gammar 17.11.09, 16:40 Złapałem srebro ! Kochana, zapytałabyś się Ag czy wymieni się za wampirka ? Oczywiście breedy dla was ! P.S. Umiem świetnie przenosić ( lata praktyki, co było widać po moim wcześniejszym koncie ) , prosze zależy mi Dziękuję, z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganoreg Re: Aganoreg ? 17.11.09, 19:26 Ale to byla transakcja wiazana, wiec decyzja nalezy wylacznie do Edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Aganoreg ? 18.11.09, 17:51 poniwaz zlota juz nie mam, ani srebra to sie wycofalam. jak ktos chce inny to jak najbardziej, nawet jak ktos bedzie mial zloto lub srebro to moge od siebie dorzucic dina, tylko za obietnice ze kiedys dostane zainfekowane Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aganoreg ? 18.11.09, 19:05 edycja_kopiuj_wklej napisała: > poniwaz zlota juz nie mam, ani srebra to sie wycofalam. jak ktos chce inny to > jak najbardziej, nawet jak ktos bedzie mial zloto lub srebro to moge od siebie > dorzucic dina, tylko za obietnice ze kiedys dostane zainfekowane Ok, moge zapytac aquagirl czy nadal ma wampira (strona padla, wiec nie widze). Tylko nie znam gammara i wolalabym nie posredniczyc (w sensie podawania hasla do jaskini). Co do ciebie mialam pewnosc, ze jak cos pojdzie nie tak, to wampira nie wezmiesz. Chyba ze umowicie sie tak, ze ty przerzucisz z konta gammara do ag i odwrotnie, a gammar odda tobie pozniej jajko, a ty podarujesz mnie za fatyge (byc moze) Ale prosilabym, zebyscie uzgodnili to i dali mi znac. Odpowiedz Link Zgłoś
gammar Re: Aganoreg ? 18.11.09, 19:38 Ok, 2 breedy dla was. Możemy zrobic tak... Dam edycji srebro , wy wszystko zrobicie ( umowy itp) a jak juz wampir bedzie u edycji to [przeniesie go mi. Ok ? Ja narazie nic nie moge zrobic bo nie mam kompletnie czasu ! w pracy jestem prawie caly dzien , teraz tez a wiec sorry za byki. Wiem ze nie mozecie mi tak od razu zaufac, wiec sadze ze ja wam moge. Dozobaczenia, Gammar Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aganoreg ? 18.11.09, 19:49 Gammar, bez urazy prosze. W jakis sposob recze, ze nikt szwindlu nie zrobi, wiec nie chce ryzykowac, a ty jestes dla mnie nowy. Mysle, ze jajo dostane od Edycji, gdy jej wampir podrosnie Czy Edycja ma twoje haslo czy sam do niej przeniesiesz? A na razie i tak dragcave nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Aganoreg ? 18.11.09, 20:02 hmmm, ale ja po ostatniej utracie zlota mam depresje na przenoszenie czyli ogolnie boje sie, ze strace. Moje jajka to tam pal licho najwyzej poklne troche, a czyjes to juz takie troche ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aganoreg ? 18.11.09, 20:17 Juz jest hatchlingiem, mamy pare dni tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Aganoreg ? 18.11.09, 21:23 A tamta dziewczyn zgodzilaby sie na srebro? Bo od tego trzeba by bylo zaczac rozmowe... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aganoreg ? 18.11.09, 21:28 Tak, juz poprzednio mi pisala, ze moze byc srebro albo zloto. I ze w razie czego za dwa tygodnie bedzie miala nastepne jajo. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aganoreg ? 18.11.09, 09:38 Gammar, a to jest CB srebro? Bo wiele ludzi chce wymienic srebro lub zloto na wampira: forums.dragcave.net/index.php?showtopic=66719&st=380 Odpowiedz Link Zgłoś
gammar Re: Aganoreg ? 18.11.09, 21:05 No to ja już nie wiem Ja moge przenieść ale nikt mi nie zaufa Akurat tak mi się trafiło to srebro... szkoda takiej okazji a wampira narazie nie ma nikt z nas, przydałby się. Co można jeszcze zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Aganoreg ? 18.11.09, 22:14 kurcze,edycja weż żesz to srebro z mojego konta,hasło masz to zaszalej Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Aganoreg ? 20.11.09, 00:10 aganoreg napisała: > Tu jest: > > dragcave.net/view/s90J Hej, ale ten wampirzy hatchling ma już imię - to się chyba nie da przenieść? Czy już po przenosinach jest? W takim razie kto z nas jest szcześliwym ownerem? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aganoreg ? 20.11.09, 15:46 Nikt z nas. Zanim sie dogadalismy, jajo juz poszlo do kogos Odpowiedz Link Zgłoś