kbrs 09.09.09, 15:48 to ze wyglada jak kopia lost planet to nic zlego, byleby byla udana, ale szczerze to dosc przecietnie to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutoslav Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 16:07 Za duzo hype na ta gre. Stad i wstepne rozczarowanie. Zobaczymy co pokaze finalny produkt. Tzn recenzenci zobacza, bo ja na pewno nie kupie w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
mydeuko.fa Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 16:14 Tylko Lost Planet 2. Avatar na kilometr śmierdzi kolejną licencją ze zmarnowanym potencjałem Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 16:24 Produkcja ktora chce dorobic na sukcesie filmu? O RLY? Odpowiedz Link Zgłoś
kroolik37 Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 16:26 wg. mnie ta gra może być taka jak Lost Planet a nawet lepsza, sam klimat Avatara jest świetny, łącząc go w gameplay Lost Planet może wyrosnąć na prawdę coś dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
paul-pl Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 18:51 Właściwie nie wygląda źle, zapewne standardowy średniak. Co jak terminator salvation, nie grało mi się źle, ale po skończeniu wyrzuciłem natychmiast do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
programmer-known-as-patrys Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 18:58 Czy ja wiem? Wygląda dużo lepiej od Force Unleashed, którym wszyscy się tak zachwycali. Ciekawi mnie też, jak można posiłkować się sukcesem filmu, który premierę ma chyba w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 19:53 paul-pl Jeżeli to był orginał to ja bym wolał chociaż sprzedać Jeżeli chodzi o gre to wyglada całkiem fajnie. Muzyka mi sie również podoba ale to chyba nie z gry? Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 20:40 Dla mnie Avatar to bezwzglednie gra targow gamescom. Oczywiscie mam tu na mysli wersje 3D. Ta gra to prawdziwa rewelecja i rewolucja zarazem! To wlasnie ona pokazuje w jakim kierunku pojda teraz wszystkie gry.Nastepna generacja konsol to juz bedzie pelne 3D. Dlatego strasznie mi rura zmiekla, a kaciki ust skierowaly sie w kierunku butow, jak dowiedzialem sie, ze aby ja odpalic w pelnym 3D potrzeba zakupic TV za wagon kabzioryA juz mialem nadzieje, ze wystarczy moj swiezo zakupiony Szajsung 40 cali Odpowiedz Link Zgłoś
szadon Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 22:02 No właśnie aby cieszyć się grą w 3d trzeba mieć bardzo zasobny portfel Odpowiedz Link Zgłoś