Gość: paperCUT Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.spokonet.com 25.09.09, 12:36 a ja nie polubiłam i tez nie mam 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.nba.ie 25.09.09, 13:25 ile bedzie kosztowala polska wersja borderlands i czy bedzie mozna w niej grac w coopa? (games for windows olewa polske z gory na dol stad pytanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 14:29 @SS Fajnie że próbowałeś, ale my jeszcze nie. Albo się zabija magię gier (vel Wasz artykuł), zamieszczając wszelkie info na jej temat, albo się o tym pisze (bad, bad SS!). Tutaj w sumie niczego filmik nie zdradza (...powiedzmy ), więc szkoda że "zaspoilowałeś". Pewnie nie ja jeden zastanawiałem się czy wysadzę go w powietrze granatem, czy rozbiorę za pomocą jakiegoś assault rifle'a... (nie) dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
knowicz Re: "Zza kulis" Borderlands 25.09.09, 14:40 @Ian Mam pomysł od dzisiaj będziemy bojkotować wszystkie artykuły ze spoilerami do gier. Odpowiedz Link Zgłoś
w_a_n Re: "Zza kulis" Borderlands 25.09.09, 14:52 Gdyby to jeszcze miało szansę coś dać... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: "Zza kulis" Borderlands 25.09.09, 15:12 @Ian - nic nei zespoilowałem, bo ten robocik prowadzi tutorial i już w ciągu pierwszej minuty gry możesz się przekonać, czy da się go zabić czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:26 @SS Widzisz?! Widzisz?! Znowu spoilujesz... A ja marzyłem, że będę miał takiego robocika w grze... =P Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: "Zza kulis" Borderlands 25.09.09, 16:13 @Ian - może będziesz miał, cholera go wie, on się później tam gdzieś kręci a ja widziałem tylko sam początek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.09, 16:22 i po co to, zeby przekazac "a ja juz widzialem, a wy nieeee, kto chce k.. mnie dotknac"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeslawwp Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 20:29 czy ja mam omamy słuchowe, czy wy też słyszycie w 25 sekundzie "daj, daj, daj ty nicponiu jeden" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.chello.pl 26.09.09, 12:00 up@ rzeczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RhinoX Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.ip.amg.net.pl 06.10.09, 08:25 Silent Hill, szczególnie pierwsza część. Jedyny i prawdziwy horror . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś brzęczy Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.chello.pl 09.10.09, 09:00 Hehe, świetny trailer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: publikum Re: "Zza kulis" Borderlands IP: *.chello.pl 10.12.09, 10:59 Inteligentne i oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś