toread 20.11.10, 00:56 Hej, mamy weekend - jakie macie plany? W co będziecie grać? U mnie to na pewno Assassin's Creed: Brotherhood i Rage HD na iPhone. Jak znajdę czas, to oczywiście NFS: HP. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flapjack Re: Weekend! 20.11.10, 01:03 Pro Evolution 2009, Bad Company 2. Hmm, moglibyście dodawać takie pytanie co tydzień w piątek na zasadzie newsa Ciekawe w co polygamiści się wiernie zagrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 20.11.10, 01:16 Jest to jakiś pomysł. Spróbujemy za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Weekend! 20.11.10, 01:19 No mi weekend trwa od paru dni więc szału nie ma Gram w to co grałem. Uncharted 2 multi i beta KillZona. No i oczywiście najważniejszy punkt programu czyli wielkie odliczanie. Jeszcze 4 dni;] www.youtube.com/watch?v=kWg-UTeL6-k Btw. kiedy recka na poly? Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 20.11.10, 01:21 Jeżeli pytasz o GT5, to postaramy się jak najszybciej oczywiście. To jednak jest duża gra i na pewno trochę sprawdzenie jej nam zajmie. Generalnie testy powinny się zacząć od poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Weekend! 20.11.10, 03:02 Weekend zacząłem z grupą spotkaniowo-piątkową Polygamii. Najpierw oficjalnie Killzone 2, potem W piątkę graliśmy w U2. Teraz AC Brotherhood (który, już widzę, dzięki ogromie mini misyjek i multi zapełni mi o wiele więcej czasu od AC2, które też wchłonęło mnie na kilkadziesiąt dobrych godzin). W weekend natomiast przyjeżdża do mnie mój dobry przyjaciel z Gliwic (stamtąd pochodzę), w ruch więc pójdą wszystkie co-op i split screeny, czyli PixelJunkShooter, Tomb Raider, Army of Two, Kane & Lynch (jeśli ma split screena), Alien Breed, Motorstorm PR itd. Odpowiedz Link Zgłoś
psfan Re: Weekend! 20.11.10, 09:11 Medal of Honor, Need for speed Hot Pursuit, Bad Company 2 & FIFA 10 Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 20.11.10, 10:25 Z AC: B mam dokładnie to samo. Idę sobie na misję, po czy okazuje się, że 2h później nadal do niej nie dotarłem, bo zacząłem palić wieże, czy szukać glifów. Odpowiedz Link Zgłoś
dc_gt Re: Weekend! 20.11.10, 10:00 ja od kilku tygodni nie moge sie oderwac od gran turismo 5. Poza tym beta killzone 3 (moze w koncu uda mi sie znalezc chwile czasu i napisac o swoich pierwszych wrazeniach ) oraz fallout new vegas. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Weekend! 20.11.10, 13:13 A ja wpakowałem platyne przy okazji potwierdzam, standard cars nie mają widoku zza kierownicy Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Weekend! 20.11.10, 13:56 Też mi się znudził ten GT5 Głównie z powodów graficznych, nie ma co porównywać takiej brzydoty z moją nową PS4. Odpowiedz Link Zgłoś
suchy_ Weekend 20.11.10, 10:07 Pomęczę pewnie trochę to samo, od czego nie mogę się oderwać od kilku tygodni, czyli Fallout: New Vegas. Na liczniku już ponad 50h gry, a mnie w ciąż nie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
ninesly Re: Weekend 20.11.10, 11:37 AC:B i na razie nie widzę innych alternatyw, zwłaszcza że ostatnio się "kolosowo" zrobiło na studiach i z czasem trochę niedomagam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Weekend! 20.11.10, 13:12 Ja ostatnio wsiąkłem w FIFA 11 z dodatkiem Ultimate Team (o czym pisałem tutaj - polygamia.pl/polygamia_forum/w,3051,118434224,118434224,Ultimate_Team_to_najlepsze_co_FIFA_mogla_dostac.html - ale chyba nikt w to nie gra z Poly. Jeśli tylko kolekcjonowanie kart najlepszych piłkarzy pozwoli mi się oderwać spróbuję w końcu The Shoot i Singstar Dance oraz Start The Party! w większym gronie. Demon's Souls też sobie spokojonie czeka, podobnie jak The Fight, ale to już chyba nie na ten weekend. No a wczoraj fajna zabawa z polygamistami w Killzone 2 i Uncharted 2, choć do tego pierwszego było nas zdecydowanie za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 20.11.10, 13:20 FIFA to zdecydowanie nie moja gra Anyway - ktoś mi może podpowiedziec, gdzie jest glif w Koloseum, bo laze i lazeni znaleźć nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
ninesly Re: Weekend! 21.11.10, 00:25 @ toread - jeśli jeszcze nie znalazłeś to jest na samej górze, od zewnętrznej strony, tuż nad Punktem Orientacyjnym Koloseum, pomiędzy piórkiem a Punktem Widokowym - też się nachodziłem, żeby to znaleźć ;P A wie ktoś może w którym dokładnie roku dzieje się akcja Brotherhood? Nigdzie nie mogę tego znaleźć, a nie ma już dat w DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Weekend! 21.11.10, 11:23 Hmm ja gram w RDR , Bad Company 2 , GTA SA Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 21.11.10, 14:32 Znalazłem, tylko teraz nie wiem, jak go odpalić Odpowiedz Link Zgłoś
ninesly Re: Weekend! 22.11.10, 11:34 Jak każdy inny Schodzisz tak żeby złapać się jego krawędzi i "wczłepujesz" w jego wnętrze Odpowiedz Link Zgłoś
seyonne Re: Weekend! 21.11.10, 12:10 Hmm weekend prawie minął Miałem mało czasu na granie bo graliśmy z kumplami w ASG . Jedyne co odpaliłem to Combat Arms na trybie Fireteam , tak żeby się zrelaksować Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Weekend! 21.11.10, 13:29 Ja to dla relaksu bede musial o 16-17 zaczac lekcje odrabiać Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieks108 Re: Weekend! 08.01.11, 16:35 Trzeba zrobić projekt na zaliczenie z programowania a jak się uda to ze znajomymi partyjkę w league of legends wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
doubler Re: Weekend! 08.01.11, 16:42 FIFA 11, Hot Pursuit, może skończę Limbo... tyle gier do ukończenia, że nie wiadomo w co zagrać P.S. @toread - przecież ty podobno nie lubisz "racerów" Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 08.01.11, 16:57 Lubię tylko te zręcznościowe. NFS: HP to moja ulubiona gra z tej serii. Burnouty też trochę mi czasu zżarły przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Weekend! 08.01.11, 18:27 Jak cos to ja teraz mam : NFS Hot Pursuit Gran Turirsmo 5 COD MW2 Bad company 2 i Vietnam Wszystkie na PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfman7 Re: Weekend! 08.01.11, 16:53 Weekend zacząłem od achivmentowania Enslaved i multi w Aassassin's creed brotherhood a w między czasie trochę God of War 2 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
damianuss Re: Weekend! 08.01.11, 16:56 Męczę właśnie Castlevanię na Xboxa, świetna gra. Przez weekend z pewnością jej nie przejdę, a to się dzisiaj rzadko zdarza. A za oknem ciapa, szaro i deszcz pada. Do tego lodowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
tynio Re: Weekend! 08.01.11, 17:10 No ja męcze od 3 tygodni xboxa (PS3 - odpoczywa) i pewnie dziś skończę HALO 3 ODST (wczoraj skończyłem Halo 3 ) A jak się znudzi to pewnie Fable będę męczył Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: Weekend! 08.01.11, 17:15 Dzisiaj: Tron: legacy w kinie Jutro: wieczorna partyjka w Uncharted 2 w multi Odpowiedz Link Zgłoś
lagmanic Re: Weekend! 08.01.11, 17:40 Musze skończyć robić model samochodu i samolotu bo mam na poniedziałek , no i mam nadzieje że pogram sobie trochę . Odpowiedz Link Zgłoś
pwkam Re: Weekend! 08.01.11, 18:45 Ja odświeżam sobie singiel Uncharted 2 po dłuższej przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian0330 Re: Weekend! 08.01.11, 20:22 Ja nadrabiam zaległości Bioshock i Red Dead Redemption Odpowiedz Link Zgłoś
strajker92 Re: Weekend! 08.01.11, 20:36 Na początku przeczytałem "weekend" i pomyślałem o tym nowym filmie.. bue : ( Jakiś film, Big Bang Theory, CS z kumplem i do kościoła ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fisz96 Re: Weekend! Do P.Gnypa AC BH :) 08.01.11, 21:13 Ahh ten AC : BH przeszedłem główny wątek ( BTW. bardzo dziwny koniec i nie wiem czego będę mógł się spodziewać po kolejnej części ) . Ale nie mam czasu na te misję poboczne !! Jest ich naprawdę sporo . Miałem na początku tak samo jak Piotr Gnyp ale po jakimś czasie moja ciekawość przewyższyła mą silną wole . I dokończyłem grę . Po głównym wątku , misjach dla Leonarda , zabiciu agentów i częściowym zebraniu zbroi Romulusa mam 60 % pełnej synchronizacji WTF ? Naprawdę długa jak na AC " poboczna część gry " . Panie Piotrze nie popełnij mojego błędu bo gdy skończysz grę nie będziesz miał " popędu " do włączenia gry . Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! Do P.Gnypa AC BH :) 08.01.11, 21:48 No niestety zrobiłem to jakiś czas temu ;> Odpowiedz Link Zgłoś
masterofblaster Re: Weekend! 08.01.11, 21:24 Ja mam zamiar wreszcie przesłuchać The Wall w całości. A z gier to dokończyć GoW Collection, oraz Angry Birds i zabrać się za F1 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman Re: Weekend! 08.01.11, 22:08 u mnie lipa... męczę Vanquish, ale tak idzie jak krew z nosa nic więcej nie mam bida... Odpowiedz Link Zgłoś
endoc Re: Weekend! 09.01.11, 09:22 No i weekend powoli zaczyna dobiegac konca ;P. Ja przez weekend skonczylem Fable III i pogrywalem w BC2 na multi Odpowiedz Link Zgłoś
gram_czasami weekend 23.01.11, 20:04 Od kilku dni non-stop ME2 na PS3 !!! W jeden weekend nie można raczej całości skończyć ) Odpowiedz Link Zgłoś
cremek Re: Weekend! 09.01.11, 09:42 U mnie od dluzszego czasu stale gosci Gran Turismo 5, dzisiaj mam zamiar zaczac Enslaved, a niedawno skonczylem Red Dead Redemption. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwiktor Re: Weekend! 09.01.11, 11:56 A ja mam taki plan żeby zaprosić moja dziewczyne na jakąś dobra kolacje i spedzic z nia miło wieczór itd... Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 23.01.11, 19:48 Jak Wam minął ten weekend? Udało Wam się w coś fajnego pograć? Coś skończyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: Weekend! 23.01.11, 20:11 Pod znakiem Intel Extreme Masters oraz wczorajszej studniówki mojej dziewczyny Wieczorem jak co dzień pogram troche w World of Warcraft. Odpowiedz Link Zgłoś
robi007 Re: Weekend! 23.01.11, 20:19 No niestety... sesja zbliża się wielkimi krokami i nadrabianie zaległości z roku 2010 trzeba nieco przełożyć. A jest co przekładać, bo na półce kurzą się takie hiciory jak Red Dead Redemption, czy Assassin's Creed: Brotherhood. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Weekend! 23.01.11, 20:19 Skończyłem Dante`s Inferno, bo wystawiłem na aukcji, która się niedługo kończy, a szkoda mi sprzedać bez przejścia gry. A poza tym Halo:Reach... Odpowiedz Link Zgłoś
ninesly Re: Weekend! 23.01.11, 20:20 Cała masa gier z PSNa czeka na mnie do przejścia na dysku PS3, a ja.. młócę potwory na PSP w MH:FU, bo wreszcie zabiłem Tigrexa i przeszedłem dalej ( z pół roku przez niego nie grałem ). I pewnie póki co ograniczę się do tego, bo jeszcze kilka zaliczeń mam i jakoś czasu brak na dużą konsole, ech! Odpowiedz Link Zgłoś
porkite Re: Weekend! 23.01.11, 20:21 a udało mi się skończyć nowego Sherlocka Holmes'a, polecam, świetnie opowiedziana historia słynnego mordercy z Whitechapel, Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 23.01.11, 21:14 o! napiszesz nam coś więcej o tej grze w odpowiednim wątku? z chęcią poczytamy jakieś pierwsze wrażenia/opis Odpowiedz Link Zgłoś
falstup Re: Weekend! 23.01.11, 20:40 toread napisał(a): > Jak Wam minął ten weekend? Udało Wam się w coś fajnego pograć? Coś skończyć? Ahhhh, ferie, więc w sumie się rozkręcam. Niedawno zakupiłem ps3 więc jutro będę młucił w Uncharted i może coś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
miki120kznw Re: Weekend! 23.01.11, 21:00 @falstup - ja tak samo - ferie - więc to dla mnie nie był nawet weekend - xD Odpowiedz Link Zgłoś
phobeus Re: Weekend! 23.01.11, 20:56 Miałem zacząć się uczyć do sesji i eve online jak zwykle wszystko popsuło <addicted> Odpowiedz Link Zgłoś
bartas Re: Weekend! 23.01.11, 22:09 Mi udało się prawie wyleczyć grypę, i przejść Undead Nightmare Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Weekend! 23.01.11, 22:55 Bylo fajnie. Gralam w LBP2 prawie bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
damianuss Re: Weekend! 23.01.11, 23:46 Przez weekend męczyłem sobie Dante's Inferno. Dopiero teraz zabrałem się za ten tytuł. Świetny slaszer, do tego ta piekielna oprawa i w ogóle niesamowita wizja. Odpowiedz Link Zgłoś
annholy Re: Weekend! 24.01.11, 08:17 Od piątku męczyłem z moim synem LBP2. Masa zabawy w "coopie" + genialne mini gierki jak koszykówka, pong czy bilard. Znów poczułem się jakbym miał 7 lat i katował joystick grając z bratem na Atari 65XE Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko Spectral Souls 24.01.11, 16:33 Gram w ten RPG i jestem pelen podziwu dla pomyslu i jego realizacji. W Weekend to on glownie byl grany. Sytuacja, gdzie naprzemiennie widzimy obraz wojny z trzech stron bioracych w niej udzial jest nowatorski. Przy okazji pokazuje, ze kazda strona ma swoje racje, swoje powody i swoja "jedynie sluszna prawde". rozgrywka to typowy Strategy-Japan RPG ale pomysl i rozgrywka rewelacyjne ( jesli ktos to lubi ) Odpowiedz Link Zgłoś
krisk Re: Weekend! 23.01.11, 20:32 Pomęczyłem Majina (pozytywnie zaskoczony) i 3D Dot Heroes (ogromnie pozytywnie zaskoczony). Kupiłem także Medal of Honor - ale tą produkcje zostawię sobie na za kilka tygodni (jak skończę dwie gry wyżej). Odpowiedz Link Zgłoś
gamerr Re: Weekend! 23.01.11, 20:48 Ja ograłem Heavy Rain, IMO gierka świetna, ale na raz. Zawitałem dzisiaj do MM z zamiarem zakupu Castlevanii, ale cena 259 skutecznie mnie zniechęciła. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfman7 Re: Weekend! 23.01.11, 20:59 W weekend głównie wziąłem się z kumplem za Dead Nation w co-opie ;] Oprócz tego szukałem listów gończych w mafii 2 (jeden trofek do platyny ) a w przerwach grałem parę meczyków na multi w Black Opsie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Weekend! 23.01.11, 22:07 Skończyłem ostatnio Ghost Tricka, a teraz gram w Nine Hours, Nine Doors, Nine Persons. przyszło mi przedwczoraj jako opóźniony prezent od Ciotki z USA Jedna z niewielu gier o tak dojrzałej fabule na DS, jeśli macie jakikolwiek sposób aby dorwać tą grę to bierzcie w ciemno bez zastanowienia bo warto! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Weekend! 24.01.11, 17:22 @toread zagraj w demo www.aksysgames.com/999/pages/demo ja po demie wiedziałem że grę już chcę ;D gra jedna z niewielu która oznaczona jest jako 17+. Gra posiada 6 zakończeń, więc po jednym przejściu jest dalej co robić. Jestem aktualnie po 1 zakończeniu i dalej mi mało Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Weekend! 24.01.11, 17:29 O, dzięki. Na pewno zagram. Potem pewnie kupię. Wiadomo, który polski sklep ma to od ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Weekend! 24.01.11, 06:42 Przez weekend meczylem trofeum Demolition man - zabic 20 burzac domy w Battlefield Bad Company 2 na PS3. Brakuje mi tego trofea do platyny. Jak na razie 8/20 Odpowiedz Link Zgłoś
juzer7k7 Weekend 23.01.11, 22:50 no to ja skończyłem Brotherhooda (synchronizacji miałem 70% ale nie miałem chęci grać dalej w to samo), i zacząłem Heavy Rain (niedawno kupiłem ps3) oraz pożyczyłem Gran Turismo 5 Odpowiedz Link Zgłoś
ifene Re: Weekend 23.01.11, 23:03 Dopiero co "wycalakowałem" InFamous, i zabieram się za kończenie wątków fabularnych w Fallout: NV, za którego też mam zamiar zgarnąć platynę Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Weekend! 23.01.11, 23:56 nadrabiałem zaległości calakując Red Dead Remption. Odpowiedz Link Zgłoś