arczikun 28.10.09, 09:19 Tylko dlaczego na niektórych zdjęciach (np ze strojem cheerleaderki) bohaterka wygląda....tak strasznie aseksualnie. Blee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peesu Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 09:27 redaktor będzie miał problem z graniem, bo jedną ręką jest to trudne Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 09:37 Faktycznie, bohaterka ma w sobie coś wybitnie odpychającego A co do strojów - zdecydowanie lepiej gdy są, niż gdyby ich nie było Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 09:46 odpychającego? no nie wiem... za to zaczynam rozumieć skąd 40/40 w Famitsu Odpowiedz Link Zgłoś
crazysztof69 Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 09:48 peesu, chyba był taki poziom trudności co można było grać tylko jedną ręką Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_frytek Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 09:53 Nie jedną ręką a jednym guzikiem, można równie dobrze stopą grać :] Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 09:54 odpychajacego? wy sie nie znacie. niezly milf w grach jest zawsze lepszy od typowo growych panienek stroj gimnastyczny mimo wszystko najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
calico-is-me Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 10:37 Po pierwsze, twarz tej laski jest nieproporcjonalna do reszty ciała, wygląda to sztucznie. Po drugie tworzony jest wokół tej gry Hype, bo właśnie niczym więcej ta gra nas nie może zainteresować oprócz kręcącą się dupą przez całą grę. Po trzecie, Famitsu żadną wyrocznią nie jest, skoro oceniają naprawdę wysoko gry pokroju Pokemonów. Po czwarte skończcie już z tymi screenami tej Bajonety bo naprawdę wygląda okropnie, jeśli komuś się ona podoba to widocznie ma tak słaby gust, że rzuci się na każdego paszteta na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
okoolarnik Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 10:50 wszystkiemu winna pokraczna poza, bardziej tych cycków już się nie dało wypiąć, przy niektórych ujeciach wygląda naprawde koszmarnie: polygamia.pl/Polygamia/51,95339,7194108.html?i=2 Odpowiedz Link Zgłoś
respev Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 10:54 1) Dlaczego ona ma takie koślawe nogi? 2) Dlaczego wyłamuje sobie ramiona w okolicach łopatki? Wyglądają jak ramiona paralityczki. Odpowiedz Link Zgłoś
teegade Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 10:57 moim zdaniem ma troche mala glowe w stosuku do reszty ciala. kiedys jak bylem mlody to ogladalem film sok z zuka i tam tez byl albo byly takie stwory z wielkim tulowiem i bardzo mala glowka. z tym wlasnie kojazy mi sie troche bayonetta. co do twarzy to troche podobna jest z okularow do Anastacii. Odpowiedz Link Zgłoś
dalthon Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 11:05 prafrazując: "Coś czuję, że gra Platinum Games będzie kolejną 'skośną' produkcją, której nie tknę nawet kijem" Odpowiedz Link Zgłoś
oldpeter Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 11:20 Po pierwsze; newsy o tej grze to czysta prowokacja w dziennikarskim stylu. Po drugie; jak widać, nie myliłem się. Więcej jest "zbliżeń" na "ciało" tej wirtualnej pseudobohaterki, niż recenzji mechaniki gry. Prowokacja, stymulacja, niskiego lotu socjotechnika. Dobra gra obroni się bez seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
senseipl Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 11:23 Chyba czas kupić xkloca obrót. Odpowiedz Link Zgłoś
peesu Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 11:30 bo ta gra nie ma mechaniki, głównie naciskasz klawisz strzału i skaczesz dookoła jak głupi. idealne dla pryszczatych młodzieńców, którzy w ten sposób zaspokoją się na dwa sposoby jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
roozx Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 11:56 No no jestem z was zadowolony :] Elegancko wyłapaliście co w tym modelu nie gra - głowa i ciało to dwie osobne bajki, od siebie dodam że postać jest jakaś prosta (widać że ma mało poly)głowa jest mocno wycofana i wygląda jak doczepiona na siłę do jakiegoś robota. Źle to wygląda na screenach i nie powinni się tym chwalić. W grze jako tako się broni, widzę że ostro kapiszonujecie produkcję - marketing dostosował się do obecnych czasów i praw rynkowych - nie ma co ich za to za bardzo pałować. Ja osobiście chętnie w to zagram, lubię klimaty DMC i Castlevanii - tutaj design wrogów jest naprawdę spoko, plus do tego motoryka walki jest niezła ( co do trudności samej gry to nikt was nie zmusza do grania na easy moje orły ) A co do głównej heroiny - bardziej mi pasuje Baya niż głupawo-amerykańsko-pseudo-dowcipny Dante z DMC3, DMC4 (Nero też lepszy niż Dante) Odpowiedz Link Zgłoś
ravpelc Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 13:18 nie wiem co jest bardziej KICZOWATE rozgrywka czy główna bohaterka <ŻAL> ale oczywiście każdy ma prawo wyboru i może mu się podobać co tylko sobie zapragnie, ja za to nie dałbym nawet eurocenta Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 13:35 no ta, bo przeciez wszyscy wiemy, ze arcygejowski God of War z pseudo systemym walki jest lepszy od prawdziwego hack'n'slash'a jakim jest Bayonetta. przeciez wszyscy pryszczaci mlodziency do tej pory zaspokajali sie grajac polnagim kulturysta Bayonetta to jedna z najlepiej zaprojektowanych postaci w obecnych grach - wyrazista, oryginalna, z wlasnym stylem i wdziekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
die_hard_trilogy Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 13:41 Zauważcie, że na drugim i trzecim obrazku to jest właściwie ta sama głową doklejona . Odpowiedz Link Zgłoś
dukakabubu Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 14:44 @tomi1988pl - Jasne Kratos jako spartanin (mimo że spartanie walczyli nago, żeby nic nie krępowało ruchów ) powinien ubrać się w jakiś kożuch żeby nie pokazywać klaty bo to gejowe. Jak ktoś jest homofobem to zawsze sobie coś znajdzie. Co do Bayonetty to ta babka jest naprawdę aseksualna. Chcesz zobaczyć seksowną bohaterkę gry to popatrz na Rubi z Wet. Odpowiedz Link Zgłoś
xm16e1 Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 14:50 Wszystko fajnie , stroiki super gites ,ale do 3/4 z nch nie pasuje w ogole lepetyna bohaterki ;p Powinni jej zmienic fryze , wywalic te pingle i bylo by gites. Odpowiedz Link Zgłoś
dukakabubu Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 14:53 @ tomi1988pl. Jak ktoś jest homofobem to zawsze sobie znajdzie jakiś powód żeby się przyczepić. Dla twojej wiadomości to Spartanie, a nim jest Kratos, walczyli nago żeby nic nie krępowało ich ruchów. Więc twórcy i tak w trosce o twoją jakże silną moralność ubrali bohatera w gacie. Ale wiem wolałbyś żeby był ubrany ubrany od stup do głów. Wtedy byłby naprawdę męski....A co do Bayonatty to jest mega aseksualna. Chcesz zobaczyć seksowną bohaterkę gry to zagraj w Wet. Odpowiedz Link Zgłoś
roozx Re: Bayonetta ma całą szafę 28.10.09, 15:08 @tomi1988pl - kratos był spartaninem! a oni walczyli nagolasa! tak aby nic nie krępowało ich fifraków, bo jak wiadomo męskie przyrodzenie to także śmiercionośna broń - można przycelować z tego w oko i przebić się do mózgu! - to było tak zwane spartańskie fatality! (atakowali tak wtedy kiedy mieli już obcięte wszystkie ręce i wszystkie nogi, wybite zęby i obcięte uszy!) Bayoneta jest a seksualna czasami, ale jak ją ładnie położą na plakacie to fajny z niej model postaci. A jak ktoś jest homeofobem to bierze antybiotyki i ma grzyby w jelitach! Flame on! Odpowiedz Link Zgłoś