Dodaj do ulubionych

Trailer: Valkyria Chronicles 2

09.10.09, 17:26
ja mam wrazenie ze ludzie robiacy gry jrpg i trpg uciekaja od robienia ich na ps3/xbox360 jak by bali sie slabej jakosci czy czegos...bo japonskich rpg juz prawie niema uncertain
Obserwuj wątek
    • tomi1988pl Re: Trailer: Valkyria Chronicles 2 09.10.09, 17:57
      ludzie nie robia jrpg'ow na ps3 i 360tce bo koszta produkcji sa zbyt wysokie - przekresla to z miejsca wszystkie oryginalniejsze gry. tak wydadza gre na psp, ds czy wii za 1/10 budzetu gry z konsol hd i sprzedadza wiecej kopii nizby sprzedali na ps360.
      pomijajac juz sam fakt, ze wiekszosc fanow jrpg'ow i srpg'ow przeniosla sie na konsole przenosne, bo to tam one wychodza.
    • hironobu15 Re: Trailer: Valkyria Chronicles 2 09.10.09, 18:15
      Dla mnie to żąden problem, przynajmniej będe miał w co grac jak kupie sobie przenośną konsole;]
    • argeth Re: Trailer: Valkyria Chronicles 2 09.10.09, 18:17
      Ale za to ile poszło plastiku w piersiach ;p Na gierkę czekam z niecierpliwością, zapowiada się must have
    • robin113 Re: Trailer: Valkyria Chronicles 2 09.10.09, 20:52
      @tomi1988pl sądze też, że większa popularność konsol przenośnych w Japonii mogła się do tego przyczynić, na czym cierpi pozostała część swiata (jakaś część).
    • tomi1988pl Re: Trailer: Valkyria Chronicles 2 09.10.09, 22:06
      nikt nie cierpi poza osobami, ktorym sie wydaje, ze jak gra nie ma 720p to jest kiepska.
      developerzy sie ciesza, bo za niewielkie pieniadze moga zrobic jrpg/srpg, ktore zarowno beda oryginalne i takie jakie od poczatku zakladali jak rowniez sie sprzedadza i przyniosa zyski,
      gracze sie ciesza bo maja mnostwo swietnych oryginalnych gier jrpg i srpg, ktore na konsolch hd nigdy by nie powstaly.
      ja mam psp i sie bardzo ciesze z tego co developerzy robia.
    • buliman Re: Trailer: Valkyria Chronicles 2 10.10.09, 01:44
      O_o ALE BUFORY !
    • cicone_youth Re: Trailer: Valkyria Chronicles 2 10.10.09, 14:28
      trochę ta czarodziejka z księżyca na końcu trailera osłabiła mój enztuzjazm ale i tak wygląda na interesującą pozycję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka