Dodaj do ulubionych

Trailer: Dust 514

10.10.09, 15:03
Mniom, moniom. Fajne ale że to fps ,to mnie to już nie rusza.
Wolałbym jakiś odpowidnik konsolowy space sim'a z wsparciem dla klawiatury jak to miało miejsce przy U3 na ps3.
pozdro
Obserwuj wątek
    • lutoslav Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:13
      Jaram sie^^
    • tomi1988pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:27
      jestem ciekaw jak duze beda mapy oraz ilu graczy moze jednoczesnie byc na jednym serwerze - przy takiej oprawie, ktora spokojnie rozwala Killzone 2 czy Uncharted 2 jestem ciekaw jak osiagna to wszystko w grze mmo. no i ciekawi mnie integracja z EVE Online.
    • he-man-pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:33
      Jak na render to norma.. Pewnie wyjdzie z tego kolejne area51 czy tez Haze
    • mi-go Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:42
      tomi...hahahaha. tak, tak, króciutki filmik z niewiadomo jakiej platformy i od razu zabija oprawą k2 i U2. Chyba nie grałeś w żadna z tych gier bo w K2 takie akcje jak tutaj to norma...
    • tomi1988pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:43
      tyle, ze to nie render, a gameplay gry.
    • martin1841 Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:45
      kolejne mmo?
    • kauczuchowski Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:54
      tomi1988pl - oceniasz grę po randerze? Spójrz ze to nie jest nawet gameplay. Do tego rozwaliłeś mnie stwierdzeniem że jest ładniejsza od K2 i U2 - heh a widziałeś to drugie an oczy. Btw o czy my gadamy Dust jeszcze się nie ukazało i nic o niej nie wiadomo...
      PS.Wszechwiedzący to ty jesteś, nie powiem, skąd geniuszu wiesz ze to gameplay?
    • genkamyk Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:57
      tomi, możesz być pewny ze nie będzie tak wyglądać na xboxie. jak na razie żadna gra na xboxie nie ma startu do u2 czy kz2 także możesz się już przestać podniecac
    • he-man-pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 15:58
      tomi 58sekunda - ladnie wyrezyserowany upadek bohatera.. Naprawde uwazasz, ze to gameplay ingame? Caly ten filmik to sciema niczym slawny trailer KZ2 z 2005rokuwink
    • marcin-ka Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 16:06
      "przy takiej oprawie, ktora spokojnie rozwala Killzone 2 czy Uncharted 2"

smile Owszem, wygląda bardzo ładnie, ale Ty najwyraźniej nie widziałeś tego, co się dzieje w KZ2 czy U2 smile
    • he-man-pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 16:15
      Ja w KZ2 gralem i wiecej sie dzialo w starym COD4 (bomba atomowa dawala rade) anizeli w Killzone (jakbym caly czas gral w jeden level).. A co do U2 to nie gralem w porownaniu do marcinka oraz kamyczkawink W jedynke za to gralem i mam calaka, ale tez jakiejs dynamicznej akcji w niej nie widzialem..
    • sprawie-dliwy Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 16:39
      Tomi = Tracer powinieneś się leczyć chłopcze, bo to nawet nie jest śmieszne co ty człowieku mówisz, jesteś fanatykiem swojej konsoli, tylko szukasz okazji żeby wylewać swoją złość i zazdrość na konsole sony. Wcale bym się nie ździwił że byś był zdolny do tego co fanatycy Islamu tylko do microsoftu tak masz już wyprany mózg.
    • he-man-pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 16:43
      Zeby nie bylo, to uwazam KZ2 za gierke z piekna grafika i kilkoma efektownymi momentami (zabraklo mi w niej zroznicowania planszy oraz braku serca - co spowodowalo ogolna nude), za to Uncharted1 mnie sie bardziej podobal ale nie bylo w nim az tyle efekciarstwa (z trailerow dwojki widze, ze jest inaczej co cieszy)
    • tomi1988pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 16:52
      zarowno Rage jak i Crysis 2 bedac w wersji alpha na 360tce wygladaja lepiej zarowno od Killzone 2 jak i Uncharted 2. Kingdom Under Fire 2 rowniez rozwala KZ2 na lopatki - grafika na poziomie KZ2 przy ogromnych poziomach typu sandbox(zamki,lasy, miasta itp. i wszedzie mozna wejsc) i tysiacach przeciwnikow na ekranie(ogromne kilkunastometrowe potwory, smoki, ludzie, machiny wojenne, a nawet kikudziesieciometrowe monstra). trailer gry w wersji na 360tke:
      www.gametrailers.com/video/debut-trailer-kingdom-under/42669
      (nie wiem czemu ja wymieniaja jako gre na ps3 skoro MS jest wlascicielem praw do marki, wydawca jak rowniez to na jego zamowienie powstaje ta gra jak rowniez od poczatku jest przez samego developera opisywana jako gra ekskluzywna, alt to GT wiec oni zawsze maja bajzel)
    • kkrt00 Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 16:52
      he-man-pl to jest z gameplayu [14 minutowy gameplay z fanfestu CCP - www.youtube.com/watch?v=ED-YF-v7WCw&feature=player_embedded]
      NIe wiadomo nic o tej grze? Bardzo duzo o niej wiadomo.
      Skonczy jak Haze i Arena51? Nie, gra jest robiona przez jednego z najlepszych developerow obecnie, ktory w sumie ma wiecej pracownikow niz Naughty Dogs i Polyphony razem wzieci.

Strona o Dust 514 - www.dust514.org/
    • tomi1988pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:05
      kkrt00, wow myslalem, ze ten gameplay usuneli z YT(podobnie bylo z brink gdzie usuneli praktycznie wszystkie filmiki nakrecone na PAX). jestem ciekaw jak bedzie wygladac beta tej gry(to demko pochodzi jeszcze podobno z alpha version)
    • tomi1988pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:11
      zreszta ten gameplay(zwlaszcza druga czesc gdzie pokazuja te same miejsca z trailera w samej grze) tylko udowadnia to co wczesniej pisalem - gra jak na razie zapowiada sie na rownie potezny tytul od strony oprawy jak Crysis 2 czy Rage.
    • czezare_pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:15
      @tomi1988pl
      Zwracam Ci uwage, abys swoim trollowaniem i tanim prowokowaniem fanbojow Sony nie powodowal dalszego obnizania i tak juz niskiego poziomu tego forum...
    • czezare_pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:19
      A wracajac do tematu to gra wyglada zadziwiajaco pieknie, o ile jest to trailer in-game. Nie mam jednak co do tego pewnosci czy tak jest w istocie. Boje sie jednak, ze powtorzy sie casus np Darksiders. Trailery genialne, a sama gra do zsypu...
    • marcin-ka Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:22
      "zarowno Rage jak i Crysis 2 bedac w wersji alpha na 360tce wygladaja lepiej zarowno od Killzone 2 jak i Uncharted 2."

Tak, tak, już to przerabialiśmy na przykładzie Forza 3 smile Weź na wstrzymanie, poczekaj, aż te gry wyjdą i nie ośmieszaj się, proszę.

"Ja w KZ2 gralem i wiecej sie dzialo w starym COD4 (bomba atomowa dawala rade) anizeli w Killzone (jakbym caly czas gral w jeden level).. A co do U2 to nie gralem w porownaniu do marcinka oraz kamyczkawink"

Ale wiesz, że w KZ2 też możesz się bliżej zapoznać z bombą A? W ogóle ta gra pokazuje pazurki dopiero w multi, bo singiel jest moim zdaniem zbyt ciasno oskryptowany i faktycznie nudnawy (mam w tej chwili skonczone niecałe 20% i szczerze mówiąc wolę sobie pobiegać offline z botami). Co do U2, to przecież jest ogólnodostępne demo multi i już tutaj grafika, kolokwialnie rzecz ujmując, ryje beret, co stwierdzam po dłuższej zabawie z opcjami kamery podczas odtwarzania zapisanych wcześniej rozgrywek. Regulowany DOF i ogniskowa, widoki z dowolnego punktu na mapie, wszystko pięknie śmiga w realtime, przy teksturach, którym naprawdę niczego nie można zarzucić. Z pewnością w przyszłości pojawią się gry ładniejsze, ale trzeba będzie na ten moment jeszcze poczekać.
    • tomi1988pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:23
      lol ty nazywasz stwierdzanie faktow trollowaniem?
      obejrzyj sobie gameplay'e Crysis 2, Rage, KUF2 czy powyzszy trailer Dust 514, ktory rowniez pochodzi z rozgrywki - wszystkie te gry wygladaja lepiej od killzone 2, a Rage jak i Crysis 2 w obecnej fazie produkcji wygladaja rowniez lepiej od Uncharted 2(Dust 514 tez pewnie bedzie mial lepsza oprawe od Uncharted 2 biorac pod uwage, ze developer ma jeszcze przynajmniej rok pracy przed soba, a jako, ze jest to MMO szczena opadla mi na podloge).
    • he-man-pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:31
      W sumie.. Troche mnie kkrt00 oraz tomi przekonaliscie i faktycznie moze byc jak piszecie, ale i tak do konca nie jestem przekonany ze to in-game trailer.. I fakt sa te same miejscowki oraz elementy co w trailerze..
    • marcin-ka Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:35
      "obejrzyj sobie gameplay'e Crysis 2"

Np. ten?
      www.youtube.com/watch?v=p--dVZiJU7o
    • don_wroc_love Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:47
      spieracie się w mmofps który nawet mnie nie zainteresował big_grin a jestem fanem fpp smile
      szczerze powiedziawszy zamiast tego Dust514 wolę coś takiego
      www.youtube.com/watch?v=H2EIsnr_cv4&feature=player_embedded#

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka