Dodaj do ulubionych

Projekt - darmoweporadniki.pl

30.01.11, 15:01
Mamy nowy rok, ludzie stawiają przed sobą nowe cele,a ja odważyłem się założyć serwis gromadzący walkthrough do jak największej liczby gier, które pomogą graczom w przejściu kłopotliwych poziomów, czy też rozszyfrowaniu zagadki w grze. Są to poradniki do gier, lecz tylko w formie wideo, z podziałem na poszczególne poziomy, czy też sekcje w grach. Podczas, gdy w internecie jest wiele poradników, za które trzeba zapłacić (oczywiście nie mówię tu o dziale poradniki na forum gamecornera smile), tutaj wszystko jest za darmo.

Jeśli ktoś jest zainteresowany, zapraszam na www.darmoweporadniki.pl

PS. Mam nadzieje, że temat umieściłem w dobrym dziale
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wincenty.okon Poradniki kiedyś były 31.01.11, 09:59
      Dawniej każdy szanujący się portal o grach video po recenzji gry dodawał także poradnik do tej gry.
      Dziś poradników nikt prawie nie robi poza zdziercami z GOLa.

Miło by było, gdyby wróciła stara tradycja darmowych poradników, bo obecnie na portalach o grach zrobiła się kupa. Same reklamy i przedruki czyiś newsów a twórczości tyle co w muzyce dody.
      • szczqcz Re: Poradniki kiedyś były 31.01.11, 11:03
        Jedziesz wincenty. Każdy z portali na pewno chętnie weźmie twój poradnik za darmo.
        • wincenty.okon Re: Poradniki kiedyś były 31.01.11, 14:26
          Tak, tylko że portale żyją z reklam i sponsoringu, a zarabiają poprzez przebywanie na portalach użytkowników.
          Jakoś kiedyś to działało, teraz już się nie opłaca/ nie chce?

Ja nie potrzebuje poradnika ze screenami i filmami. Wystarczy mi zwykły tekst z pogrubionymi rozdziałami.

Teraz solucje sa tylko na stronach fanów. Kiedyś tak nie było. uważam, że obecnie portale mniej oferują niż kiedyś (pomijam GC, który wciąż ma ducha bloga), a zyski na pewno mają większe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka