Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Avatar

09.09.09, 15:48
to ze wyglada jak kopia lost planet to nic zlego, byleby byla udana, ale szczerze to dosc przecietnie to wyglada
Obserwuj wątek
    • lutoslav Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 16:07
      Za duzo hype na ta gre. Stad i wstepne rozczarowanie. Zobaczymy co pokaze finalny produkt. Tzn recenzenci zobacza, bo ja na pewno nie kupie w ciemno smile
    • mydeuko.fa Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 16:14
      Tylko Lost Planet 2. Avatar na kilometr śmierdzi kolejną licencją ze zmarnowanym potencjałem sad
    • mathiuss Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 16:24
      Produkcja ktora chce dorobic na sukcesie filmu? O RLY?
    • kroolik37 Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 16:26
      wg. mnie ta gra może być taka jak Lost Planet a nawet lepsza, sam klimat Avatara jest świetny, łącząc go w gameplay Lost Planet może wyrosnąć na prawdę coś dobrego!
    • paul-pl Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 18:51
      Właściwie nie wygląda źle, zapewne standardowy średniak. Co jak terminator salvation, nie grało mi się źle, ale po skończeniu wyrzuciłem natychmiast do kosza.
    • programmer-known-as-patrys Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 18:58
      Czy ja wiem? Wygląda dużo lepiej od Force Unleashed, którym wszyscy się tak zachwycali. Ciekawi mnie też, jak można posiłkować się sukcesem filmu, który premierę ma chyba w grudniu wink
    • janci0 Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 19:48
      W 3D pewnie to obłędnie wygląda... smile
    • kondy.pl Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 19:53
      paul-pl
      Jeżeli to był orginał to ja bym wolał chociaż sprzedać big_grin big_grin

Jeżeli chodzi o gre to wyglada całkiem fajnie. Muzyka mi sie również podoba ale to chyba nie z gry?
    • czezare_pl Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 20:40
      Dla mnie Avatar to bezwzglednie gra targow gamescom. Oczywiscie mam tu na mysli wersje 3D. Ta gra to prawdziwa rewelecja i rewolucja zarazem! To wlasnie ona pokazuje w jakim kierunku pojda teraz wszystkie gry.Nastepna generacja konsol to juz bedzie pelne 3D. Dlatego strasznie mi rura zmiekla, a kaciki ust skierowaly sie w kierunku butow, jak dowiedzialem sie, ze aby ja odpalic w pelnym 3D potrzeba zakupic TV za wagon kabzioryuncertainA juz mialem nadzieje, ze wystarczy moj swiezo zakupiony Szajsung 40 calisad
    • mydeuko.fa Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 21:13
      Nadzieja matką głupich he he smile
    • szadon Re: Rozgrywka: Avatar 09.09.09, 22:02
      No właśnie aby cieszyć się grą w 3d trzeba mieć bardzo zasobny portfel uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka