22.02.11, 16:54
Cześć wszystkim chcę sobie kupić jakąś bijatykę Myślę nad tekkenem 6 ale kolega mi doradzał żebym sobie kupił Bakugan Defenders of the Core bo mówi, że to najlepsza gra w jaką grał czy warto ją kupić?

Jakby ktoś chciał kupić gry na pc takie jak avatar,assassin's creed 1i2,Dragon age początek ,wiedźmin ed rozszeżona Aliens vs predator,prototype,konqest,władca pierścieni wojna o śródz 2 król nazgóli,Darksiders,divinity 2,Ogniem i mieczem,gothic1-2noc króka(saga)?
Gry bez problemu chodzą,nie tną się.
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • uzumaki Re: Bijatyka 22.02.11, 16:58
      a zapomniałem dodać, że gry sprzedaje razem.
    • heeydeejay Re: Bijatyka 22.02.11, 20:32
      pewnie, Bakugan jest the best!
      • uzumaki Re: Bijatyka 22.02.11, 20:38
        Ale serio? smile
        Warto jest kupić tą grę?
    • pimpnino Re: Bijatyka 22.02.11, 21:34
      Zależy co lubisz, zobacz sobie gameplaye na YouTube, czy Ci pasuje.
      • uzumaki Re: Bijatyka 23.02.11, 07:16
        No gra jest fajna nawet bardzo ale tekken też super.
        • uzumaki Re: Bijatyka 27.02.11, 07:47
          MAM Pytanie czy w takkenie 6 żeby stworzyć własnego bohatera trzeba mieć internet?
          Z góry dzięki za pomoc.
          Pozdrawiam
          • sora_no_iro. Re: Bijatyka 27.02.11, 11:35
            Bakugan to na pewno nie najlepsza gra i lepiej trzymać się z dalatongue_out
            Co do tekkena, postać stworzyć się da (chociaż nie wiem po co - to tak naprawdę tylko zmiana wyglądu... co wygląda słabotongue_out)
            Ale jak nie masz neta i nie nastawiasz się na tłuczenie innych graczy, to też odradzam ten tytuł. Okrojony tryb arcade, który nie daje żadnego powodu by go przechodzić. Skupienie rozgrywki wokół najsłabszego elementu gry, czyli chodzonej mordloklepki, która ssie pod każdym względem (grafika, mechanika, storyline).
            W skrócie. Jako fan anime wszelkiej maści, bakugana odradzam, są lepsze gry na podstawie seriali.
            Tekkena 6 pozbyłem się po 2 dniach, choć serię lubię. Nic dodawać chyba nie trzeba? Zresztą zapowiedziano TTT2 więc lepiej poczekać, albo zająć się starszymi tytułami. Soul Calibur 4 (brak trofeów), czy najlepsza bijatyka tej generacji super street fighter 4 (ale tu nowi wymiękają) itp.
            • khad Re: Bijatyka 27.02.11, 11:47
              SSF4 na X360 mozna sobie darować, bo krzyżak, nawet ten ulepszony, nie spełnia swojego zadania w 100% można się jedynie wku...ć. Poza tym gra jest mocno skomplikowana, sekwencje są dość ciężkie do opanowania więc żeby sobie popykać z kolegą, który wpadnie na piwko to nie jest to najlepsza gra. Tekken jest OK z powodu łatwości sterowania, nastawienie na przyjemność jaka płynie z grania z drugim graczem zamiast kilkugodzinnego masterowania jednego ruchu jak to ma miejsce w SSF4. Niemniej jednak każda tego typu gra w trybie single szybko się nudzi.
              • sora_no_iro. Re: Bijatyka 27.02.11, 12:45
                No i piszę że sf dla nowicjuszy to będzie masakratongue_out Ale z tym krzyżakiem to jest tak, jak z gałkami w fpsach. Na xboxie podobno lepiej, co nie znaczy że na ps3 nie można dobrze grać. Na yt są filmiki jak gość na xboxowym padzie zalicza wszystkie triale, co na ps3 jeszcze mi się nie udało. Do wszystkiego da się przyzwyczaić. Dlatego arcade na hardest grając analogiem (masochizm - ale wrażenia z powrotu do krzyżaka bezcenne) to dla mnie żaden problem, a i online zdarzy się wygrać big_grin
    • uzumaki Re: Bijatyka 01.03.11, 18:59
      Czy może ktoś chce czasami sprzedać Predator: Concrete Jungle na xboxa jestem bardzo zainteresowany.
      Pozdrawiam
    • uzumaki Re: Bijatyka 06.03.11, 17:32
      Podjąłem joz decyzja jotro z rana zamawiam gierke ale plx doradźcie którą bo obie są dla mnie extra: Soul Calibur IV VS WWE Smackdown vs raw 2011 plis doradzcie.
      dzięki i pozdrawiam.
      • sora_no_iro. Re: Bijatyka 06.03.11, 17:41
        sc4
        • uzumaki Re: Bijatyka 06.03.11, 17:58
          dzięki a mam pytanie czemu ta gra jest lepsza od wwe ?
          widziałem wszystkie postacie itd najfajniejszy jest nightmare i astarotch czy może wiesz jak ich odblokować bo nie mogę znaleźć info na ten temat.
          Z gory dzięki i pozdro.
          • pimpnino Re: Bijatyka 06.03.11, 18:40
            Nie grałem w te gry, ale sc4 ma o 10 punktów lepszą średnia ocen recenzentów, jakbym miał kupować brałbym sc4.
    • uzumaki Re: Bijatyka 07.03.11, 16:04
      Czy w sc4 sterowanie jest skąplikowane??
    • blademaster_pl Re: Bijatyka 07.03.11, 16:11
      Nie jest trudne.Moi koledy odrazu zalapali co i jak i jazda tongue_out
      • uzumaki Re: Bijatyka 07.03.11, 16:31
        Dzięki ostatnie pytanie czy żeby skonstruować własnego kolesia trzeba mieć neta w konsoli??
        • blademaster_pl Re: Bijatyka 07.03.11, 17:09
          nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka