Dodaj do ulubionych

Galeria: FIFA 10

10.09.09, 23:10
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • chuck_ale_nie_norris Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:18
      Jest naprawdę dobrze. Nareszcie mamy namiastkę realizmu jeżeli chodzi o ruchy zawodników. Podoba mi się, że bramkarze sterowani przez (CPU?) wychodzą dużo szybciej w sytuacji 1 na 1 i zdecydowanie komplikują życie. Graficznie nie widzę różnicy, ale może to tylko kwestia demo.
    • ra85 Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:19
      ...hmm.. ja po wczorajszych emocjach mam dosyć piłki na jakiś czas ;P
    • ale_baniav2 Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:26
      wybrali najgorszy stadion. I grafa mi sie wydaje taka zblurowana i zamazana. A jesli chodzi o gejmplej zmiana ogrona! Bramkarz potrafi upuscic krwi!
    • aromp4 Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:28
      @ra85 - ja to samo ;p zal sie przyznawac ze jest sie Polakiem, nie no zartuje ;p mam w dupie polska piłkę, wole sobie poogladac LM, przynajmiej jest na co popatrzec
    • chuck_ale_nie_norris Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:37
      Po demie 09 też mi nie podchodziła grafika, ale w pełnej już nie miałem zastrzeżeń. Panowie ważne, że grywalność jest naprawdę wysoka, reszta to "tylko" dodatek. Ja nie mogę wyjść z podziwu, że nasi kopacze wreszcie strzelają jak należy, zarówno z bliska jak i z dystansu. Zagrajcie w demo, nawet zatwardziali Pesowcy powinni uczciwie przyznać - Fifa jest dobra (nie oceniając negatywnie Pes 10, bo to wielka niewiadoma).
    • evilsmerf Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:38
      A pomyśleć że Polska ma współorganizować MŚ w 2012 smile No dajcie spokój, będzie siara na cały świat ! Nie wiem jak Wy ale Ja stąd wyjeżdżam w tym czasie xD
    • bn79 Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:47
      cos ci sie pomerdalo, nie wiem skad mas info o wspolorganizacji MŚ 2012.
    • evilsmerf Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:54
      Chyba za dużo wypiłem xD
    • m_yore Re: Galeria: FIFA 10 10.09.09, 23:55
      To tylko piłka nożna. Czym tu się podniecać?
    • chuck_ale_nie_norris Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 00:02
      @ m_yore - jeśli czegoś nie lubisz, lub nie rozumiesz (bez złośliwości), wcale nie znaczy, że inni są głupkami. Każdy "kocha" coś innego... Jedni uwielbiają pustaka - Wyrwał - drudzy wspaniałą i subtelną Anetę Kręglicką. Jak to mówią - "De gustibus non est disputandum"
    • evilsmerf Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 00:06
      A jeszcze inni uwielbiają Chucka. Ale Norrisa wink
    • evilsmerf Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 00:09
      Cholera póżno już sad No to dobranoc panowie, jutro (tzn. dzisiaj) będę nieco nadwrażliwy na wszelakie dżwięki hue hue. Ależ jestem zmordowany <buerrkk> Dobranoc !
    • chuck_ale_nie_norris Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 00:12
      No wiesz, sprawiłeś mi dużą przykrość. Nie mogę się podszywać pod "wielkiego Chucka", powinieneś to docenićsmile))
    • kac309 Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 00:35
      Kręglicka taka Wyrwał śmaka. Już nie wiem czy czytam wpis na Poly czy Pudelka.
    • chuck_ale_nie_norris Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 00:42
      Hmm widzę, że odwiedzasz bardzo ciekawe strony. Ja pamiętam jak Kręglicka zdobywała miss świata, Ty tylko o tym możesz poczytać...
    • kac309 Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 01:11
      Hmm, a napisałem gdzieś, że odwiedzam? Poly się nie wypre, bo już są dowody tongue_out
    • chuck_ale_nie_norris Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 01:16
      Kac w takim razie krytykujesz "Nasze - moje" komentarze równając je do poziomu pożal się boże pudelka, nie znając tej strony? A może jest bardzo bogata merytorycznie?smile
    • kac309 Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 01:37
      Wiesz, nie musze jeździć małym Fiatem żeby wiedzieć, że to karykatura samochodu. Gdzie krytykuję "wasze-Twoje" komentarze? Zgadza się, porównuję, ale nie poziomem tylko właśnie merytoryką.
    • zulipl Re: Galeria: FIFA 10 11.09.09, 03:09
      wlasnie pobieram z PSN
      nie dają na Silverze, to zakupie ew. na PS3, ich strata
    • hqpoznan Galeria: FIFA 10 11.09.09, 12:15
      A co to za problem sciagnac demo z neta i nagrac zwykla plyte DVD? Ja tak zrobilem i dziala.
      A propo fify to magia widac ze pare rzeczy rzzniete z pes'a ale EA potrafi to robic z umiarem.
    • shylock Galeria: FIFA 10 11.09.09, 12:36
      Przepraszam, że przerywam tę pasjonującą dyskusję, ale mam pytanie - czy jeśli mam konto zarejestrowane w USA to nawet nie widzę dema FIFA 10? Bo zaglądam co chwila na Marketplace i cały czas go tam nie ma.
    • mateuszart Galeria: FIFA 10 11.09.09, 12:55
      Kreglicka jest bardzo subtelna w rozporządzaniu swoją dupą tylko starym i bogatym.
    • prezii Galeria: FIFA 10 11.09.09, 13:01
      Konta silver mają dostać demo za tydzień. Ja mam gold ale na US i jak się okazuje Ameryka i Japonia dostaną demo też w następny czwartek. Chciałem założyć kolejne konto na konsoli - z darmowym goldem na UK ale coś wczoraj mi błędy wywalało więc doszło do buntu. Demko zassane i śmiga w czytniku. Jedny minus, że napęd chodzi cały czas.

Zagrałem dopiero 2 mecze ale na pewno jest krok naprzód. Już fifa 09 przekonała mnie do tego, że to nowy lepszy pes. Fifa 10 idzie o krosk dalej. Jest o jeden stopień płynniej. Nie widać dużej różnicy ale ona jest i wyjdzie po kilku-nastu-dziesieciu meczach. Najbardziej rzucają sie w oczy strzały i kontrola 360 stopni. Demo pesa na pewno sprawdze bo byłem przywiązany aż do czerwca tego roku ale na szał nie liczę po tym co pokazali na gamescon. Może gdyby ten pes 2010 z gamesconu byłby pesem 2009 to do dzisiaj bym grał, ale wk....m się na ten szajs i spróbowałem fify, czego nie żałuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka