Dodaj do ulubionych

Trailer: Quantum Theory

24.09.09, 12:42
Jak dla mnie kicha...
Obserwuj wątek
    • cypisek.org Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 12:54
      straszna bieda, ale tak to jest jak się nieudolnie próbuje naśladować Gears of War
    • siwek210676 Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 12:59
      Z tego co widzę to raczej Gearsy nastawione na CO - OP. Pożyjemy zobaczymy...
    • wynmacher Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:00
      No nie wygląda to może powalająco... ale tak czy siak Girsy w sosie Japońskim chyba będzie warto choć z ciekawości zobaczyć.
    • brashh Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:00
      Buehehe, czy producenci gier nie mają już własnych pomysłów, najpierw Dante's Inferno, teraz to coś. Czekam na powrót Gianna Sisters Galaxy wink
    • starosta_strifer Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:03
      Nieudolnie w jakim sensie? Ja tu widzę potencjał na naprawdę fajnego co-opa meelee plus ranged.
    • irneriusz Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:09
      niefajne i kicha, bo to ekskluziw i podobny do girsow. Trudno oceniac gre po jednej zajawce, jak widac niektorzy maja zdolnosci profetyczne.
    • paul-pl Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:15
      Szkoda, że główny bohater jest taki bez wyrazu. Poza tym dość ciekawie,ale stylistyka dość... dziwna.
      Kto wie...może będzie fajne.
    • fuudimitzu Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:20
      Na jakie platformy?
    • bigdaddyy Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:26
      szczerze to słabo to wygląda
    • shadowriver Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:33
      @fuudimitzu, to ex na PS3

Nie jest tak źle. Co ciekawe coś ciągnie mnie bardziej klimat niż sama gra :p Wieże rosnące z ziemi bez powodu.... aż korci żeby się dowiedzieć się dlaczego.
    • shadowriver Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:34
      oj sorry o jedno "się" za dużo ^^'
    • colison Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:04
      Rety, tylko spojrzałem na jego ryja i resztę filmiku obejrzałem z niesmakiem. Żadnego życia na tej gębie a przecież gry poszły z mimiką twarzy znacznie do przodu. Na dodatek wcisnęli tam jakąś babiczkę władającą mieczem świetlnym. Jedzie mi gearsem z wasabii i star warsem. Chociaż interesuje mnie kultura Japonii to śmiało stwierdzam że oni mają jakiś problem.
    • juggernaut87 Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:07
      Zaraz padne ze śmiechu, Gears of War to jedna wielka kalka pomysłów z Kill Switch. Quantum Theory może spokojnie osiągnąć poziom Gears of war 2 zwłaszcza, że poprzeczka nie została ustawiona zbyt wysoko.
    • starosta_strifer Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:09
      Chyba od czasów BioShocka ludzie przestali interesować się mechaniką rozgrywki.
    • najlepszy_najber Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:27
      Słaby klon Gears of War smile Tecmo powinno sie zajac grami które umie robic i za które ich lubimy i kochamy...czyli Dead or Alive i Ninja Gaiden smile
    • screwbalski Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:31
      Bohater chyba spotkał jakieś alter wcielenie Aldo Raine'a wink A sama gra - jeżeli coop będzie ok, to z chęcią sprawdzę.

pzdr
    • shadowriver Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:33
      @najlepszy_najber, niestety Temco wie że samymi cyckami świat się nie kręci :p Btw cycków... ciekawe czy dodadzą "tą" funkcje do partnerki głównego bohatera ^^
    • genkamyk Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:37
      główny bohater z exa na ps3 ma wyryty znak xklocka na czole.. LOL
    • cienki_bolek_2 Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 16:00
      Szkoda roboty. Takie skrzyżowanie mangi z pudzianami nie przejdzie nigdzie poza Japonią.
    • xm16e1 Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 16:40
      Ogolnie spoko gierka sie szykuje z dobra grafa i ciekawym gameplayem ...ale bardzo bym chcial ,aby jednak ciala zostawaly przeciwnikow ,a nie sie rozdupczaly na sos i znikały >_>
    • c00kiemonstah Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 21:55
      mam ps3. tego razcej nei kupie... a ktos tam napisal najpierw dantes inferno. DI zapowiada sie naprawde rewelacyjnie i nie widze nic zlego w tym ze czerpie z dobrego poprzednika ktory z kolei czerpal z innego... ehhh...
    • deaththekid Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 22:21
      Jakos mnie nie przekonala ta gra ... ps. Dantes Inferno zapowiada sie wspaniale smile ... bardzo bedę chcial osobiscie sprawdzic ta gre.
    • solokazama Re: Trailer: Quantum Theory 25.09.09, 00:53
      Jako fan Gearsow - bardzo mi sie podoba. Jak komu spodoba sie Gears, a Quantum nie, to uprawia regilie i fanboystwo, a nie granie ; )
    • kbrs Re: Trailer: Quantum Theory 26.09.09, 12:39
      gearsy uwielbiam, to wyglada slabo suspicious
      do tego lubie gearsy za ten brudny klimat, ciezka bron, pily, hektolitry krwi, a nie za jakiejs swiatelka, przepakowane laski, brzydkie demony i reszte tej calej fantastyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka