zwirz 25.02.11, 09:25 Ha! Ja dzisiaj dostałem swój kodzik do bety. Ktoś jeszcze dostał? przyznać się to można wspólnie pograć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cichoociemny Re: APB - Reloaded Closed Beta 25.02.11, 09:36 A w jaki sposób można było go zdobyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: APB - Reloaded Closed Beta 25.02.11, 10:00 Na ich głównej stronie? Śledziłem ich poprzez Facebook`a i tam napisane było, że można się zgłaszać. To się zgłosiłem. Dostałem teraz kodzik, wypełniłem formularz i... Czekam na to aż zdecydują czy się nadaje. Rozzsyłać kody żeby móc wypełnić formularz zgłoszeniowy. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
pawcikpl Re: APB - Reloaded Closed Beta 25.02.11, 10:04 O tak też dziś dostałem swój kodzik na betę i jestem zadowolony musze jeszcze coś sprawdzić a potem jak zwirz możemy wspólnie zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
pawcikpl Re: APB - Reloaded Closed Beta 25.02.11, 10:05 acha czyli oprócz tego że wysłali ten kodzik niewielu to trzeba jeszcze wypełnić formularz i jeszcze ledwo co możliwe czy przyjmą??? Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: APB - Reloaded Closed Beta 25.02.11, 13:04 Jak klikniesz to zobaczysz. Podajesz swój kod, później zapisujesz DxDiag i zawartość wklejasz tam sobie, prócz tego jeszcze formularz w stylu ile masz lat itd. i życzą Ci powodzenia w tym abyś dostał się do bety Odpowiedz Link Zgłoś
fynal Re: APB - Reloaded Closed Beta 25.02.11, 13:17 dzięki za info, również dostałem ale wylądował w folderze spam Odpowiedz Link Zgłoś
pro1 Re: APB - Reloaded Closed Beta 26.02.11, 06:18 Ej ja tez mam tylko nie wiem jak to ściągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
mariooo_1993 Re: APB - Reloaded Closed Beta 26.02.11, 15:16 Chyba wszystkim rozdawali te kody bo też dostałem Mam nadzieję że od tamtej bety coś poprawili, np model jazdy i strzelania Odpowiedz Link Zgłoś
fynal Re: APB - Reloaded Closed Beta 26.02.11, 15:30 z tego co zrozumiałem to póki co te kody nic nie gwarantują, każdy dostał i z tych którzy wypełnią formularze dopiero wybiorą do beta testestów... Odpowiedz Link Zgłoś
5mieszek Re: APB - Reloaded Closed Beta 26.02.11, 16:12 No niby musza przejrzec czy macie do ktoregokolwiek serwera normalne pingi i czy macie karty graficzne przynajmniej z ostatnich 2-3 lat itd. Odpowiedz Link Zgłoś
xsomx Re: APB - Reloaded Closed Beta 27.02.11, 15:24 Ja też dostałem, ale jak zobaczyłem co trzeba podawać to zrezygnowałem. Poczekam na fazę otwartą. Odpowiedz Link Zgłoś
stachuuu Re: APB - Reloaded Closed Beta 27.02.11, 22:28 Ja też dostałem 2x klucze na dwa E-maile tylko ,że nie wiem czy będę mógł zagrać bo nie grałem na poprzedniej wersji . Bo tam na dole w rejestracji trzabyło swój stary email podać więc niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fynal Re: APB - Reloaded Closed Beta 23.04.11, 12:24 Hej, i zaczął ktoś grać w APB od nas z polygami ? ja dziś dostałem informacje iż moje konto zostało aktywowane do bety i już instaluję grę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pawcikpl Re: APB - Reloaded Closed Beta 23.04.11, 15:56 ja tego nie lepie co o co tam biega gdyby był łatwiejszy sposób to bym zagrał... Odpowiedz Link Zgłoś
screwdriver81 Re: APB - Reloaded Closed Beta 23.04.11, 16:02 a to niezostalo przypadkiem już zamknięte?kiedys czytałem ,że juz wyłaczyli serwery Odpowiedz Link Zgłoś
fynal Re: APB - Reloaded Closed Beta 23.04.11, 17:34 Zostało zamknięte APB, później to przejeła firma Gamefirst i planuje wydać jako Free2Play o nazwie APB: Reloaded, aktualnie trwają zamknięte Beta testy. I nie wiem co trudnego miało by być w uruchomieniu tej gry ;P Odpowiedz Link Zgłoś