Dodaj do ulubionych

zhackowali mi save-y mw2 PS3

12.02.11, 01:57
Wszystko zaczęło się jakiś tydzień temu. Grałem w MW2 w sieci (PS3), wszedłem na serwer gdzie za każde zabicie dostawałem 10000 exp, zamiast 100 (coś koło tego) . , trochę mnie to zdziwiło, ale pomyślałem, że to przez to, że mam 70 lvl i mogę już przejść w prestiż, po wyjściu z gry zobaczyłem że na dolnym pasku (tym ruchomym) zamiast jakiegoś "zapraszamy na naszą stronę mw2 cośtam, cośtam......uzyskasz info o czymśtam....." miałem: "subskrybuj nasz kanał na www.youtu^ " (po angielsku) hmm... No cóż pomyślałem i przestałem się tym przejmować.
Nagle gram sobie wczoraj, spokojnie w MW2, nagle połączyłem się z serwerem gdzie wszystkie ruchy zostały przyspieszone (na koniec mapy dobiegałem w 3 sekundy), trochę mnie to zdziwiło, gram chwile, może 1 min., wywaliło mnie z serwera z powodu (nie pamiętam dokładnie) "zostałeś wyrzucony ze względów bezpieczeństwa" (po angielsku).
Po tym wyrzuceniu dostałem z 16 lvl (1 prestiż) awans na 70 (1 prestiż) mam wszystkie bronie itd. , a moje nazwy klasy-broni zostały zastąpione moim nickiem i pokolorowane na różne jaskrawe kolory.
W menu na tym ruchomym pasku pojawiła się nowa rzecz też po ang. tongue_out , mianowicie: "jeżeli chcesz więcej modów (lub hacków, nie pamiętam) wejdź na moją str. silsil.nl/mw2".
Jestem zdenerwowany i oburzony angry .
Jeżeli stało się wam coś podobnego napiszcie i jeżeli wejdziecie na taki serwer od razu wyjdźcie, pozdrawiam, dzikikubon.
Obserwuj wątek
    • blademaster_pl Re: zhackowali mi save-y mw2 PS3 23.02.11, 13:42
      Biegales w 3 sekundy do konca mapy - Hacki
      Skakales az do niewiadomo dokad - Hacki
      Wszystkie bronie - Hacki
      Gosciu majacy 40 killi zero dedow - hacki
      Gosciu nie do zabicia - hacki
      Nawalanie Emergency aidrop x Kilka - hacki

Uwazaj na hackowane gry bo mozesz trafic na taki mecz ze wyzeruje ci wszystkie statystyki,bronie,kille itd.
      Mozna to latwo rozponzac,gdy dolaczasz do meczu wstarzy sprawdzac czy ktos niema np 40 killi zero dedow,wtedy wiesz ze to hacker.
      Jak niema emblematu poziomu to hacker

Kolorowe nazwy - hacki lepiej zresetuj klasy
    • pawcikpl Re: zhackowali mi save-y mw2 PS3 23.02.11, 14:07
      może to dlatego że jesteś dobrym graczem a dużo w mw2 na ps3 gra cziterów i cb właśnie serwer uznał za czitera i dlatego ta sytuacja...
      • blademaster_pl Re: zhackowali mi save-y mw2 PS3 23.02.11, 15:03
        Jak wejdziesz w zhackowane looby i tobie pokoloruje nick i klasy to wszystkim rowniez pokoloruje klasy - Nick chyba tez ale tego nie widac chyba.
    • blademaster_pl Re: zhackowali mi save-y mw2 PS3 23.02.11, 15:23
      Gdy masz pokolorowane nazwy wystarczy zresetowac klasy
      A gdy masz nick pokolorowany to trzeba zresetowac konsole

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka