Wszystko zaczęło się jakiś tydzień temu. Grałem w MW2 w sieci (PS3), wszedłem na serwer gdzie za każde zabicie dostawałem 10000 exp, zamiast 100 (coś koło tego) . , trochę mnie to zdziwiło, ale pomyślałem, że to przez to, że mam 70 lvl i mogę już przejść w prestiż, po wyjściu z gry zobaczyłem że na dolnym pasku (tym ruchomym) zamiast jakiegoś "zapraszamy na naszą stronę mw2 cośtam, cośtam......uzyskasz info o czymśtam....." miałem: "subskrybuj nasz kanał na www.youtu^ " (po angielsku) hmm... No cóż pomyślałem i przestałem się tym przejmować.
Nagle gram sobie wczoraj, spokojnie w MW2, nagle połączyłem się z serwerem gdzie wszystkie ruchy zostały przyspieszone (na koniec mapy dobiegałem w 3 sekundy), trochę mnie to zdziwiło, gram chwile, może 1 min., wywaliło mnie z serwera z powodu (nie pamiętam dokładnie) "zostałeś wyrzucony ze względów bezpieczeństwa" (po angielsku).
Po tym wyrzuceniu dostałem z 16 lvl (1 prestiż) awans na 70 (1 prestiż) mam wszystkie bronie itd. , a moje nazwy klasy-broni zostały zastąpione moim nickiem i pokolorowane na różne jaskrawe kolory.
W menu na tym ruchomym pasku pojawiła się nowa rzecz też po ang.

, mianowicie: "jeżeli chcesz więcej modów (lub hacków, nie pamiętam) wejdź na moją str. silsil.nl/mw2".
Jestem zdenerwowany i oburzony

.
Jeżeli stało się wam coś podobnego napiszcie i jeżeli wejdziecie na taki serwer od razu wyjdźcie, pozdrawiam, dzikikubon.