venmort 17.09.09, 11:56 Ze względu na zabezpieczenia pełnej wersji modowane stroje działają tylko z demo. No chyba, że na scrakowanej kopii też da radę je uruchomić, idk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUNCH Re: Przebieranki Batmana IP: *.2-0.pl 17.09.09, 13:17 No racja, w demie działały. Odpowiedz Link Zgłoś
wincenty.okon Re: Przebieranki Batmana 17.09.09, 13:58 Cholera a już myślałem że można sobie w opcjach pancerzyk wybrać a tu kupa. Autorzy powinni to czym szybciej wprowadzić. Fani komiksów i filmów gacka (w tym ja) ucieszą się z tego bardzo. Czekam na oryginał i co bede mial gorzej od piratów? Itak mam bo czekam na 18 sierpnia jak głupi a Ci grają od 2 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
kathor Re: Przebieranki Batmana 17.09.09, 16:10 niektóre z tych strojów są fantastyczne, powinniście wrzucić fotkę wersji enhanced stroju z batman begins... Moim zdaniem 3 razy lepszy niż ten z gry. Jest też kapitalny skin jokera na wzór dark knighta (zielone brwi wyglądają w grze okropnie) Odpowiedz Link Zgłoś
kajdzioch90 Re: Przebieranki Batmana 17.09.09, 17:46 Niech zrobią strój borata, to będzie zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś