś, taś... > > o jaki śliczny pastuszek!:) gdzie idzieś pastuszku? może wejdziesz do mej chatki na szklankę wody?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:34 Pastuszku, nie słuchaj. To zła czarownica, a w szklance nie ma wody, jeno bimber i to marnej jakości! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:35 zewsi napisał: > Pastuszku, nie słuchaj. To zła czarownica, a w szklance nie ma wody, jeno bimbe > r > i to marnej jakości! nie słuchaj go pastuszku...pójdź w me odrzwia...żrodlana woda czekaaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:37 Dziękuję Ci za ostrzeżenie leśny satyrze, ale jam niegłupi, bom studiuję na Uniwersytecie Ludowym (Wydział Hodowli Zwierząt -> kierunek hodowla zwierząt -> spec. hodowla gęsi) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:35 Szukam moich siedmiu krasnoludek, nie mam czasu zła... dobra czarow... wróżko! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:38 nekroskop88 napisał: > Szukam moich siedmiu krasnoludek, nie mam czasu zła... dobra czarow... wróżko! > > abrrrrrrrra kadaaaaabrrrrra niech nekro znajdzie swoich siedem krasnoludek! niech zobaczy jak to jest z siedmioma babami!! ....ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:40 nekroskop88 napisał: > A jak jest? > > one będą oglądać seriale m jak miłość, w jak na współnej, p jak plebania i rozstrząsać!!! że kasia nie kocha michasia i takie tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: serce mi stanęło... 23.11.05, 22:41 Nieeeeee! Co mam zrobić byś odwróciła zły czar? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: serce mi stanęło... 24.11.05, 21:40 nekroskop88 napisał: > Nieeeeee! Co mam zrobić byś odwróciła zły czar? > > trzy żubry Odpowiedz Link Zgłoś