Dodaj do ulubionych

Dead Nation!

02.01.11, 20:26
Witam

Więc Tak :

Jeśli ktoś z was ma Dead Nation to może je sprzedać jeszcze 4 osobom.
Jedną grę można pobrać 5 razy na roznych profilach,czyli jak macie juz tą grę na swojej konsoli to jeszcze 4 mozecie sprzedać.

Działa to tak że sie podaje dane do konta gdzie jest gra i ta osoba to sciaga z tego profilu,i wtedy moga ta gre pobrac jeszcze 3 osoby.
A jedna gra działa na wszystkich profilach na danej konsoli.

Jeśli ktoś z was chce sprzedać 1 sztuke za 19 zł to ja chętnie kupie.
A jak sprzedacie 4 sztuki to wam sie zwroci i bedziecie mogli kupic inna gre smile

Po zakupie pieniądze wpłacam na konto bankowe,z potwierdzeniem zapłaty.

Pozdrawiam

Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • blademaster_pl Re: Dead Nation! 02.01.11, 20:32
      Ja kupiłem tak Vietnam.
      Gościu mi podesłał dane do profilu na ktorym jest dodatek,
      Wpisałem,wchodze w PSN Store,Wchodze w Pokaz kupione - jakos tak to sie nazywa i tam jest dodatek smile
      I wszystko sie sciagnelo i jest gitara big_grin
      • legileg Re: Dead Nation! 02.01.11, 20:56
        Warto pamiętać, że 5 uaktywnień jest na profil, a nie na produkt. Tak więc jeżeli udostępnicie swoje konto 4 innym osobom, a potem padnie Wam konsola... To można pożegnać się z profilem.
        • blademaster_pl Re: Dead Nation! 02.01.11, 21:26
          Ale jak sie kupi na zapasowym koncie no to prawie sie nic nie straci,jak kupisz na zapaswoym koncie to działa dzi na głownym.
          A swoje konto zawsze możesz odzyskać.
          • legileg Re: Dead Nation! 02.01.11, 22:35
            Jak mogę odzyskać konto? Chętnie się dowiem, bo próbowałem na wszystkie sposoby...
        • ringr Re: Dead Nation! 02.01.11, 22:04
          Do takich operacji i tak chyba się robi dod. konto- w końcu w ten sposób dawałbyś komuś obcemu swoje prywatne.
          A dla pewności można tylko trzem osobom. big_grin
    • reven Re: Dead Nation! 03.01.11, 11:13
      A czy to na pewno jest zgodne z regulaminem PSN?
      • sora_no_iro. Re: Dead Nation! 03.01.11, 11:38
        oczywiście że nie
        "You must keep your password and other account details secret (other than your Online ID), and not share them with anyone else, to prevent unauthorised use of your Sony Online Services account. If you share account details with someone who uses your account in breach of these Conditions or we believe that your account has been compromised, your account and/or access to Sony Online Services may be suspended or terminated. We are not liable for any unauthorised use or sharing of your Sony Online Services account."
        cool
        • sora_no_iro. Re: Dead Nation! 03.01.11, 11:41
          "Unless expressly authorised by us, you must not:

share, sell, transfer, rent or sublicense any Service or part of any Service to anyone else"
          • reven Re: Dead Nation! 03.01.11, 11:45
            No to myślę, że sprawa jest jasna smile
            • sora_no_iro. Re: Dead Nation! 03.01.11, 11:49
              To jest nowość w regulaminie, 2 miechy temu, było jeszcze wszystko legalnetongue_out
              • reven Re: Dead Nation! 03.01.11, 11:54
                A ja już z rok temu słyszałem, że jest to z regulaminem niezgodne. Hmmm... może wynikało to z jakiś nieścisłości.
                • sora_no_iro. Re: Dead Nation! 03.01.11, 12:10
                  Kiedyś było "nielegalne" tak jak gry używane, prawa nie łamiemy, wszyscy grają, producent nie zarabia. Teraz jest niezgodne z regulaminem. Myślę że zostało to sprecyzowane przez psn plus. Banowanie kont z pojedynczymi grami i tak nie ma sensu, bo po pobraniu zawartości już się z niego nie korzysta, ale przy psn+ dającym co miesiąc dostęp do czegoś, możliwość zbanowania konta jest wybawieniem dla sony;]
                  • blademaster_pl Re: Dead Nation! 03.01.11, 14:24
                    Eee tam big_grin
                    • blademaster_pl Re: Dead Nation! 03.01.11, 14:26
                      Nie no regulamin to regulamin bede go przestrzegać,a szkoda bo kupilbym tanio bo za 19 zł big_grin
    • soultimer Re: Dead Nation! 03.01.11, 19:39
      Wszelakie ''zrzutki'' są / były bardzo popularne na różnych forach konsolowych, aż dziwne, że dopiero teraz trafiło to na Polygamia. Szczerze mówiąc nigdy tak nic nie kupowałem, chociaż gra za np. 5 złotych brzmiało kusząco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka