20.11.10, 00:56
Hej,
mamy weekend - jakie macie plany? W co będziecie grać? U mnie to na pewno Assassin's Creed: Brotherhood i Rage HD na iPhone. Jak znajdę czas, to oczywiście NFS: HP. A wy?
Obserwuj wątek
    • flapjack Re: Weekend! 20.11.10, 01:03
      Pro Evolution 2009, Bad Company 2. Hmm, moglibyście dodawać takie pytanie co tydzień w piątek na zasadzie newsa big_grin Ciekawe w co polygamiści się wiernie zagrywają.
      • toread Re: Weekend! 20.11.10, 01:16
        Jest to jakiś pomysł. Spróbujemy za tydzień.
    • sora_no_iro. Re: Weekend! 20.11.10, 01:19
      No mi weekend trwa od paru dni więc szału nie mabig_grin Gram w to co grałem. Uncharted 2 multi i beta KillZona. No i oczywiście najważniejszy punkt programu czyli wielkie odliczanie. Jeszcze 4 dni;] www.youtube.com/watch?v=kWg-UTeL6-k Btw. kiedy recka na poly? big_grin
      • toread Re: Weekend! 20.11.10, 01:21
        Jeżeli pytasz o GT5, to postaramy się jak najszybciej oczywiście. To jednak jest duża gra i na pewno trochę sprawdzenie jej nam zajmie. Generalnie testy powinny się zacząć od poniedziałku.
      • arczisan Re: Weekend! 20.11.10, 03:02
        Weekend zacząłem z grupą spotkaniowo-piątkową Polygamii. Najpierw oficjalnie Killzone 2, potem W piątkę graliśmy w U2. Teraz AC Brotherhood (który, już widzę, dzięki ogromie mini misyjek i multi zapełni mi o wiele więcej czasu od AC2, które też wchłonęło mnie na kilkadziesiąt dobrych godzin). W weekend natomiast przyjeżdża do mnie mój dobry przyjaciel z Gliwic (stamtąd pochodzę), w ruch więc pójdą wszystkie co-op i split screeny, czyli PixelJunkShooter, Tomb Raider, Army of Two, Kane & Lynch (jeśli ma split screena), Alien Breed, Motorstorm PR itd.
        • psfan Re: Weekend! 20.11.10, 09:11
          Medal of Honor, Need for speed Hot Pursuit, Bad Company 2 & FIFA 10
          • blademaster_pl Re: Weekend! 20.11.10, 09:47
            COD Black Ops smile
        • toread Re: Weekend! 20.11.10, 10:25
          Z AC: B mam dokładnie to samo. Idę sobie na misję, po czy okazuje się, że 2h później nadal do niej nie dotarłem, bo zacząłem palić wieże, czy szukać glifów.
    • dc_gt Re: Weekend! 20.11.10, 10:00
      ja od kilku tygodni nie moge sie oderwac od gran turismo 5. Poza tym beta killzone 3 (moze w koncu uda mi sie znalezc chwile czasu i napisac o swoich pierwszych wrazeniach uncertain) oraz fallout new vegas.
      • radek.zaleski Re: Weekend! 20.11.10, 10:28
        mnie GT5 już znudziłosanta
        • sora_no_iro. Re: Weekend! 20.11.10, 13:13
          A ja wpakowałem platynebrawo przy okazji potwierdzam, standard cars nie mają widoku zza kierownicy sad
          • paulinea Re: Weekend! 20.11.10, 13:56
            Też mi się znudził ten GT5 sad Głównie z powodów graficznych, nie ma co porównywać takiej brzydoty z moją nową PS4.
            • toread Re: Weekend! 20.11.10, 16:21
              rotfl
    • suchy_ Weekend 20.11.10, 10:07
      Pomęczę pewnie trochę to samo, od czego nie mogę się oderwać od kilku tygodni, czyli Fallout: New Vegas. Na liczniku już ponad 50h gry, a mnie w ciąż nie nudzi smile
      • dewon Re: Weekend 20.11.10, 11:33
        ja nie dawno kopiłem mova i się nim pobawię
        • ninesly Re: Weekend 20.11.10, 11:37
          AC:B i na razie nie widzę innych alternatyw, zwłaszcza że ostatnio się "kolosowo" zrobiło na studiach i z czasem trochę niedomagam ;P
    • soultimer Weekend! 20.11.10, 13:12
      Ja ostatnio wsiąkłem w FIFA 11 z dodatkiem Ultimate Team (o czym pisałem tutaj - polygamia.pl/polygamia_forum/w,3051,118434224,118434224,Ultimate_Team_to_najlepsze_co_FIFA_mogla_dostac.html - ale chyba nikt w to nie gra z Polywink. Jeśli tylko kolekcjonowanie kart najlepszych piłkarzy pozwoli mi się oderwać spróbuję w końcu The Shoot i Singstar Dance oraz Start The Party! w większym gronie. Demon's Souls też sobie spokojonie czeka, podobnie jak The Fight, ale to już chyba nie na ten weekend.

No a wczoraj fajna zabawa z polygamistami w Killzone 2 i Uncharted 2, choć do tego pierwszego było nas zdecydowanie za mało.
      • toread Re: Weekend! 20.11.10, 13:20
        FIFA to zdecydowanie nie moja gra wink
        Anyway - ktoś mi może podpowiedziec, gdzie jest glif w Koloseum, bo laze i lazeni znaleźć nie mogę
        • ninesly Re: Weekend! 21.11.10, 00:25
          @ toread - jeśli jeszcze nie znalazłeś to jest na samej górze, od zewnętrznej strony, tuż nad Punktem Orientacyjnym Koloseum, pomiędzy piórkiem a Punktem Widokowym - też się nachodziłem, żeby to znaleźć ;P A wie ktoś może w którym dokładnie roku dzieje się akcja Brotherhood? Nigdzie nie mogę tego znaleźć, a nie ma już dat w DNA.
          • fix_poland Re: Weekend! 21.11.10, 11:23
            Hmm ja gram w RDR , Bad Company 2 , GTA SA smile
          • toread Re: Weekend! 21.11.10, 14:32
            Znalazłem, tylko teraz nie wiem, jak go odpalić wink
            • ninesly Re: Weekend! 22.11.10, 11:34
              Jak każdy inny wink Schodzisz tak żeby złapać się jego krawędzi i "wczłepujesz" w jego wnętrze tongue_out
    • seyonne Re: Weekend! 21.11.10, 12:10
      Hmm weekend prawie minął wink Miałem mało czasu na granie bo graliśmy z kumplami w ASG . Jedyne co odpaliłem to Combat Arms na trybie Fireteam , tak żeby się zrelaksować wink
      • blademaster_pl Re: Weekend! 21.11.10, 13:29
        Ja to dla relaksu bede musial o 16-17 zaczac lekcje odrabiać big_grinuncertain
        • blademaster_pl Re: Weekend! 21.11.10, 13:29
          Tez mam Combat arms fajna gierka.
        • flapjack Re: Weekend! 21.11.10, 13:34
          litości blademaster... confused
    • krzysieks108 Re: Weekend! 08.01.11, 16:35
      Trzeba zrobić projekt na zaliczenie z programowania a jak się uda to ze znajomymi partyjkę w league of legends wieczorem devil
    • doubler Re: Weekend! 08.01.11, 16:42
      FIFA 11, Hot Pursuit, może skończę Limbo... tyle gier do ukończenia, że nie wiadomo w co zagrać smile

P.S. @toread - przecież ty podobno nie lubisz "racerów" tongue_out
      • toread Re: Weekend! 08.01.11, 16:57
        Lubię tylko te zręcznościowe. NFS: HP to moja ulubiona gra z tej serii. Burnouty też trochę mi czasu zżarły przecież.
      • blademaster_pl Re: Weekend! 08.01.11, 18:27
        Jak cos to ja teraz mam :

NFS Hot Pursuit
        Gran Turirsmo 5
        COD MW2
        Bad company 2 i Vietnam

Wszystkie na PS3.
    • wolfman7 Re: Weekend! 08.01.11, 16:53
      Weekend zacząłem od achivmentowania Enslaved i multi w Aassassin's creed brotherhood a w między czasie trochę God of War 2 ;]
    • damianuss Re: Weekend! 08.01.11, 16:56
      Męczę właśnie Castlevanię na Xboxa, świetna gra. Przez weekend z pewnością jej nie przejdę, a to się dzisiaj rzadko zdarza. A za oknem ciapa, szaro i deszcz pada. Do tego lodowisko.
    • tynio Re: Weekend! 08.01.11, 17:10
      No ja męcze od 3 tygodni xboxa (PS3 - odpoczywa) i pewnie dziś skończę HALO 3 ODST (wczoraj skończyłem Halo 3 )
      A jak się znudzi to pewnie Fable będę męczył
    • zwirz Re: Weekend! 08.01.11, 17:15
      Dzisiaj: Tron: legacy w kinie
      Jutro: wieczorna partyjka w Uncharted 2 w multi
      • lagmanic Re: Weekend! 08.01.11, 17:40
        Musze skończyć robić model samochodu i samolotu bo mam na poniedziałek sciana , no i mam nadzieje że pogram sobie trochę .
        • pwkam Re: Weekend! 08.01.11, 18:45
          Ja odświeżam sobie singiel Uncharted 2 po dłuższej przerwie.
          • krystian0330 Re: Weekend! 08.01.11, 20:22
            Ja nadrabiam zaległości Bioshock i Red Dead Redemption
    • strajker92 Re: Weekend! 08.01.11, 20:36
      Na początku przeczytałem "weekend" i pomyślałem o tym nowym filmie.. bue : (

Jakiś film, Big Bang Theory, CS z kumplem i do kościoła ;p
    • fisz96 Re: Weekend! Do P.Gnypa AC BH :) 08.01.11, 21:13
      Ahh ten AC : BH przeszedłem główny wątek ( BTW. bardzo dziwny koniec i nie wiem czego będę mógł się spodziewać po kolejnej części ) . Ale nie mam czasu na te misję poboczne !! Jest ich naprawdę sporo . Miałem na początku tak samo jak Piotr Gnyp ale po jakimś czasie moja ciekawość przewyższyła mą silną wole . I dokończyłem grę . Po głównym wątku , misjach dla Leonarda , zabiciu agentów i częściowym zebraniu zbroi Romulusa mam 60 % pełnej synchronizacji WTF ? Naprawdę długa jak na AC " poboczna część gry " . Panie Piotrze nie popełnij mojego błędu bo gdy skończysz grę nie będziesz miał " popędu " do włączenia gry .
      • toread Re: Weekend! Do P.Gnypa AC BH :) 08.01.11, 21:48
        No niestety zrobiłem to jakiś czas temu ;>
    • masterofblaster Re: Weekend! 08.01.11, 21:24
      Ja mam zamiar wreszcie przesłuchać The Wall w całości. A z gier to dokończyć GoW Collection, oraz Angry Birds i zabrać się za F1 2010.
    • freeman Re: Weekend! 08.01.11, 22:08
      u mnie lipa... męczę Vanquish, ale tak idzie jak krew z nosa sad
      nic więcej nie mam sad bida...
    • dobrehehe Re: Weekend! 09.01.11, 00:19
      tradycyjnie halo 3.
      • blademaster_pl Re: Weekend! 09.01.11, 00:42
        Ja gram w NFS HP smile
        Super arcade smile
    • endoc Re: Weekend! 09.01.11, 09:22
      No i weekend powoli zaczyna dobiegac konca ;P.
