Dodaj do ulubionych

Więcej recenzji innych platform

18.07.10, 23:16
Nie wiem czy ten temat był już poruszany, a jak nie to zapytam: dlaczego jest tak mało
recenzji gier na platformy inne niż PS3 i X-Box 360? Właściwie powiem inaczej: dlaczego nie
ma ich już praktycznie wcale? Oczywiście nie licząc gier na iPhona, który jak by nie patrzeć
jednak typową konsolą nie jest, ostatnia recenzja na inną platformę niż wymienione powyżej
to było chyba Little Big Planet na PSP w zeszłym roku. Ja rozumiem, że polska PS3 i X-Boxem
stoi, ale polygamia.pl jako blog/portal o grach powinien dawać więcej recenzji, czyli tego co
chyba wszystkich najbardziej interesuje, gier także z innych konsol. Mnie osobiście najbardziej
boli mało informacji o grach na PSP, które jak by nie patrzeć jest 4 najbardziej popularną
konsolą w Polsce.
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 15:45
      hej,

masz rację, staramy się w tym względzie poprawić.

R.

zarigani napisał(a):

> Nie wiem czy ten temat był już poruszany, a jak nie to zapytam: dlaczego jest t
      > ak mało
      > recenzji gier na platformy inne niż PS3 i X-Box 360? Właściwie powiem inaczej:
      > dlaczego nie
      > ma ich już praktycznie wcale? Oczywiście nie licząc gier na iPhona, który jak b
      > y nie patrzeć
      > jednak typową konsolą nie jest, ostatnia recenzja na inną platformę niż wymieni
      > one powyżej
      > to było chyba Little Big Planet na PSP w zeszłym roku. Ja rozumiem, że polska P
      > S3 i X-Boxem
      > stoi, ale polygamia.pl jako blog/portal o grach powinien dawać więcej recenzji,
      > czyli tego co
      > chyba wszystkich najbardziej interesuje, gier także z innych konsol. Mnie osobi
      > ście najbardziej
      > boli mało informacji o grach na PSP, które jak by nie patrzeć jest 4 najbardzie
      > j popularną
      > konsolą w Polsce.
      • toread Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 16:34
        radek.zaleski napisał(a):

> hej,
        >
        > masz rację, staramy się w tym względzie poprawić.
        >

Tak, pracujemy, żeby obsługa PSP i Nintendo była lepsza.
    • aope Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 17:07
      Jak wydawcy zaczną Polygamii przysyłać paczki z pudełkami do recenzji, to pewnie będą wink
      Mogę się tylko domyślać, że to z tego powodu. Sam pamiętam, że gdy pracowałem w
      jednym z wydawnictw, to dostawałem karton pudełek od CDP z grami...pecetowymi. Każde
      pytanie o konsolowe kończyło się tekstem "nie mamy", albo "mamy jedno pudełko, czekamy
      na zwrot". Dramat. Może od tego czasu coś się zmieniło, ale efekt był taki, że z pudełek
      pecetowych mogłem wybudować piramidę, a konsolowe musiałem kupować sam wink
      Ale generalnie jestem za - im więcej, tym lepiej wink
      • jezozwierz Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 17:19
        Tak z ciekawości pytam: w jakim wydawnictwie pracowałeś?
        • aope Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 17:30
          Internet to podobno anonimowe medium, więc niech takim - chociaż pozornie - pozostanie wink
          • jezozwierz Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 17:48
            Spokojnie, ja tylko się pytam z ciekawości, może poczytałbym artykuły smile Ale jak nie chcesz
            pisać, to nie ma sprawy wink
            • aope Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 17:57
              Pink Press możesz odrzucić wink
      • radek.zaleski Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 17:20
        przyczyna jest zdecydowanie bardziej prozaiczna - czas.

gier ukazuje się bardzo dużo. zagrać można tylko w część z nich. skończyć - naprawdę
        wybrane produkcje.

żeby ukazujące się gry recenzować rzetelnie trzeba bardzo dużej redakcji.

R.

aope napisał(a):

> Jak wydawcy zaczną Polygamii przysyłać paczki z pudełkami do recenzji, to pewni
        > e będą wink
        > Mogę się tylko domyślać, że to z tego powodu. Sam pamiętam, że gdy pracowałem w
        >
        > jednym z wydawnictw, to dostawałem karton pudełek od CDP z grami...pecetowymi.
        > Każde
        > pytanie o konsolowe kończyło się tekstem "nie mamy", albo "mamy jedno pudełko,
        > czekamy
        > na zwrot". Dramat. Może od tego czasu coś się zmieniło, ale efekt był taki, że
        > z pudełek
        > pecetowych mogłem wybudować piramidę, a konsolowe musiałem kupować sam wink
        > Ale generalnie jestem za - im więcej, tym lepiej wink
        • aope Re: Więcej recenzji innych platform 19.07.10, 17:31
          Czas. Też prawda smile Tzn. też, że PL rynek konsolowo-growy poszedł do przodu, bo te kilka lat
          temu nie było najlepiej wink
          • vaderpl Re: Więcej recenzji innych platform 31.07.10, 01:31
            przydała by się recka Starcraft 2 tongue_out ale ja tak tylko tongue_out
    • north Re: Więcej recenzji innych platform 21.09.10, 14:47
      Postaram się, aby na Poly pojawiało się więcej recenzji gier na PSP i Wii. devil
      • toread Re: Więcej recenzji innych platform 22.09.10, 00:39
        north napisał(a):

> Postaram się, aby na Poly pojawiało się więcej recenzji gier na PSP i Wii. ]:-&
        > #62;

Super ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka