marko1005 Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 19.10.10, 21:21 Może finalny produkt od PD nie będzie się różnił znacząco od napisanej recki, czego życzę wszystkim fanom serii W sumie PD udostępniło tyle materiałów na temat gry że można by napisać recenzję nawet przed premierą, oczywiście traktować ją z przymrużeniem oka.. tymczasem na forum, a dokładnie w tym temacie aż wieje grozą i zawiścią www.youtube.com/watch?v=xotoDy5806Y ehh.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 19.10.10, 22:04 dc_gt, zrobiłam dla ciebie zdjęcie mojego TV z włączonym GT5. Niestety link był trochę za długi i musiałam go skrócić. tnij.org/gt5_jpg Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 19.10.10, 22:13 Jesteś ciekawym przypadkiem z punktu widzenia psychologii. Musisz niezwykle łaknąć uwagi, skoro poświęcasz tyle czasu na pieczołowite wykreowanie swojego elektronicznego alter-ego. Albo pozujesz na trolla w pełni świadomie - co oznacza że prawdopodobnie wiedziesz samotne, pozbawione sukcesów życie i pragniesz skupić wokół siebie jak największe grono odbiorców, albo robisz to nieświadomie - co sygnalizowałoby zapewne zaburzenia innego typu (może jesteś patologicznym kłamcą?). W każdym razie - jak dla mnie twoje posty są bardziej smutne niż zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
combobreaker Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 19.10.10, 22:30 Radze bardziej do życia podchodzić z humorem Bardzo dobra recenzja, tak trzymać, widać jak duże zainteresowanie nią jest, czekamy na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
dc_gt Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 11:46 Brawissimo! Dobrze powiedziane! Cieszę się, ze recenzja wzbudziła takie zainteresowanie. Dziękuję również za wszystkie maile. Gdybym chciał na wszystkie odpowiedziec, zajeloby mi to chyba wiecznosc dlatego tutaj za posrednictwem tego forum wszystkim razem i kazdemu z osobna jeszcze raz dziekuje za wsparcie i slowa otuchy. W nablizszy weekend wypatrujcie recenzji Fable 3! Obiecuje, ze wszelkie uwagi wzialem sobie do serca i tym razem bede bardziej krytyczny. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 12:07 Nie ulega wątpliwości, że Twoja recenzja Fable 3 będzie o wiele surowsza od GT5.... Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 12:10 Ja wiem, że Ty sobie robisz żarty i głupio prowokujesz, ale... Czy ty masz w ogóle prace? Jak komuś może się chcieć pisać "recenzję" na kilka stron A4, tylko po to, żeby "zabłysnąć" na oczach, ja wiem, dziesięciu osób? Odpowiedz Link Zgłoś
s.p. Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 12:17 @rivriet świadomość pisania recenzji dla polygamii bezcenna. nawet jeśli to nie prawda i wie o tym tylko twoja rodzina xD Odpowiedz Link Zgłoś
eliot_ness Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 12:25 Czekam z niecierpliwością, a niedługo przebijesz redaktorów Polygamii i wszyscy czytelnicy będą wchodzić na tę stronę tylko po to, by przeczytać twoje nowe recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 19:19 A skąd ci wszyscy ludzie mają do Ciebie maila? Też bym chętnie coś do Ciebie napisał Odpowiedz Link Zgłoś
robiox360 Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 17:59 Plusy: - GRAFIKA !!! - MODEL JAZDY !!! - Udzwiękowienie - Tysiące samochodów - Nieprawdopodobnie pieczołowicie odwzorowanie trasy - Generator tras dzięki któremu otrzymujemy nieskonczona ilość tras!!! - WRC - Nascar - Karting - DESZCZ! - NOC! - Zmienne warunki pogodowe w real time - USZKODZENIA - Tuning - Kamera z wnętrza pojazdu - A spec i B – spec - Obecność top gear - Klimat i cała otoczka wyscigów Wady: - brak Lol, połowę z twoich plusów można bez problemu znaleźć w innych ścigałkach. Generator tras... Halo: Reach też miało swój edytor poziomów. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 19:40 No, gratuluję, już 2 strony i powyżej 100 postów Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 20.10.10, 19:43 Wątek z największą ilością postów? Odpowiedz Link Zgłoś
dc_gt Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 22.11.10, 20:29 odświezam temat ponieważ chciałbym ogłosić, iż wyrażam zgodę na to aby moja recenzja stała się oficjalną recenzją polygamii. Mozecie umiescic niniejszy tekst na stronie głównej. pozdrawiam dosc_glupot Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 22.11.10, 20:55 Ohhh, dziękujemy za pozwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gecko97 Subiektywnośc 22.11.10, 21:00 Sory, ale myślę, że mój temat powinien wszystko wyjaśnic Odpowiedz Link Zgłoś
cichoociemny Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 25.11.10, 08:02 Epicka??? W którym miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrehehe Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 25.11.10, 16:00 To jak każde z tysiąca aut zostało dopracowane w najmniejszych szczegółach budzi naprawdę podziw. to skoro juz po premierze i mogles juz zagrac, to moze powiesz ze to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
guodek Re: Gran Turismo 5 - Recenzja 25.11.10, 01:26 No chłopaku, dojścia do ludzi z branży to faktycznie masz, szkoda tylko że branży dopalaczy... Odpowiedz Link Zgłoś