      Ja przez weekend skonczylem Fable III i pogrywalem w BC2 na multi smile
      • gram_czasami weekend 23.01.11, 20:04
        Od kilku dni non-stop ME2 na PS3 !!! W jeden weekend nie można raczej całości skończyć smile)
    • cremek Re: Weekend! 09.01.11, 09:42
      U mnie od dluzszego czasu stale gosci Gran Turismo 5, dzisiaj mam zamiar zaczac Enslaved, a niedawno skonczylem Red Dead Redemption.
    • wwwiktor Re: Weekend! 09.01.11, 11:56
      A ja mam taki plan żeby zaprosić moja dziewczyne na jakąś dobra kolacje i spedzic z nia miło wieczór itd...smile
      • jasiubc Re: Weekend! 09.01.11, 12:11
        League of Legends oraz Super Mario Galaxy wink
    • toread Re: Weekend! 23.01.11, 19:48
      Jak Wam minął ten weekend? Udało Wam się w coś fajnego pograć? Coś skończyć?
      • zwirz Re: Weekend! 23.01.11, 20:11
        Pod znakiem Intel Extreme Masters oraz wczorajszej studniówki mojej dziewczyny big_grin Wieczorem jak co dzień pogram troche w World of Warcraft.
      • robi007 Re: Weekend! 23.01.11, 20:19
        No niestety... sesja zbliża się wielkimi krokami i nadrabianie zaległości z roku 2010 trzeba nieco przełożyć. A jest co przekładać, bo na półce kurzą się takie hiciory jak Red Dead Redemption, czy Assassin's Creed: Brotherhood.
      • pimpnino Re: Weekend! 23.01.11, 20:19
        Skończyłem Dante`s Inferno, bo wystawiłem na aukcji, która się niedługo kończy, a szkoda mi sprzedać bez przejścia gry. A poza tym Halo:Reach...
      • ninesly Re: Weekend! 23.01.11, 20:20
        Cała masa gier z PSNa czeka na mnie do przejścia na dysku PS3, a ja.. młócę potwory na PSP w MH:FU, bo wreszcie zabiłem Tigrexa i przeszedłem dalej ( z pół roku przez niego nie grałem ). I pewnie póki co ograniczę się do tego, bo jeszcze kilka zaliczeń mam i jakoś czasu brak na dużą konsole, ech!
      • porkite Re: Weekend! 23.01.11, 20:21
        a udało mi się skończyć nowego Sherlocka Holmes'a, polecam, świetnie opowiedziana historia słynnego mordercy z Whitechapel,
        • toread Re: Weekend! 23.01.11, 21:14
          o! napiszesz nam coś więcej o tej grze w odpowiednim wątku? z chęcią poczytamy jakieś pierwsze wrażenia/opis
      • falstup Re: Weekend! 23.01.11, 20:40
        toread napisał(a):

> Jak Wam minął ten weekend? Udało Wam się w coś fajnego pograć? Coś skończyć?

Ahhhh, ferie, więc w sumie się rozkręcam. big_grin Niedawno zakupiłem ps3 więc jutro będę młucił w Uncharted i może coś jeszcze
        • miki120kznw Re: Weekend! 23.01.11, 21:00
          @falstup - ja tak samo - ferie - więc to dla mnie nie był nawet weekend - xD
      • phobeus Re: Weekend! 23.01.11, 20:56
        Miałem zacząć się uczyć do sesji i eve online jak zwykle wszystko popsuło <addicted>
      • bartas Re: Weekend! 23.01.11, 22:09
        Mi udało się prawie wyleczyć grypę, i przejść Undead Nightmare smile
      • paulinea Re: Weekend! 23.01.11, 22:55
        Bylo fajnie. Gralam w LBP2 prawie bez przerwy smile
      • damianuss Re: Weekend! 23.01.11, 23:46
        Przez weekend męczyłem sobie Dante's Inferno. Dopiero teraz zabrałem się za ten tytuł. Świetny slaszer, do tego ta piekielna oprawa i w ogóle niesamowita wizja.
        • annholy Re: Weekend! 24.01.11, 08:17
          Od piątku męczyłem z moim synem LBP2. Masa zabawy w "coopie" + genialne mini gierki jak koszykówka, pong czy bilard. Znów poczułem się jakbym miał 7 lat i katował joystick grając z bratem na Atari 65XE smile
      • cyniczne_oko Spectral Souls 24.01.11, 16:33
        Gram w ten RPG i jestem pelen podziwu dla pomyslu i jego realizacji. W Weekend to on glownie byl grany. Sytuacja, gdzie naprzemiennie widzimy obraz wojny z trzech stron bioracych w niej udzial jest nowatorski. Przy okazji pokazuje, ze kazda strona ma swoje racje, swoje powody i swoja "jedynie sluszna prawde". rozgrywka to typowy Strategy-Japan RPG ale pomysl i rozgrywka rewelacyjne ( jesli ktos to lubi )
    • krisk Re: Weekend! 23.01.11, 20:32
      Pomęczyłem Majina (pozytywnie zaskoczony) i 3D Dot Heroes (ogromnie pozytywnie zaskoczony). Kupiłem także Medal of Honor - ale tą produkcje zostawię sobie na za kilka tygodni (jak skończę dwie gry wyżej).
      • gamerr Re: Weekend! 23.01.11, 20:48
        Ja ograłem Heavy Rain, IMO gierka świetna, ale na raz. Zawitałem dzisiaj do MM z zamiarem zakupu Castlevanii, ale cena 259 skutecznie mnie zniechęciła.
        • wolfman7 Re: Weekend! 23.01.11, 20:59
          W weekend głównie wziąłem się z kumplem za Dead Nation w co-opie ;] Oprócz tego szukałem listów gończych w mafii 2 (jeden trofek do platyny uncertain) a w przerwach grałem parę meczyków na multi w Black Opsie ;]
          • jasiubc Re: Weekend! 23.01.11, 22:07
            Skończyłem ostatnio Ghost Tricka, a teraz gram w Nine Hours, Nine Doors, Nine Persons. przyszło mi przedwczoraj jako opóźniony prezent od Ciotki z USA big_grin Jedna z niewielu gier o tak dojrzałej fabule na DS, jeśli macie jakikolwiek sposób aby dorwać tą grę to bierzcie w ciemno bez zastanowienia bo warto!
            • toread Re: Weekend! 24.01.11, 12:05
              Mówisz? A napisałbyś o niej coś więcej?
              • jasiubc Re: Weekend! 24.01.11, 17:22
                @toread zagraj w demo www.aksysgames.com/999/pages/demo ja po demie wiedziałem że grę już chcę ;D gra jedna z niewielu która oznaczona jest jako 17+.
                Gra posiada 6 zakończeń, więc po jednym przejściu jest dalej co robić. Jestem aktualnie po 1 zakończeniu i dalej mi mało wink
                • toread Re: Weekend! 24.01.11, 17:29
                  O, dzięki. Na pewno zagram. Potem pewnie kupię. Wiadomo, który polski sklep ma to od ręki?
      • blademaster_pl Re: Weekend! 24.01.11, 06:42
        Przez weekend meczylem trofeum Demolition man - zabic 20 burzac domy w Battlefield Bad Company 2 na PS3.
        Brakuje mi tego trofea do platyny.
        Jak na razie 8/20 big_grin
    • juzer7k7 Weekend 23.01.11, 22:50
      no to ja skończyłem Brotherhooda (synchronizacji miałem 70% ale nie miałem chęci grać dalej w to samo), i zacząłem Heavy Rain (niedawno kupiłem ps3) oraz pożyczyłem Gran Turismo 5
      • ifene Re: Weekend 23.01.11, 23:03
        Dopiero co "wycalakowałem" InFamous, i zabieram się za kończenie wątków fabularnych w Fallout: NV, za którego też mam zamiar zgarnąć platynę smile
    • swayzak77 Re: Weekend! 23.01.11, 23:56
      nadrabiałem zaległości calakując Red Dead Remption.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka