Dodaj do ulubionych

Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyjnie

10.09.09, 18:38
jestem jednym z tych 2mln klientów... nie żałuję smile
Obserwuj wątek
    • evilsmerf Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 18:42
      Jakoś mnie ten news nie dziwi. Ciekawe czemu ;D
    • moszeusz24 Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 18:44
      świetny wynik.
    • evilsmerf Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 18:45
      Wreszcie bardzo dobra gra która bardzo dobrze się sprzedaje. Tak powinno być zawsze smile Dobra robota Rocksteady, tak trzymac !
    • fatality001 Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 18:47
      hehe a VGChartz podaje niecały milion...
    • lethaldoze Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 18:51
      Ja już prawie skończyłem i niedługo sprzedaję bo to gra na raz imo ale warta zagrania. Byłem do niej nastawiony bardzo negatywnie ale się zdziwiłem smile.
    • chips_bekonowy Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 18:51
      I brawa. Gra zasługuje na o wiele więcej pochwał.
    • sormo Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 18:51
      fatality001: Bo on podaje chyba tylko wyniki z USA
    • dukakabubu Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 19:15
      I co najważniejsze są to wiarygodne wyniki bo ile sztuk przychodzi na sklep tyle się w 1-2 dnie sprzedaje. U mnie np były jak narazie 3 dostawy z czego tylko jedna starczyła na 2 dni pozostałe wysprzedawały się w ten sam dzień. Gierka naprawdę kozak. Jak na mój gust tylko Uncharted 2 może mu zagrozić.
    • elmo-chan Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 19:24
      @dukakabubu
      a u mnie przyszły 6 w dniu premiery i jak na razie jeszcze 1dna dostępna, ale zapewne to wina ceny w mojej kochanej sieci handlowej big_grin
    • evilsmerf Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 19:28
      @dukakabubu Hmm a Heavy Rain to już nie ?
    • fatality001 Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 19:28
      sormo - mylisz się. NPD podaje tylko z USA. VG Chartz z całego świata.
    • powercontrols Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 19:59
      ale sa tydzien do tylu zdaje sie..
    • hellghan Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 20:52
      a o rewelacyjnej sprzedaży ps3 slim na poly ani słowa ciekawe czemu hehehehehe
    • hellghan Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 20:54
      i oczywiście gra sprzedała się lepiej na ps3 nawet w USA
    • chuck_ale_nie_norris Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 21:07
      Ile poszło tych Ps3? 40 tyś, czy 40 mln żeby tak reagować?
    • hellghan Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 21:08
      550 tys do wiadomości
    • kistler Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 21:32
      VGChartz milion podaje?? Więc pewnie coś kręci tak samo jak przy sprzedaży Killzone 2. Zresztą ja do ich info zawsze podchodzę z dystansem.

Co do sprzedaży tej gierki. Sam nie mam egzemplarza ale warto.
      Myślałem że gierka nie będzie aż tak dobra ale teraz widzę jak bardzo się myliłem.

Gra jest zarówno dla fanów Batmana jak i zwykłych graczy. To jest DUŻY +
    • hellghan Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 21:37
      vgchartz w przypadku software podaje dane szacunkowe (oczywiście te szacunki wynikają z dokładnej analizy i pewnie badań sprzedaży u wtbranych dystrybutorów). Jak poczytasz sobie komentarze to zobaczysz że ye dane są korygowane w zależności od tego jak dokładne mają dane (im dłuższy czas analizy tym dokładniejsze wyniki). Przy hardware gdy jest tylko 5-6 sprzętów w obrocie dane vgchartz są dokładniejsze
    • tracer87 Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 21:46
      hellghan
      Sprzedała się lepiej w usa bo ma jokera no i nie zapominaj że na ps3 nie ma w co grać w przeciwieństwie do konkurencji ^^ pierwsza gra która sprzedała się lepiej na ps3, smutne.
    • tytacz Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 21:55
      tracer, po tej wypowiedzi oficjalnie przyznałeś się, że piszesz pierdoły i robisz to po prostu specjalnie, bo nie zauważyć 2 wydanych ekskluzywnych gier i 3 nadchodzących w tym roku to już nie jest normalne wink.
    • hellghan Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 21:56
      heheheh tracer ale się błaźnisz smile
      na ps3 poszło lepiej RE5, SFIV, nowy Tomb Raider, FIFA 09, PES 09, NFS Undercover itd.
      Nie ma w co grać ? hę polecam InFamous bijącego na głowę Prototypesmile, może najładniejszą grę na konsole czyli Kz2, może najlepszę grę na E3 2009 Unchartzed już niedlugo. Ja gram w Batmana na zmianę z RE5 rzeczywiście nie ma w co grać hehehe smile błazen
    • chuck_ale_nie_norris Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 22:39
      @ hellghan - a może jakiś link, bo wiesz takie mamy czasy, że na słowo to nikt nikomu nie wierzy...
    • fatality001 Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 22:58
      chuck_ale_nie_norris - www.vgchartz.com/
    • chuck_ale_nie_norris Re: Batman: Arkham Asylum sprzedaje się rewelacyj 10.09.09, 23:20
      dzięki zapoznam się. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka