Dodaj do ulubionych

polski dylemat!

19.03.11, 21:23
Z pomocom Internetu zniszczyli my Polokom pora ich idolow, czytej uswiadomiyli my ich, ze zarowno Mieszko jak i Copernigk, Witt Stwosz, Zyndram ze Maszkowic, Marcin ze Wrocimowic, Zawisza Czarny, Matejko, Fredro jak i setki innych "Polakow" nie sa ze polskich rodow.
Jak myslicie o kogo Polokom im najbardzi idzie?
Obserwuj wątek
    • hans-jurgen Re: polski dylemat! 19.03.11, 21:49
      Sprobuja zgodnac, pewnikiym idzie o tego Miyszka, bez niygo colko historia polskiyj
      panstwowosci muszo se na nowo napisac.
      Co padosz mom rech, abo ni?
    • berncik Re: polski dylemat! 19.03.11, 21:50
      Mysla ze im o Matejki najbardzi szuo .Fajne patriotyczne obroski malowou,i obojetnie jakego pochodzynia bou ,Gorolskygo "wyznanio "nie idzie mu odmowic.
      • gryfny Re: polski dylemat! 19.03.11, 22:07
        jo godom o Zawisza mu idzie
        • ballest Re: polski dylemat! 19.03.11, 22:24
          Gynau, Gryfny zgod, chodzi o Zawiszy Czarnego, czytej Zauusiussa de Garbow, dlo Polokow to najslynniejszy Ritter we sredniowieczu do tego wzor do Polokow i polskich Harcerzy a tu se okazuje, ze on jest ze niemieckiego rodu, tego nie potrafiom spokopic, nawet swietej pamieci Bolek5 tego mi nie chciou uwierzyc !
          Mozesz na mnie polegac, jak na Zawiszy,
          czytej jak na Niemcu ;)
          • gryfny Re: polski dylemat! 19.03.11, 23:05
            dyc wiem ze historia to twoj "konik"
            • cirano Re: polski dylemat! 20.03.11, 11:01
              Wstrzymał słońce, ruszył ziemię...
              ...mie sie zdo, że nojbardzij boli jich strata Kopernika, czego ale oficjalnie jeszcze niy prziznali. To dopiyro Kopernik wprowadzoł jejich nauka w świat. Nauka, keryj w Polsce niy mieli, mimo że mieli UJ, byli richtig zadupiym Europy. Ale jeszcze w XVIII wieku szkolnictwo w Polsce było w rynkach Jezuitow! To i niy dziwota, że wszysko leżało, poza "zdrowaś..."
              • 1fatum Re: polski dylemat! 20.03.11, 11:13
                O każdego po trosze i innych również, bo nie mając autorytetów lub wzorców można się podpierać obcymi, ponieważ liczą się czyny, lub umysł, ale dopisywanie im własnej narodowości jest zwykłym szwindlem, który zawsze się zemści.
                Przecież wzorzec Zawiszy w niczym by nie został umniejszony, gdyby nie został poddany przymusowej polonizacji. Tak samo Kopernik, czy inne autorytety, bo ich czyny nie zależały od narodowego pochodzenia.

Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale w Polsce mamy z narodową skazą widoczna już w piaskownicy, w której dwóch malców obsypuje się piaskiem i ten słabszy woła: "a mój wujek jest policjantem, a starszy brat ci wkopie".

Marzy mi się napisana historia od początku, w zgodzie z prawdą i bez nacjonalizmów. Podobnie jak wczoraj na Discovery Historia ujawniono wcześniej zakłamywaną prawdę o bitwie pod Stalingradem. Cala sowiecka historia była zakłamana i otwarte archiwa ukazały inna prawdę, która nie zmieniła finału, ale pokazała jak do niego doszło.
                • ballest Re: polski dylemat! 20.03.11, 11:24
                  Cirano, ze tym Uniwersytetem to tysz trocha inaczy wyglondou, tak richtig zalozyli go Niemcy, czytej Poloki ze niemieckich rodow do swoich ludzi, takich wlasnie jak Kopernik (Nazwa spolszczono9 na Kopernik dopiero we okresie miedzywojennym) a najwiyncy tam Slonzokow sztudiowali skuli tego nazywano go tysz uniwersytetem slonskim.

Fatum, som Zawisza na 100% wtedy po Polsku nie umiou, bo od kogo by se nauczyc miou, Niemcow spolszczano duzo pozniej, wlozou uech tu kedys historia Lwowa od Papee, tam to pisze na przykladzie Lwowa, a moje dawne przypuszczenia se tam potwierdziouy
                  • cirano Re: polski dylemat! 21.03.11, 08:48
                    Wiym ballest że tak bouo, ale oficjalnie trombiom wszyscy, że UJ założył polski krol Kazimierz, że uon bez Niymcow i Żydow gołom dupom by świyciył, pomijo sie milczyniym
                    • ballest Re: polski dylemat! 21.03.11, 08:54
                      Ta murowanou Polska za Kazimierza wymurowali kolonisci a nie Poloki, przyklad murowanego Krakow a to potwierdzou, nawet Kosciou Mariacki ze jego hejnalem Polski nie jest!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka