Dodaj do ulubionych

Trailer: Super Street Fighter IV

29.09.09, 16:49
Bezsensowne rozwinięcie wpisu - takie spostrzeżenie wyciągnie każdy, kto sobie filmik na głównej obejrzy. Nie marnujcie ludziom sekund życia.
Obserwuj wątek
    • szemrany_typek Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 16:51
      pewnie wyskoczy, jednak nikt nie każe kupować

ja tam się cieszę z odświeżonego streeta

8 nowych postaci to i tak więcej, niż w tekkenach virtua fighterach, soul caliburach i doa
    • argeth Re: Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 17:31
      Ale w SF jest wiele postaci na jedno kopyto. Ryu, Ken, Sakura, jeszcze pare innych mają praktycznie te same ciosy i różnią się nieznacznie. Nie zdziwiłbym się jakby te 8 postaci miały jako główny atut swoją wersję hadoukena.
    • hiki1337 Re: Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 18:12
      Nawet nie wiecie ilu graczy, którzy naprawdę w tę grę grają, czeka na nową wersję. Przypominam, że w Street Fighter'a gra się na turniejach, więc kolejne odsłony tej samej części są bardzo potrzebne. SFIV to dobra gra, która jednak ma dużo słabszych elementów. Wraz z nową wersją, nie jakimś tam patchykiem DLC, Capcom będzie miało szanse wprowadzić duże zmiany. Oni zawsze mieli taki system i zawsze ostatnia iteracja była najlepsza. BTW ja czekam już na 3 część SF4 smile
    • spideros02 Re: Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 19:00
      Moze i odgrzewany kotlet ...ale muzyka w Trailerze Piekna :] Trzeba sie przymierzyc do tego tytulu bo poprzedni gyl zajefajny.
    • spideros02 Re: Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 19:00
      Bialo byc BYL nie gyl..sorki za bladsmile
    • dezerter216 Re: Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 20:23
      Filmik jest piękny , ta walka wygląda obłędnie ja takie filmiki mógłbym się na oglądać. Jakby takie walki w anime były (choć w nielicznych są) to byłby to nowy poziom big_grin Ja się cieszę na SSF IV zgadzam się ,że niektóre postacie były prawie identyczne. Podonała mi się C.Viper bardzo fajna mocna i oryginalna postać big_grin Oby takich więcej
    • mersi61 Re: Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 20:55
      wypowiedź mojego kolegi dotycząca SFIV(pierwszy raz w nią grał i pierwsza z serii jaką grał: " o k#$@wa co to za zj*^@%a gra! Grafa jak na PS2 i do tego jeszcze h*#^owe sterowanie!"

smile
    • elmo-chan Re: Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 21:08
      mnie najbardziej dziwi dlaczego tego na tgs nie pokazali... to jakaś wieka wpadka capcomu
    • jasiubc Re: Trailer: Super Street Fighter IV 29.09.09, 21:31
      Tradycja jest tradycją wink kolejny pod tytuł pewnie będzie Alpha, Turbo, Hyper, co tam jeszcze było ? big_grinbig_grin w każdym razie 8 dodatkowych postaci to nieźle, trzeba sprzedawać aktualnego SF4 póki można bo potem może być ciężko wink
    • mihnu Re: Trailer: Super Street Fighter IV 30.09.09, 00:12
      skos na kase smirk
    • vaderous2 Re: Trailer: Super Street Fighter IV 30.09.09, 16:18
      ka-meeee-haa-meee big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka