Witam wszystkich niedawno wystartowała oficjalna rejestracja klanów w world of tanks w związku ze zbliżającymi sie clan wars. Wpadłem na pomysł żebyśmy utworzyli klan pod sztandarem naszego ukochanego gamecorneru

i wywalczyli kawałek ziemi na mapie świata (której jeszcze nie ma ale myślę że niedługo dodadzą do gry). Wiem że sporo klanów już powstało i dużo ludzi sie już poustawiało ale jestem ciekaw ile ludzi było by za tym pomysłem i jest zainteresowana tym klanem. Narazie wpisujcie sie kto byłby chętny do gry w klanie i jaki sposób rozgrywki w klanie by preferował bo szukając klanu dla siebie wyodrębniłem dwa typy:
1. Rozgrywka 4fun czyli bez ograniczeń wiekowych, nie jest konieczny mikrofon ani jakieś szczególne wyniki. Gramy dla zabawy kto kiedy chce, bez obowiązkowych treningów i sparingów. Wychodząc z założenia że w kupie siła ale dyscyplina musi być. Jak znajdzie sie jakąś ogarnięta grupkę to wystawiamy na turnieje ale nie liczymy na wygraną tylko na dobra zabawę

2. Walczymy o dominację wśród klanów, konieczny mikrofon. Obowiązkowe treningi i sparingi z innymi klanami, ostro walczymy w turniejach i trzeba posiadać dobry skill i czołgi wysokiego tieru.
Ja osobiście preferuje pierwszy typ grania, myślę że na początku powinno być nas jak najwięcej żeby w ogóle było z kim grać bo jak sie zgłosi dwie osoby to nie było tematu. Spotykamy sie wieczorami i bawimy sie w zdobywanie ziem, granie w plutonach i kompaniach. Piszcie co myślicie i czy jesteście za. Pozdrawiam