Dodaj do ulubionych

Gamecornerowy klan w WOT

17.03.11, 11:38
Witam wszystkich niedawno wystartowała oficjalna rejestracja klanów w world of tanks w związku ze zbliżającymi sie clan wars. Wpadłem na pomysł żebyśmy utworzyli klan pod sztandarem naszego ukochanego gamecorneru tongue_out i wywalczyli kawałek ziemi na mapie świata (której jeszcze nie ma ale myślę że niedługo dodadzą do gry). Wiem że sporo klanów już powstało i dużo ludzi sie już poustawiało ale jestem ciekaw ile ludzi było by za tym pomysłem i jest zainteresowana tym klanem. Narazie wpisujcie sie kto byłby chętny do gry w klanie i jaki sposób rozgrywki w klanie by preferował bo szukając klanu dla siebie wyodrębniłem dwa typy:
1. Rozgrywka 4fun czyli bez ograniczeń wiekowych, nie jest konieczny mikrofon ani jakieś szczególne wyniki. Gramy dla zabawy kto kiedy chce, bez obowiązkowych treningów i sparingów. Wychodząc z założenia że w kupie siła ale dyscyplina musi być. Jak znajdzie sie jakąś ogarnięta grupkę to wystawiamy na turnieje ale nie liczymy na wygraną tylko na dobra zabawę smile
2. Walczymy o dominację wśród klanów, konieczny mikrofon. Obowiązkowe treningi i sparingi z innymi klanami, ostro walczymy w turniejach i trzeba posiadać dobry skill i czołgi wysokiego tieru.
Ja osobiście preferuje pierwszy typ grania, myślę że na początku powinno być nas jak najwięcej żeby w ogóle było z kim grać bo jak sie zgłosi dwie osoby to nie było tematu. Spotykamy sie wieczorami i bawimy sie w zdobywanie ziem, granie w plutonach i kompaniach. Piszcie co myślicie i czy jesteście za. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • slawomir.serafin Re: Gamecornerowy klan w WOT 17.03.11, 13:13
      jestem za, opcja numer 1. czyli 4fun.
    • ripper_666 Re: Gamecornerowy klan w WOT 17.03.11, 14:28
      Count Me In - nick: SmileyRipper
    • t.kiechajas Re: Gamecornerowy klan w WOT 18.03.11, 12:44
      zdecydowanie opcja numer 1. A tymczasem będę musiał zobaczyć czy moje konto z czasów średnioclosedbetcia jeszcze istnieje. Mam nadzieję, bo dalej pomykać traktorami nie mam ochoty ;d
      • pietras155 Re: Gamecornerowy klan w WOT 18.03.11, 14:11
        Szkoda że narazie nie ma większego zainteresowania ale postanowiłem że klan i tak powstanie. Chciałem zacząć stąd bo z gamecornera dowiedziałem sie o world of tanks. Klan powstanie za jakieś 10 dni bo muszę uzbierać 2500golda na założenie chyba że jest ktoś chętny zasponsorować. Klan będzie dla niedzielnych graczy, będzie można pograć w grupie bez żadnych zobowiązań ot tak dla zabawy a nie dla wyników, taki klan dla każdego bo takowego mi w tej grze brakowało. Nigdzie nie mogłem sie dostać bo trzeba było uczęszczać na obowiązkowe treningi, na każdą nieobecność trzeba było mieć uprawiedliwienie. Ja nie mam czasu na taką poważną grę bo pracuje i całego dnia nie będę poświęcał dla gry tylko dlatego żeby być najlepszy na turniejach itp. Niedługo powstanie forum, będą reklamy na różnych forach i jestem pewien że jest dużo osób które myślą podobnie jak ja i będzie z kim grać just4fun a jedynym wymaganiem będzie tylko odpowiedni poziom kultury osobistej
        • rah357 Re: Gamecornerowy klan w WOT 19.03.11, 20:13
          Właśnie takiego klanu też mi brakowało. smile Mam zbędny gold więc mogę pomóc.
    • ju_tsun Re: Gamecornerowy klan w WOT 18.03.11, 21:04
      witam, bardzo chętnie pogram w takim klanie.

mam podobny problem jak pietras155. Pracuję, w dodatku w nienormowanych ale licznych godzinach, i nie jestem w stanie zapisywać się na jakieś regularne ćwiczenia itp.

proponowałbym jednak wprowadzenie wymogu mikrofonu. Komunikacja głosowa daje bardzo dużo.
    • laney Re: Gamecornerowy klan w WOT 18.03.11, 22:14
      Też jestem zainteresowany, grałem tylko jak była closed beta, ale ściągam właśnie aktualnego klienta.

Nie pamiętam czy się tam dało edytować awatary, ale jeśli tak to możemy wykorzystać watermarka na awatara którego zrobiłem na potrzeby die2nite. przerobie go tylko na odpowiedni rozmiar.
      • blackdragon Re: Gamecornerowy klan w WOT 19.03.11, 20:03
        Count me in - mój nick w grze to Tanghill
    • qubeqq Re: Gamecornerowy klan w WOT 20.03.11, 12:55
      Nick : Morkar

Raczej opcja 1 bo z praca różnie to bywa, ale treningi i inne sparingi jak dla mnie tez są ok wink
      • wieh85 Re: Gamecornerowy klan w WOT 20.03.11, 22:55
        mam mikrofon, jak na razie mam czas i ponad 4k bitw za sobą

nick w grze: wieh

dodam tylko, że do premiery można założyć klan za kasę z bety i klany zostają, później klany będą kosztować 2,5k golda

tak swoją droga jak wygląda sprawa rejestracji klanu? wystarczy 1 osoba czy musisz przedstawić listę Klanowiczów?
    • slawomir.serafin Re: Gamecornerowy klan w WOT 21.03.11, 02:39
      to może zróbmy tak - ja założę klan jakoś jutro czy pojutrze. Wszyscy chętni niech mi się dodają jako znajomi - KeyserSozeGC. Wyślę invite do klanu wszystkim, których będę miał na liście friendsów po prostu. Administrować klanem nie będę miał czasu, więc potem się wyłoni jakąś egzekutywę czy coś, na razie nie ma stresu.

W międzyczasie pamiętajcie, że jest kanał Gamecorner na czacie.
    • pietras155 . 21.03.11, 08:25
      ok a jaka będzie nazwa klanu to założe jakieś forum
      • pmlody2 Re: . 21.03.11, 15:13
        Slawek Serafin's Iron Juggernauts devil
      • slawomir.serafin Re: . 21.03.11, 17:27
        GameCorner4Fun najprawdopodobniej, chyba, że się nie podoba smile
    • kjurkow Re: Gamecornerowy klan w WOT 21.03.11, 16:57
      Ja chętnie bym popykał z fajną ekipą tak 4fun smile Grywam wieczorami, mój nick to: Jkris
    • v.for.v dołaczam się 21.03.11, 19:40
      Ja też się piszę bardzo chętnie już dodałem Cię Sławku do przyjaciół. Mój nick to Sonvain.
      Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na polu bitwy.
    • slawomir.serafin Re: Gamecornerowy klan w WOT 22.03.11, 13:32
      gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,9300059,GameCorner_ma_swoj_klan_w_World_of_Tanks.html?bo=1
      wystartowaliśmy smile
    • pietras155 Re: Gamecornerowy klan w WOT 22.03.11, 16:07
      wieczorem postawie forum na jakimś darmowym hostingu dla lepszej komunikacji między graczmi i innymi klanami. Na początek wystarczy
    • pietras155 Re: Gamecornerowy klan w WOT 22.03.11, 21:54
      zapraszam na skromne forum klanu:
      www.gc4fun.pun.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka