Dodaj do ulubionych

Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10

13.10.09, 22:11
Moze ktos chce ogrodek na s 1??? Oddam go za ogrodek na s 10. Moze byc nawet
zachwaszczony-sama go oczyszcze smile Wystarczy ze mi go zalozycie, bo nie mozna
zalozyc 2 z jednego komputera na tym samym serwerze. Jezeli ktos jest
chetny-polecam sie smile
Obserwuj wątek
    • caffe_mocca Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 13.10.09, 22:35
      a to dziwne ze nie mozesz...
      ja mialam na 3 serwerach z tego samego kompa zakladane ....
    • ez-aw Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 13.10.09, 22:50
      agusia.wino napisała:
      bo nie mozna
      > zalozyc 2 z jednego komputera na tym samym serwerze.

Fakt, na tym samym serwerze nie można. Tylko co da ci ogródek który dostaniesz od kogoś?? Przecież system szybko wyłapie, że na oba wchodzisz z tego samego IP. A jak będziesz pisać umowy między ogródkami na niskie ceny, to zablokują oba konta.
      Jaki jest sens?
      • agusia.wino Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 14.10.09, 08:11
        Z jednego komputera mozesz wychodzic tyle razy ile ci sie podoba-przeciez
        internet jest wszedzie tak? A jabys poszedl do kogos na kawe i chcial sprawdzic
        co tam na twoim ogrodzie slychac a twoj znajomy mialby ogrod na tym samym
        serwerze co ty to co? Nie moglbys? za to napewno nie zablokuja ci konta. A umowy
        wysle sobie raz na miesiac i podejrzewam, ze tez nie wylapia... smile
    • matysiaczek.0 można, można, można!!!!! 14.10.09, 08:46
      co Wy gadacie...właśnie przed chwilą załozyłam sobie ogródek na 12 serwerze, tam gdzie mam swój stary..żeby nie było wątpliwości: zakładałam z tego samego kompa, z tego samego IP (nie mam neostrady), a więc da się...

• abri Re: można, można, można!!!!! 14.10.09, 10:49
        my tez z mezem zakladalismy na tym samym kompie w domu, z tego samego IP
    • funkcjonariusz_angua Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 14.10.09, 13:06
      Bo to nie chodzi o to, że się nie da założyć, bo się da. Chodzi o to,
      że posiadanie 2 ogródków na jednym serwerze jest zabronione. Nic Ci
      to nie da, że ktoś założy z innego kompa,skoro będziesz na ten ogród
      wchodzić ze swojego. ZI ma boty, które wyłapują konta z tym samym IP
      na jednym serwerze, więc jeśli będziesz robić jakieś machlojki to
      spodziewaj się bana:]
      • matysiaczek.0 Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 14.10.09, 13:10
        no w sumie masz racje, ale gdzieś na oficjalnym forum jest takie miejsce, gdzie można zgłaszać dwa różne konta z jednego IP..ludzie piszą np: ja i mój mąż ten sam IP, albo moje dzieci - ten sam IP na jednym serwerrze smile
        • funkcjonariusz_angua Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 14.10.09, 13:26
          Widziałam tosmile Ale oni po prostu mają to samo IP, a autorka ma zamiar
          używać 2 ogrodu jako ogródka wspomagacza dla pierwszego, z tego co
          zrozumiałam, a to już może się adminom nie spodobać big_grin
          • matysiaczek.0 Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 14.10.09, 13:34
            tego akurat jasno nie powiedziała...(że jako wspomagacza)
            ale:
            1. nic jej nie zrobią, jeżeli nie będą się owe ogródki kontaktować (umowy)
            2. jak będzie czyściła jedno konto, kosztem drugiego to i tak wyłapią, więc jeżeli o to chodzi, to masz rację

jeżeli chce mieć po prostu dwa ogrody na tym samym serwrze, zupełnie oddzielnie zarabiające na siebie, to niech sobie ma, tylko powiadomi o tym "władze", że np brat i siostra. U mnie w gildii jest mama dwójki dzieci, co ich dwa ogrody obrabia, jak dotąd nikt nic jej nie zrobił, chociaż nazwy ma podobne nawet.

kurcze niech założycielka w końcu napisze, czemu zależy jej na tym samym serwerze..
            • funkcjonariusz_angua Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 14.10.09, 14:05
              No przecież napisała, że ma raz na miesiąc będzie sobie wysyłać umowy i
              ma nadzieję, że jej nie wyłapią. No chyba, że będzie je sobie wysyłać
              na takich samych warunkach jak do innych graczy, ale nie sądzę żeby o
              to jej chodziłotongue_out
              • agusia.wino Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 14.10.09, 16:19
                Nie wiem po co wam to wiedziec do czego mi ten ogrodek??? Po prostu jest mi
                potrzebny... smile Pozatym nie wiem czy wiecie, ale niektoe gildie przesylajac
                swoim krasnalom umowy z warzywami w ten wlasnie sposob pomagaja sobie w
                uzbieraniu na 2 czy 3 ogrod. W ten sposob szybciej buduja cud swiata...
                i jakos nikt ich nie wylapuje tak??? smile
                • bernimy Re: Zamienie ogrodek na s 1 na ogrodek na s10 15.10.09, 14:49
                  A ja mam na tym samym serw. dwa ogródki (jeden mój, drugi męża) i
                  obydwa obrabiam i na dwóch komputerach i nic.
                  I codziennie przesyłam umowy, korzystne i nie. I nic.
                  • kama_msz agusia 15.10.09, 22:46
                    ja ci mogę oddać na serw. 10, nie chcę w zamian innego.
                    chcesz?
                    • agusia.wino Re: agusia 16.10.09, 22:42
                      Jasne ze chce!!!! Nazwe i haslo przeslij mi na maila ok?

agusia.wino@gmail.com

Dzieki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka